تاریخ انتشار: ۰۹:۰۰ - ۰۱ آذر ۱۳۹۹

رشد ۳ برابری تولید پنیر در غشاذر

تولید پنیر کوزه پگاه آذربایجان غربی، با نماد «غشاذر»، ۳۰۰ درصد، افزایش یافت.

رشد تولید پنیر در غشاذر

اقتصاد۲۴ - سید فضل اله قریشی مدیر عامل پگاه آذربایجان غربی، با بیان این مطلب افزود: تولید روزانه این محصول در ابتدای سال ۹۸، ۷۰۰ کیلوگرم بود که با اقدامات صورت گرفته این میزان، در نیمه دوم سال جاری به بیش از ۲ تن در روز، افزایش یافت.

او تصریح کرد: در این راستا، اقدامات مختلفی از جمله افزایش تناژ لخته سازی، نصب و راه اندازی دستگاه بسته‌بندی جدید، توسعه سالن آماده سازی پنیر (رایپنینگ) و نصب پاستوریزاتور در بخش آب پنیر، انجام شد.

قریشی افزود: در بخش توزیع و فروش نیز با هدف توسعه بازار از طریق فروش مویرگی، جلسات متعددی با مدیران فروش و ویزیتور‌های شعب بازارگستر برگزار و نتایج خوبی حاصل شده است.

وی گفت: پگاه آذربایجان غربی، به‌عنوان اولین واحد لبنی کشور، با استفاده از مواد اولیه با کیفیت و بهره‌گیری از تکنولوژی روز دنیا، پنیر کوزه را به روش صنعتی تولید و روانه بازار‌های مصرف کرد.

گفتنی است، پنیر کوزه یکی از انواع پنیر محلی در منطقه آذربایجان است که علاوه بر خواص تغذیه‌ای و آنتی اکسیدانی بالا به دلیل داشتن عطر و طعم مطلوب و منحصر به فرد، از محبوبیت بالایی در این منطقه برخوردار است.

رشد تولید پنیر در غشاذر

منبع: پایگاه خبری پگاه
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار