تاریخ انتشار: ۱۲:۳۶ - ۲۶ دی ۱۳۹۹

بدشانسی جهانبخش ادامه دارد

رسانه انگلیسی از تداوم مصدومیت و عدم حضور ستاره ایرانی برایتون در مقابل لیدزیونایتد پرده برداشت.

مصدومیت دوباره جهانبخش

اقتصاد۲۴ - چهارشنبه شب در چارچوب هفته هجدهم لیگ برتر انگلیس منچسترسیتی مقابل برایتون به برتری یک بر صفر رسید. در این دیدار علیرضا جهانبخش به دلیل مصدومیت حضور نداشت.

اکنون سایت انگلیسی شهر برایتون از عدم حضور ستاره ایرانی در بازی بعدی این تیم نیز پرده برداشت.

theargus نوشت که علیرضا جهانبخش در بین بازیکنان برایتون مقابل شاگردان بیلسا حضور ندارد و به لیدز سفر نخواهد کرد.


بیشتر بخوانید: آخرین خبر از مصدومیت علیرضا جهانبخش


طارق لمپتی، آدام لالانا، دنی ولبک، ارون کانلی و علیرضا جهانبخش در بازی برایتون و لیدزیونایتد حضور نخواهد داشت.

برایتون وضعیت خوبی در جدول لیگ برتر انگلیس ندارد و با ۱۴ امتیاز در رده هفدهم قرار گرفته است. فولام با ۱۲، وست‌برومویچ با ۸ و شفیلد با ۵ امتیاز در جایگاه هجدهم تا بیستم و منطقه سقوط قرار دارند.

منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار