تاریخ انتشار: ۱۲:۵۵ - ۲۹ آذر ۱۳۹۹

دین و اقتصاد به آینده فروشی و فساد در بودجه ۱۴۰۰ پرداخت

موسسه مطالعاتی دین و اقتصاد، نسخه ویدئویی سخنرانی هفتگی اخیر خود را که به موضوع بستر‌های شدت بخش فسادو آینده فروشی درسندلایحه بودجه سال۱۴۰۰ اختصاص داشت را منتشر کرد.
دین و اقتصاد به آینده فروشی و فساد در بودجه ۱۴۰۰ پرداخت
اقتصاد۲۴ - در ادامه سلسله نشست های هفتگی موسسه مطالعاتی دین و اقتصاد، روز پنجشنبه، بیست و هفتم آذرماه دکتر فرشاد مومنی و دکتر حسین راغفر به صورت مجازی و اینرنتی راج به بستر‌های آینده فروشی و فساد در سند لایحه ۱۴۰۰ صحبت کردند.
 
مطابق معمول نسخه ضبط شده این جلسه از طریق کانال موسسه مطالعاتی دین و اقتصاد در سایت آپارات قابل تماشاست:

قسمت اول:  http://m.aparat.com/v/bIJGk 
قسمت دوم: http://m.aparat.com/v/aDugr

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار