تاریخ انتشار: ۰۷:۳۱ - ۱۳ آذر ۱۳۹۹

شرکت سازنده و محقق اصلی اولین واکسن ایرانی کرونا مشخص شد

کیانوش جهانپور در توییتی نوشته است: ‏واکسن Inactivated شرکت شفافارمد بعنوان اولین واکسن ایرانی ⁧‫کووید ۱۹‬⁩ با دریافت کد اخلاق عملا وارد فاز مطالعه بالینی شد.

اولین واکسن ایرانی کرونا

اقتصاد۲۴ - کیانوش جهانپور رئیس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت و سخنگوی سازمان غذا و دارو، نام شرکت سازنده و محقق اصلی نخستین واکسن ایرانی که کرونا که کد اخلاقی گرفته است را اعلام کرد.

کیانوش جهانپور در توییتی نوشته است: ‏واکسن Inactivated شرکت شفافارمد بعنوان اولین واکسن ایرانی ⁧‫کووید ۱۹‬⁩ با دریافت کد اخلاق عملا وارد فاز مطالعه بالینی شد.
بیشتر بخوانید:زنجیره انتقال کرونا قطع شده است؟
در تصویری که جهانپور از این مجوز منتشر کرده، نام محقق اصلی، مینو محرز، متخصص بیماری‌های عفونی، عضو کمیته علمی ستاد ملی کرونا و البته یکی از پزشکان پرسابقه در تحقیقات برای بیماری‌های عفونی است. محرز سال‌ها پیش هم تحقیق درباره داروی ایرانی ایدز را انجام داد که بعد‌ها به عنوان آیمود شناخته شد. این دارو به عنوان دارویی مکمل در درمان بیماران اچ‌آی‌وی مثبت استفاده شد.
شرکت سازنده و محقق اصلی اولین واکسن ایرانی کرونا مشخص شد
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار