تاریخ انتشار: ۱۶:۲۲ - ۱۴ آبان ۱۳۹۹
خبرگزاری شین هوآ گزارش داد:

صندوق بین‌المللی پول خواستار محرک مالی برای تقویت اقتصاد جهان شد/ اقتصاد جهانی در دام نقدینگی!

اقتصاددان ارشد صندوق بین‌المللی پول ازسیاست‌گذاران خواست محرک‌های مالی بیشتری را برای تقویت اقتصاد جهانی که با بحران کرونا دست وپنجه نرم می‌کند،ارائه دهند چرا که اقتصاد جهان در دام نقدینگی افتاده است.

صندوق بین‌المللی پول

اقتصاد۲۴ -گیتا گوپینات، اقتصاددان ارشد صندوق بین المللی پول از سیاست‌گذاران خواست تا محرک های مالی بیشتری را برای تقویت اقتصاد جهانی که با بحران کرونا دست و پنجه نرم می کند ارائه دهند، زیرا اقتصاد جهانی در دام نقدینگی است.

گوپینات در مقاله ای که در در روزنامه فایننشال تایمز منتشر شد، نوشت: برای اولین بار در ۶۰ درصد کشور های جهان که شامل ۹۷ درصد اقتصادهای پیشرفته می شود، بانک های مرکزی نرخ بهره را به زیر ۱ درصد رسانده اند. در یک پنجم جهان نیز نرخ بهره منفی است.

وی افزود: در صورت بروز یک شوک دیگر، بانکهای مرکزی فضای کمی برای کاهش بیشتر نرخ بهره دارند. اقتصاددان ارشد صندوق بین المللی پول با بیان اینکه سیاست های مالی باید یک نقشی اساسی در بهبود وضعیت اقتصاد جهانی داشته باشند، تاکید کرد جهان در دام نقدینگی افتاده است و باید در مورد سیاست های مناسب برای بیرون آمدن از این بحران به توافق برسیم.

گوپینات پیشنهاد کرد که مقامات مالی می توانند از طریق انتقال وجه نقد برای حمایت از مصرف و سرمایه گذاری گسترده در تاسیسات پزشکی، زیرساخت های دیجیتال و حفاظت از محیط زیست، به طور فعال از تقاضا حمایت کنند.

وی گفت: این هزینه ها باعث ایجاد اشتغال، ترغیب سرمایه گذاری خصوصی و ایجاد زیربنایی برای بهبود اقتصادی بهتر و سبزتر می شود. گوپینات همچنین خاطرنشان کرد که "اهمیت محرک‌های مالی احتمالاً هرگز بیشتر از اکنون نبوده است" چرا که چند برابر شدن هزینه ها و رشد اقتصادی ناشی از افزایش سرمایه گذاری بخش دولتی در دام نقدینگی طولانی مدت افتاده است.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار