تاریخ انتشار: ۱۹:۵۸ - ۰۶ آذر ۱۳۹۹

خانه متری ۱۵۰ میلیون در تهران شرم‌آور است

نائب رئیس مجلس گفت: در راستای بررسی وضعیت مسکن با جدیت می‌توان گفت که مسکن در اولویت دولت قرار نگرفته و هم اکنون ۲.۵ میلیون خانه لوکس و لاکچری در سطح کشور داریم در حالی که عده‌ای بدون سرپناه مانده‌اند و قدرت خرید این خانه‌ها را ندارند.

قیمت خانه در تهران

اقتصاد۲۴ - نائب رئیس مجلس گفت: در راستای بررسی وضعیت مسکن با جدیت می‌توان گفت که مسکن در اولویت دولت قرار نگرفته و هم اکنون ۲.۵ میلیون خانه لوکس و لاکچری در سطح کشور داریم در حالی که عده‌ای بدون سرپناه مانده‌اند و قدرت خرید این خانه‌ها را ندارند.

نیکزاد با اشاره به سرعت اجرای مسکن ملی نیز تصریح کرد: با توجه به این که صفر تا ۱۰۰ ساخت مسکن داخلی است و نیرو‌های کاری هم بومی است به همین منظور نباید تحریم‌ها و واردات را در این بحث دخیل دانست بلکه باید سرعت اجرای طرح مسکن اقدام ملی را خیلی بیشتر از وضعیت فعلی ادامه دهیم.

وی اظهار کرد: ارائه تسهیلات برای ساخت مسکن و حمایت‌های همه‌جانبه دولت در این زمینه به عنوان یک نیاز مبرم و اساسی است چرا که در شرایط اقتصادی فعلی یکی از راهکار‌های اساسی ارائه تسهیلات و حمایت از متقاضیان است.


بیشتر بخوانید: کاهش سرعت رشد قیمت معاملات مسکن در آبان ماه


نیکزاد با اشاره به تعییر قیمت محصولات فولادی و سیمان نیز بیان کرد: از وزیر صمت انتظار می‌رود جلوی دلالان و رانت‌خواران را بگیرد و برای مبارزه با گرانی هر چه سریع‌تر تمهیدات اساسی بیندیشد و با حمایت از تولید داخلی زمینه و بستر ارزان‌سازی آن را نیز فراهم کند.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار