تاریخ انتشار: ۱۰:۴۹ - ۰۶ دی ۱۳۹۹

افزایش مرگ و میر ناشی از گازگرفتگی در کشور

سازمان پزشکی قانونی از افزایش ۱۳.۴ درصدی تلفات گازگرفتگی در کشور طی هشت ماهه امسال خبر داد.

افزایش مرگ و میر ناشی از گازگرفتگی

اقتصاد۲۴ - سازمان پزشکی قانون اعلام کرد که در هشت ماهه ابتدایی امسال ۳۵۵ نفر بر اثر مسمومیت با گاز منوکسیدکربن در کشور جان خود را از دست داده‌اند، این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که آمار تلفات ۳۱۳ نفر بود افزایشی ۱۳.۴ درصدی داشته است.

در هشت ماه امسال از کل تلفات مسمومیت با گاز، ۲۶۷ نفر مرد و ۸۸ نفر زن بودند. همچنین در این مدت استان‌های تهران با ۶۳ مورد فوتی، خراسان رضوی با ۲۷ مورد فوتی و آذربایجان شرقی با ۲۶ مورد فوتی بیشترین آمار تلفات گازگرفتگی را داشتند. همچنین آمار تلفات در استان‌های فارس با ۲۴ مورد، البرز ۲۱ مورد و اصفهان نیز ۲۰ مورد فوتی گزارش شده است.

بر اساس اعلام پزشکی قانونی، در سایر استان‌ها آمار تلفات مسمومیت با گاز منوکسیدکربن کمتر از ۲۰ نفر و در بسیاری از استان‌ها زیر ۱۰ نفر بوده است.

در آبان ماه امسال نیز ۶۴ نفر براثر مسمومیت با گاز در سراسر کشور جان خود را از دست داده اند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۵.۹ درصد کاهش یافته، اما در مقایسه با مهرماه ۹۹ که آمار تلفات مسمومیت با گاز ۳۷ نفر بود، افزایش داشته است.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار