تاریخ انتشار: ۲۲:۲۸ - ۰۲ آبان ۱۳۹۹

باقری: بالای سر مدیران پرسپولیس کسی نیست؟!

مربی تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به اتفاقات اخیر در این باشگاه گفت: نمی‌دانم بالای سر مدیران پرسپولیس چه کسانی هستند تا حداقل تشری به آنها بزنند.
واکنش کریم باقری به اتفاقات اخیر پرسپولیس
 
اقتصاد۲۴پرسپولیس این روز‌ها اسیر حواشی زیادی شده و همین موضوع شکاف زیادی بین مدیریت این باشگاه با بازیکنان و اعضای کادرفنی و حتی هواداران ایجاد کرده است.

جدایی شجاع خلیل‌زاده و پیوستن او به تیم الریان قطر که به ادعای رسانه‌های قطری رسمیت پیدا کرده، یکی از بدترین اتفاقاتی بود که می‌توانست برای فینالیست لیگ قهرمانان پیش بیاید. در این میان برخی از هواداران پرسپولیس مدیریت این باشگاه را مقصر این جدایی می‌دانند و برخی دیگر اعتقاد دارند خود شجاع تمایلی به ماندن نداشت و به خاطر شرایط مالی بهتر راهی قطر شد.

کریم باقری پیش‌تر قولی به هواداران پرسپولیس مبنی بر ماندن خلیل‌زاده داده بود که به هر دلیل عملی نشد. خبرنگار تسنیم در این باره و سایر اتفاقات اخیر در باشگاه پرسپولیس گفت‌وگویی با باقری انجام داده است.

برخلاف انتظار هواداران پرسپولیس، شجاع خلیل‌زاده این تیم را ترک کرد!

بله، به هر حال طبیعی است که وقتی یک بازیکن خوب تیم جدا می‌شود هواداران ناراحت شده و عکس‌العمل‌هایی هم نشان می‌دهند، چون دوست ندارند این اتفاق رخ دهد. شجاع به‌عنوان یک بازیکن حرفه‌ای تصمیم گرفت در این مقطع سخت اقتصادی به پیشنهاد خوبی که به دستش رسیده بود، پاسخ مثبت دهد. به جز اینکه برای این بازیکن آرزوی موفقیت کنیم، نمی‌توانیم چیزی بگوییم. این طبیعت فوتبال است که بازیکنان وقتی پیشنهاد خیلی خوبی به دست‌شان می‌رسد تصمیم می‌گیرند به آن جواب مثبت دهند. هواداران هم علاقه دارند بازیکنان خوب همیشه در تیم‌شان بمانند که این امر شدنی نیست.

در حال حاضر همه به دنبال مقصر جدایی خلیل‌زاده هستند. به نظرتان کسی مقصر هست؟

قبل از سفر تیم به قطر، شجاع به باشگاه رفته و یکسری صحبت‌هایی را با باشگاه انجام داده بود، اما گویا او را تحویل نگرفته بودند. بعد از این قضیه گفتم هر کمکی در این زمینه از دستم بر بیاید بعد از بازگشت تیم ملی از ازبکستان انجام خواهم داد. سر قولم به هواداران ماندم و وقتی تیم ملی برگشت با شجاع تماس گرفتم و گفتم آماده‌ای برویم باشگاه برای مذاکره؟ او گفت؛ من قراردادم را یکطرفه فسخ و با یک تیم قطری توافق کرده‌ام.
بیشتر بخوانید: پرسپولیس گلاویز با خودی‌ها!


چند دقیقه با خلیل‌زاده حرف زدم، اما متوجه شدم قبل از اینکه من بخواهم کاری کنم تصمیمش را گرفته و اقدامات لازم را هم انجام داده است. در واقع او در همان مقطع کار‌های لازم برای انتقال به تیم قطری (الریان) را انجام داده بود. از اینکه چطور شجاع قراردادش را با پرسپولیس فسخ کرده بود، واقعاً خبر ندارم. با این حال چند روز بعد از این قضیه من در رسانه‌ها دیدم که بحث رفتنش به قطر منتفی شده است و دوباره زنگ زدم به شجاع که با هم به باشگاه برویم. این بار شجاع گفت که خودش با باشگاه مذاکرات خوبی داشته است و احتمالاً می‌ماند.

گویا در این دو سه روز اخیر هم اتفاقات جدیدی رخ داد و این بار خلیل‌زاده راهی قطر شد و الان هم شنیدم که با تیم جدیدش قرارداد بسته است. برای او آرزوی موفقیت دارم.

در همین راستا کلیپی از مهدی رسول‌پناه در فضای مجازی پخش شده که حرف‌های تندی علیه شجاع خلیل‌زاده می‌زند.

بله کلیپ را دیدم. متأسفانه چنین اتفاقاتی جز اینکه برای تیم حاشیه درست کند، نتیجه دیگری ندارد. بهتر است هر مسئله‌ای که در تیم و باشگاه وجود دارد در همین خانواده پرسپولیس بماند و به این شکل در فضای مجازی پخش نشود. واقعاً نمی‌دانم چرا رسول‌پناه این حرف‌ها را زده و باید بگویم صحبت‌هایش جالب نبود و حواشی زیادی برای پرسپولیس ایجاد کرد. بهتر است سرپرست باشگاه هر چه زودتر این اتفاقات را جمع و جور کند، چرا که در این چند روزه اتفاقات خوبی برای باشگاه رقم نزده است.

به نظر می‌آید اتحادی که پیش از این در پرسپولیس وجود داشت مانند قبل نیست و تیم یکدلی قبل را ندارد.

ما در داخل تیم همان اتحاد و یکدلی که در قطر و قبل از آن داشتیم را همچنان داریم. در این مورد کوچکترین تردیدی نداشته باشید. همه ما مثل قبل همه تلاش‌مان را برای موفقیت و سربلندی پرسپولیس انجام می‌دهیم. روز گذشته (پنجشنبه) من و آقا یحیی به بچه‌ها گفتیم که به حواشی بیرون کاری نداشته باشید و فقط روی تمرینات و بازی‌های پیش رو تمرکز کنید. هواداران هم خیال‌شان راحت باشد که بازیکنان و کادر فنی همه هم و غم‌شان موفقیت و سربلندی تیم است. شجاع رفته است و باید با این مسئله کنار آمد. ان‌شاءالله که بتوانیم جایگزینی خوب برای او در تیم پیدا کنیم. از هواداران درخواست دارم که فقط به حمایت از تیم پرداخته و کاری به حواشی نداشته باشند. برای همه ما مهم موفقیت پرسپولیس است.

تیم فوتبال پرسپولیس، شجاع خلیل‌زاده، کریم باقری، مهدی رسول‌پناه.

فکر نمی‌کنید جدایی خلیل‌زاده در این مقطع که پنجره نقل‌وانتقالات بسته است به پرسپولیس ضربه می‌زند؟

شجاع، ترابی، علیپور و بیرانوند که به تازگی از پرسپولیس رفتند جزو بازیکنان خیلی خوب تیم بودند و زحمات زیادی برای تیم کشیدند. باید قدردان آن‌ها باشیم، چون موفقیت‌های خوبی را برای پرسپولیس رقم زدند و نباید، چون رفته‌اند از آن‌ها دلخور باشیم و خدای نا کرده بی‌احترامی به این نفرات شود.

تأکید می‌کنم حق هر بازیکنی است که به پیشنهاد خوب رسیده جواب مثبت دهد. در همه جای دنیا بازیکنان جابه‌جا می‌شوند و هواداران تیم‌ها هم برای مقطعی عصبانی و ناراحت می‌شوند. این مسئله فقط مختص پرسپولیس نیست. آنچه اهمیت دارد این است که پرسپولیس به مسیر خوب خودش ادامه دهد و جدایی بازیکنی باعث نشود از مسیر خوب‌مان خارج شویم. کمتر از دو ماه دیگر باید یک فینال بزرگ را برگزار کنیم و از حالا نیاز به حمایت هواداران و دوری از حواشی داریم. خیلی از بازیکنان آمدند و رفتند، اما پرسپولیس بزرگ ماند.

فکر می‌کنید برای جانشینی شجاع غیر از سیدجلال، بازیکن دیگری در تیم هست؟

متأسفانه پنجره نقل‌وانتقالات باشگاه بسته است و امیدوارم باشگاه با پرداخت بدهی‌ها این پنجره را باز کند تا بتوانیم بازیکن جدید جذب کنیم در غیر این صورت باید از داشته‌های‌مان بهره ببریم. شرایطی است که پیش آمده است و چاره‌ای هم نیست.

تسنیم: بحثی که الان وجود دارد این است که چرا بازیکنان پرسپولیس این قدر راحت فسخ قرارداد کرده و راهی فوتبال قطر می‌شوند در حالی که این باشگاه می‌توانست از این انتقال‌ها سود زیادی ببرد.

بله، متأسفانه این مسئله برای باشگاه مشکل‌ساز شده است و دلیل آن هم برمی‌گردد به مدیریت بدی که در مورد قرارداد‌ها از جانب مدیران پرسپولیس در این چند ساله صورت گرفته است. از طرفی مدیریت باشگاه باید بداند چه بند‌هایی در قرارداد وجود دارد و باشگاه به آن عمل کند تا بازیکن به خودش اجازه ندهد به خاطر چند درصد عدم دریافتی قراردادش را یکطرفه فسخ کند. این مشکل بزرگی است که در پرسپولیس وجود دارد و ترابی و شجاع خیلی راحت توانستند قراردادشان را فسخ کنند.

با رفتن خلیل زاده به نظر می‌رسد باید باشگاه محمد انصاری را حفظ کند، چرا که پنجره نقل‌وانتقالات بسته است و اجازه جذب بازیکن ندارید.

در این مورد نظر یحیی گل‌محمدی شرط است. باید ببینیم در روز‌های آینده چه پیش خواهد آمد. آنچه مشخص است انصاری به خاطر مصدومیتی که دچار آن شده است، تا چند ماه دیگر می‌تواند بازی کند.

گویا موضوع بشار رسن هم هنوز حل نشده و ممکن است او هم جدا شود!

بشار با باشگاه قرارداد دارد و به او اعلام شده است که باید بماند. درست است که پیشنهاد خوبی دارد، اما، چون با باشگاه قرارداد دارد باید تابع باشد. اگر قرار باشد بشار هم جدا شود جداً به مشکل خواهیم خورد. الان ما باید با تیم کامل تمرین کنیم، اما متأسفانه تکلیف رادوشویچ، نادری و بشار مشخص نیست و مدیریت باشگاه باید هر چه زودتر شرایط را برای حضور آن‌ها در تمرینات فراهم کند.

در چند هفته اخیر شکاف عجیبی بین مدیریت باشگاه و کادر فنی پرسپولیس به وجود آمده است!

متأسفانه بعد از بازگشت تیم از قطر، باشگاه اتفاقات خوبی را رقم نزده است. نمی‌دانم بالای سر مدیران باشگاه پرسپولیس چه کسانی هستند تا حداقل تشری به آن‌ها بزنند، اما انگار نه انگار ....

تیم فوتبال پرسپولیس، شجاع خلیل‌زاده، کریم باقری، مهدی رسول‌پناه.

موضوع اختلاف بین شما و برخی پیشکسوتان از جمله مهرداد میناوند چیست که در فضای مجازی سر و صدای زیادی به پا کرده است؟

من چرا باید با کسی اختلاف داشته باشم؟

اما میناوند شما را آنفالو کرده بود!

خب آنفالو کند؛ که چی؟! مگر زمانی که فالو کرده بود اتفاقی رخ داد که حالا آنفالو کرده است اتفاقی بیفتد؟! با این اتفاق من حالم بد می‌شود یا خوب؟ می‌میرم یا زنده می‌شوم؟ واقعاً چه اتفاقی می‌افتد که اهمیت داشته باشد؟! اتفاقاً چند روز پیش میناوند را دیدم و توضیحاتی در مورد کارش داد و من هم گفتم؛ حالا تو من را چه فالو کنی و چه آنفالو، چه اهمیتی دارد؟!

دلیل اختلاف به وجود آمده بین گل‌محمدی و پیروانی چیست؟

ما هر روز دو سه ساعت کنار هم هستیم و هیچ اختلافی بین یحیی و افشین نمی‌بینم. متأسفانه این چیز‌هایی است که در فضای مجازی به آن دامن می‌زنند تا برای پرسپولیس حاشیه درست کنند. بهتر است هواداران به این مسائل توجه نکرده و تیم را حمایت کنند تا بتوانیم هر چه زودتر و بهتر خود را آماده بازی‌های سختی که در پیش داریم، کنیم.
منبع: تسنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت گوشت گوسفند، گوساله و مرغ + جدول

قیمت ماهی امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

قیمت خودرو‌های مدیران خودرو امروز

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

جزییات تعطیلی مدارس و ادارات استان‌های کشور یکشنبه ۱۲ اسفند

عکس/ ورودی بازار کفاش‌های سبزه‌میدان ۱۲۰ سال پیش و دوره قاجار دوره قاجار

عکس/ نمایی باورنکردنی از ۶۴ سال پیش فرودگاه کرمانشاه

عکس/ گریم متفاوت یکتا ناصر و امین حیایی در کوکتل مولوتف

عکس/ قابی دیده نشده از مهدی پاکدل در کنار بهنوش طباطبایی

عکس/ تیپ اروپایی جمیله ۵۳ سال پیش با لباس رنگارنگ

عکس/ نشست مشترک سران قوا به میزبانی دولت

نمایی غمبار از گورستان ۱۲۵ ساله امامیه

عکس/ تیپ اجق وجق جواد عزتی و همسرش با کلیپس دهه ۸۰ و عینک آفتابی

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

هواشناسی: کاهش ۴۲ درصدی بارش در کشور

پیش بینی تغییر مهم در تیم اقتصادی دولت

جامعه روحانیت مبارز خطاب به دولت بیانیه داد

فیلم/ ‏وضیعت تکان دهنده سد کرج

اینفوگرافی/ تغییرات مرحله دوم یارانه کالابرگ

معرفی گنبد‌های نمکی جاشک در استان بوشهر

نباید بانک‌های تخصصی مثل توسعه تعاون را درگیر تسهیلات تکلیفی کرد

عکس/ صفحه اینستاگرام عمارت رو‌به‌رو توقیف و از دسترس خارج شد

فیلم/ پیام دبیرکل سازمان ملل به مناسبت ماه رمضان

بهترین مکان‌های گردشگری ایران برای عید نوروز ۱۴۰۴

عکس/ کشتار بی‌رحمانه فلامینگو‌ها در فارس

توصیه‌های مهم برای نگهداری مواد غذایی در ماه رمضان

کاسپین به جان آمده از مصوبات بی پشتوانه/ اقتصاد دریا محور شمال در گرو نجات خلیج گرگان

عکس/ استوری زیبای مدافع سپاهان برای استقلال

فیلم/ آغاز مراسم انس با قرآن در حضور رهبری

عکس/ پرواز محمدرضاشاه ۷۵ سال پیش با هواپیمای شخصی در بابلسر

کری همزمان برای استقلال و سپاهان

کارتال: پرسپولیس به دنبال قهرمانی است

نامه وکلای امیر تتلو به مراجع تقلید

فیلم/ دلبر ایران در بستر بیماری

ماجرای انتقال نافرجام علی دایی به فنرباغچه چه بود؟

عکس/ پیاده‎روی فردین، ملک مطیعی و وثوقی ۵۱ سال پیش در خیابان ولیعصر

تعیین تکلیف تعطیلی ادارات، مدارس و بانک‌های تهران در روز دوشنبه ۱۳ اسفند

عکس/ استایل عجیب فرشته حسینی با کاپشن هالک شبیه کیسه زباله

جزئیات تعطیلی مدارس و ادارات استان‌های کشور در روز دوشنبه ۱۳ اسفند

ارزش سهام عدالت امروز ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

فیلم/ شرطبندی ۲ نماینده حین اعلام رای استیضاح همتی

عکس/ تیپ دهه هشتادی نیکی کریمی و مریلا زارعی در یک دیدرا دوستانه

علت طلاق شهاب حسینی از پریچهر قنبری افشا شد

بالای ۸۰ درصد بودجه را وزارت اقتصاد تأمین مالی می‌کند/ ۸۵۰ همت کسری بودجه در ۵ ماه تأمین شد/ در سامانه نیما خالی فروشی می‌شد/ ادعای افزایش عمدی نرخ ارز نادرست است/ رشد ۲۵ درصدی صادرات غیرنفتی در ۵ ماه گذشته

عکس/ نمایی باورنکردنی از پارک لاله ۵۳ سال پیش

فردا؛ پذیره‌نویسی صندوق طلای امرالد

عکس/ نصب بنر معنادار از دعوای ترامپ و زلنسکی در تهران

سود شرکت صرافی توسعه تعاون بیش از ۱۰۰ درصد افزایش یافت

عکس/ استایل خیره کننده دونگ‌یی در ۳۸ سالگی در سالن مد میلان

«طرح بهارانه» بانک توسعه تعاون برای بخشودگی جریمه اقساط

فیلم/ تعدادی آرای استیضاح همتی، وزیر اقتصاد

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

​سفته الکترونیک بانک صادرات ایران را در سامانه «ست» بسازید

رونمایی از کتاب «نیست»؛ جدیدترین اثر فاضل نظری با حمایت بانک صادرات ایران

آگهی مرحله هجدهم مزایده املاک مازاد بانک دی در سال ۱۴۰۳

گسترش فرهنگ قرض‌الحسنه با طرح مهربانی بانک ملی ایران

افشای دروغ طالبان درباره خشکسالی/ ورود آب سیلاب دو رودخانه هیرمند و فراه به خاک ایران

برگزاری دهمین مزایده سراسری املاک و اموال تملیکی و مازاد بانک ملی ایران

فیلم/ آغاز رای گیری مجلس برای استیضاح همتی

عدم اعتماد مجلس به همتی/ وزیر اقتصاد برکنارشد

دام جدید بیت‌کوین گلد برای سرمایه‌گذاران

تاکید دکتر نجارزاده بر کسب سهم مناسب از بازار با انسجام، کارِ گروهی و اهتمام همکاران

فیلم/ شمارش آرای استیضاح وزیر اقتصاد