اقتصاد ۲۴- در هشتاد و نهمین جلسه شورای اداری کیش که با حضور غلامحسین مظفری رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش و حجت الاسلام و المسلمین سید محمدحسن ابوترابی فرد امام جمعه موقت تهران و هیئت همراه، برخی از معاونین و مدیران این سازمان، چهارشنبه ۱۴ آبان در سالن رازی مرکز همایش های بین المللی کیش برگزار شد.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به ظرفیت های بزرگ ایجاد شده در کیش گقت: این منطقه از نظر موقعیت ممتاز و یکی از ۴ منطقه دنیاست که از اکسیژن خالص برخوردار است و اکنون به عنوان "نگین فرهنگی، سیاسی، اقتصادی" در سطح کشور شناخته می شود. قرار گرفتن جزیره کیش در قلب خلیج فارس و برخورداری از فضاهای فرهنگی، مذهبی و موقعیت جغرافیایی منحصربفرد، نوید بخش تحولات اقتصادی، فرهنگی و توسعه زیرساخت های کاربردی در این منطقه است.
حجت الاسلام ابوترابی فرد با بیان این که در حوزه های فرهنگی بسترهای مورد نیاز برای ارتقا، پیشرفت و کاهش ناهنجاری های اجتماعی فراهم شده است افزود: ارتقای امنیت و برقراری انضباط و اجرای قوانین با نگاه علمی به منظور کسب رضایتمندی ساکنین کیش می تواند در قالب مدلی در سطح کشور ارائه شود.
بیشتر بخوانید: دیدار اعضای کمیسیون صنایع و معادن از یک شرکت بزرگ تولید دارو در کیش
وی، ارتقای سطح کیفیت و کاهش هزینه های تمام شده خدمات دولتی در این منطقه را به عنوان یک تجربه موفق عنوان کرد و بیان داشت: فراهم شدن بسترهای کوچک سازی دولت و حذف تصدی گری در قالب طرحی کاربردی و به عنوان الگوی موثر و مفید در کشور اجرایی می شود.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به این که مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش نقش مهمی در خلق ثروت و استفاده مناسب از منابع این منطقه ایفا میکند گفت: انسجام و همدلی تمام دستگاه های مستقر در این منطقه موجب کسب دستاوردهای خوبی در حوزه های مختلف شده از این رو جزیره کیش ضمن این که مورد توجه سه قوه قرار می گیرد، حمایت نیز خواهد شد.
وی یکی از ویژگی های جزیره کیش را مبارزه جدی با فساد عنوان کرد و اظهار داشت: برخورداری جزیره کیش از سلامت فکری و اقتصادی؛ موجب رونق فعالیت های اقتصادی سالم و خلق امید برای مردم در این منطقه شده است.
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، آغاز ایام ولادت پیامبر اکرم(ص) و هفته وحدت را فرصت مناسبی برای توجه بیشتری به آموزه های دینی و اخلاقی دانست و اظهار داشت: امانت داری و درستکاری یکی از موضوعات اساسی و کلیدی در زندگی فردی و اجتماعی است که با اتکا به این اصل می توانیم وظایف خود را با بهره گیری از گنجینه عظیم قرآن کریم به خوبی انجام دهیم.
غلامحسین مظفری، حوزه های دانش، فن آوری، شرکت های دانش بنیان و حضور دانشگاه های برتر کشور در جزیره کیش را از سرمایه های ارزشمند علمی و پژوهشی برشمرد و گفت: فعالیت های گسترده عمرانی از جمله لایروبی اسکله 35 هزار تنی و پروژه سالن مسافری فرودگاه کیش از ظرفیت ها و زیر ساخت هایی هست که با سرعت قابل توجهی در حال پیشرفت و توسعه است.
وی خاطر نشان کرد: با استقرار شرکت های دانش بنیان در مرکز نوآوری کیش و بهره مندی از توانمندی های این مجموعه توانستیم در زمینه تامین برخی از تجهیزات مورد نیاز پروژه ترمینال فرودگاه کیش گام های موثری برداریم.
رئیس هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش فضای عمومی جزیره کیش را در حوزه های "فرهنگی، مذهبی" به ویژه در ماه های محرم و صفر مثبت ارزیابی کرد و افزود: در این منطقه با اقدامات علمی، تحقیقاتی و پژوهشی برای آبادانی و توسعه فرهنگ کیش اقدامات خوبی در خصوص مسجد و مدرسه سازی انجام شده است
وی افزود: در خصوص هوشمند سازی ایران و ظرفیت های موجود در جزیره کیش این منطقه به عنوان یک پایلوت مطرح شده است.
حجت الاسلام و المسلمین حسن زاده امام جمعه کیش نیز اقدامات موثر سازمان منطقه آزاد کیش در حوزه های "عمرانی، اقتصادی و فرهنگی" را رو به پیشرفت و هم تراز با سرزمین اصلی عنوان کرد و گفت: مجموعه مسئولین، مردم و نخبگان کیش با یک انسجام و همدلی ضمن حفظ جایگاه کیش، این منطقه را به یک شهر مدرن اسلامی تبدیل خواهند کرد.
حاج یعقوب شمس امام جمعه اهل تسنن هم یکی از امتیازات جزیره کیش را وحدت و همدلی میان مردم و مسئولین مذاهب شعیه و سنی عنوان کرد و اظهار داشت: سال های سال، اقوام مختلف با صداقت و نجابت خاصی در کنار هم بدون هیچ مشکلی در این منطقه زندگی می کنند و این نشان از مدیرت مدبرانه مسئولین این منطقه از جمله غلامحسین مظفری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش دارد که با ایجاد وحدت میان اقشار مختلف جامعه از هیج تلاش و کمکی برای پیشرفت و توسعه این منطقه دریغ نمی کنند.
در پایان این جلسه با تقدیر از ائمه جماعت کیش و تکریم مصطفی خانزادی معاون عمرانی و زیر بنایی سابق سازمان منطقه آزاد کیش از وی به عنوان یک مسئول مردمی و پر تلاش در حوزه عمرانی و آبادانی کیش و ایجاد زیرساخت های فرهنگی از جمله نقش مهمی که در حوزه مدرسه سازی و مسجد سازی و تشویق خیرین به این امر مهم داشتند، یاد شد.