تاریخ انتشار: ۱۸:۱۶ - ۲۶ آبان ۱۳۹۹

عظیمی پور خبر داد:افتتاح آزادراه شرق سپاهان در سال جهش تولید

مدیرعامل هلدینگ آتیه صبا از افتتاح‌شدن آزادراه کنارگذر شرق سپاهان به‌عنوان اولین پروژه کلان آزادراهی کشور در سال جهش تولید خبر داد.

افتتاح آزادراه شرق سپاهان

  اقتصاد۲۴ - سیدعلیرضا عظیمی‌پور در نشست خبری افتتاح آزادراه شرق سپاهان اظهار کرد: آزادراه شرق سپاهان، کریدور جنوب به شمال کشور را به یکدیگر متصل می‌کند و با بهره‌گیری از این آزادراه، فاصله تهران به شیراز ۸۰دقیقه و فاصله تهران به اصفهان ۴۰دقیقه کوتاه‌تر می‌شود. براین اساس کنارگذر شرقی از کیلومتر ۳۰ آزادراه اصفهان- نطنز- کاشان شروع و به طول ۹۳ کیلومتر به سمت شرق ادامه می‌یابد. این کنارگذر جاده اصفهان اردستان را قطع و با عبور به سمت بزرگراه اصفهان- نایین در غرب و سپس منطقه باغ رضوان به سمت جنوب می‌رود، سپس با عبور از کنار شهر جدید بهارستان و گردنه لاشتر به آزادراه اصفهان- شیراز متصل می‌شود و با راه اندازی و استفاده از این مسیر (کنارگذر شرقی)، استان‌های جنوبی و همچنین بخش جنوبی استان اصفهان ۵۰ کیلومتر به تهران نزدیک‌تر می‌شود.

وی افزود: بر اساس مصوبه هیئت دولت در سال ۹۵ با ترکیب مشارکت ۳۰ و ۷۰ درصد (صندوق بازنشستگی) این قرارداد با شرایط BOT امضا شد و تا امروز ۷۰۰ میلیارد تومان در پروژه هزینه شده است که برآورد می‌شود به ۱۰۰۰ میلیارد تومان افزایش یابد.

به گفته عظیمی‌پور احداث این بزرگراه موجب کاهش بار ترافیکی در شهر‌ها شده و موجب می‌شود کسانی که مقصدشان شیراز یا بندرعباس است بدون نیاز به ورود به شهر‌های یزد و کرمان، مسیر خود را طی کنند. بنا بر پیش‌بینی‌های صورت گرفته¬، ۶۳ کیلومتر از این آزادراه تا مقصد اصفهان ظرف مدت حداکثر چهارسال اجرا شده و احداث این آزادراه به دلیل کوتاه شدن مسیرها، موجب کاهش هزینه سوخت و به دلیل کاهش مسیر ترانزیت کالا موجب کاهش هزینه حمل کالا می‌شود. همچنین در این پروژه، برنامه‌های جانبی جهت راه اندازی انبار‌های عمومی و مراکز تعمیرات و ارائه خدمات به ماشین آلات سنگین در نظر گرفته شده است که در آینده اجرایی خواهد شد.

وی تاکید کرد: کل مسافت آزادراه شرق سپاهان ۶۳ کیلومتر است که توانسته مسافت قبلی را ۳۵ کیلومتر که از درون شهر اصفهان می‌گذشت کاهش دهد. پروژه مزبور منجر به صرفه‌جویی زمانی و صرفه جویی ۷۳۰ میلیون لیتر سوخت و کاهش ۲۵۰ نفری تلفات جاده‌ای در سال می‌شود.

مدیرعامل آتیه صبا افزود: آزادراه شرق اصفهان در حوزه حمل‌ونقل و توزیع کالا در کشور و اقتصاد منطقه نقش مؤثری خواهد داشت، ضمن این‌که توسعه صنعت گردشگری می‌تواند در منطقه نقش خوبی را ایفا کند.

عظیمی‌پور با اشاره به اینکه بهره‌برداری از پروژه مزبور بزودی صورت می‌گیرد، عنوان کرد: هلدینگ آتیه صبا به دلیل شرایط سخت اقتصادی کشور و انتظارات تورمی در مذاکره با وزارت راه و شهرسازی شرایط را به گونه‌ای رقم خواهد زد که نرخ بازدهی سرمایه‌گذاری از ۱۹ درصد (نرخ مصوب) بالاتر رود و با تامین مواردی همچون ارایه سرویس‌ها و خدمات جانبی بین راهی و بزرگراهی (با توافق وزارت راه و شهرسازی) به سمت تامین نرخ‌های معقول و در حدود ۲۶ درصد در سرمایه‌گذاری مذکور باشد.

عظیمی پور همچنین با بیان اینکه پروژه مذکور از ابتدای سال ۹۵ تا زمستان ۹۸ (نزدیک ۳.۵ سال) تنها ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، تاکید کرد: از بهمن پارسال تا الان علی رغم تعطیلات نوروزی، ماه رمضان و شرایط کرونایی پروژه بدون توقف فعالیت خود را انجام داده و در یک وضعیت مطلوب (با پیشرفت ۴۰ درصدی) با تلاش همه دست‌اندرکاران و پیمانکاران پروژه به مرحله بهره‌برداری رسیده است.

وی با اشاره به بزرگی پروژه تصریح کرد: در پروژه مذکور سعی شده از تکنولوژی به‌روز و هوشمند استفاده شود. بر این اساس دریافت عوارض از این آزادراه به صورت الکترونیکی انجام می‌شود. همچنین با رایزنی با وزارت راه و شهرسازی، نرخ عوارض براساس تصمیم کارگروه ذی‌ربط با نرخ منصفانه در نظر گرفته می‌شود تا رانندگان با هزینه معقولی از خدمات آزادراه استفاده کنند.

وی با اشاره اینکه اجرای پروژه آزادراه دو ساله بود، اما به دلیل ابهامات در قرارداد با تاخیر چندساله مواجه شد، تصریح کرد: در زمستان سال ۹۸ با ورود مدیریت جدید صندوق بازنشستگی، اتمام پروژه در دستورکار قرار گرفت و در شرایط فعلی نیز به مرحله بهره‌برداری رسیده است.

عظیمی پور در پایان با اشاره به اینکه پروژه با رعایت استاندارد‌های فنی و مهندسی با یک کیفیت مطلوب، در یک بازه زمانی ۶ ماهه با وجود شرایط اعمال قرنطینه به دلیل شیوع پاندمیی کووید ۱۹ توانسته ۴۰درصد پیشرفت داشته باشد که جهش قابل قبولی در این فاصله زمانی است، عنوان کرد: تاخیرات پروژه آزادراه شرق سپاهان با ارایه دلایل فنی به وزارت راه و شهرسازی و هماهنگی‌هایی که انجام شده است مشمول جریمه نشد و امیدواریم با همکاری وزارت راه و شهرسازی در آینده نیز پروژه‌های بزرگی را اجرا کنیم.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت گوشت گوسفند، گوساله و مرغ + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت دلار و یورو امروز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ + جدول

عکس/ راه حل در مسقط؛ ادعای رسانه های عمانی درباره مذاکرات ایران و آمریکا

عکس/ نمایی فوق العاده پردیس دانشگاه تهران ۹۱ سال پیش از فراز آسمان

عکس/ ژست جالب و دیده نشده از یوز ایرانی

عکس/ استایل خاص و لاکچری محمدرضا پهلوی ۵۵ سال پیش در سفر سوئیس

عکس/ ظاهر ایستگاه راه آهن تهران-شاه‌عبدالعظیم ۱۳۴ سال پیش و در دوران قاجار

عکس/ تیپ گنگ بهاره رهنما با عینک و کیف رنگ جیغ

عکس/ مجوز حضور تمام رسانه‌ها در مذاکره ایران با آمریکا صادر شد

عکس/ عراقچی با ۱۰ دقیقه تاخیر به محل مذاکرات رفت

عکس/ قیمت دلار هم‌زمان با پایان مذاکرات مسقط

عکس/ بازار‌های بصره، پناهگاه دستفروشان ایرانی

عکس/ نمایی دیده نشده از رستوران چاتانوگا پاتوق بازیگران سریال تاسیان ۵۵ سال پیش

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

وضعیت هواشناسی امروز

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

اثر هورمون‌ها در کاهش وزن

تاثیر شگفت‌انگیز ۶ نوع سبزی در کاهش وزن و لاغری

نوشیدنی‌های مفید برای پیش‌گیری از وزوز گوش

درصورت موفقیت مذاکرات، قیمت دلار به ۸۰ هزار تومان کاهش می‌یابد/ حتی تداوم مذاکرات هم می‌تواند روند نزولی قیمت طلا و سکه را تداوم بخشد

داروهایی که نباید با ویتامین دی ترکیب شوند

پیش بینی قیمت دلار امروز ۲۴ فروردین ۱۴۰۴/ ریزش سنگین قیمت دلار

چه چیزی سبب خشکی مو می‌شود؟

بهترین منابع برای یادگیری برنامه‌نویسی کدامند؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۲۴ فروردین ۱۴۰۴/ در بازار طلا همه فروشنده شدند

مسیر پر دست‌انداز و سنگلاخ مذاکره پیش روی تهران و واشنگتن/ واکنش طلایی بازارهای سرمایه ایران به اخبار سبز مذاکرات مسقط

واکنش کویت و قطر به مذاکره ایران و آمریکا در عمان

استقبال عربستان از مذاکرات عمان

واکنش نماینده روسیه به مذاکره ایران و آمریکا

فیلم/ متکی: آمریکایی‌ها می‌دانند ما دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم

واکنش آذری جهرمی به کاهش قیمت دلار

عکس/ واکنش سکه به مذاکرات ایران و آمریکا

شهره قمر به حبس محکوم شد

تشرف رهبر انقلاب به قم و جمکران

فیلم/ در مذاکرات ایران و آمریکا چه گذشت؟

بازگشت اسراییل به مذاکرات؛ هیئت حماس راهی قاهره شد

بیانیه مهم کاخ سفید درباره مذاکرات ایران و آمریکا

تصاویری از قصر البوستان محل مذاکرات بین ایران و آمریکا

رئیسی‌نژاد: توافق موقت ظاهرا در دسترس است

ادامه نقش‌آفرینی عمان در مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در شنبه آینده

‌افتتاح ۳ پروژه توسعه دارویی شستا با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی

فیلم/ فلور نظری: من به سن اعتقادی ندارم

خشم رحیم پورازغدی از مذاکرات در مسقط

عکس/ واکنش همسر بیرانوند به فحاشی‌ تماشاگرنماها؟

فیلم/ عراقچی، عمان را به مقصد تهران ترک کرد

واکنش عجیب کوچک‌زاده به مذاکرات ایران و آمریکا

ارزیابی تریتا پارسی از مذاکرات ایران و آمریکا

نخستین اظهارنظر ویتکوف درباره مذاکرات

فیلم/ مرعشی: به عراقچی گفتم که درباره ۲۵۰۰ میلیارد دلار پروژه با آمریکایی‌ها مذاکره کند

اردوغان به تهران سفر می‌کند

حمایت عارف از مذاکرات غیرمستقیم در عمان

توئیت خبرنگار نیویورک تایمز از مذاکرات ایران و آمریکا

فیلم/ هشدار به خانم‌های جویای کار

پمپئو: هر نتیجه‌ای جز برچیده‌شدن برنامه هسته‌ای، تکرار اشتباهات گذشته است

فیلم/ نخستین سخنان عراقچی پس از مذاکرات امروز

گزارش آسوشیتدپرس از مذاکرات امروز در مسقط

عکس/ قیمت دلار هم‌زمان با پایان مذاکرات مسقط

فیلم/ سخنگوی وزارت خارجه سرمایه گذاری ۱۰۰۰ میلیارد دلاری آمریکا در ایران را تکذیب کرد

گنبد آهنین چین فعال شد

حواشی گفت‌وگوهای هیئت‌های ایران و امریکا

پیام وزیرخارجه عمان پس از پایان مذاکرات ایران و آمریکا