تاریخ انتشار: ۱۱:۳۲ - ۲۹ دی ۱۳۹۹

هشدار؛ در پمپ بنزین کلاه سرتان نرود

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که با ورود به جایگاه سوخت با کارت سوخت‌های متعدد از سمت متصدی جایگاه و یا توصیه به استفاده از مکمل‌ها روبرو شده باشید، اما باید توجه کنید تا با رد و بدل شدن چند کارت و یا استفاده از مکمل‌های قلابی سرتان کلاه نرود.

هشدار؛ در پمپ بنزین کلاه سرتان نرود

اقتصاد۲۴ - دو نرخی شدن قیمت بنزین این امکان را برای برخی از افراد به وجود آورد تا از طریق فروش سهمیه خود سودجویی کنند، بدین ترتیب که فرد کارت سوخت خود را به جایگاه دار به قیمت پایین‌تر از ۳۰۰۰ تومان می‌فروشد و اپراتور نیز با کمی سود به همان قیمت مصوب یعنی هر لیتر ۳۰۰۰ تومان، سوخت را به متقاضی به فروش می‌رساند.

در یک حساب سرانگشتی اگر فرض کنیم که اپراتور در هر سوخت گیری که به طور میاگین ۳۰ لیتر است ۱۵ هزار تومان سود کند و در طول روز برای ۲۰ نفر نیز این کار را انجام دهد، حداقل در یک روز ۴۵۰ هزار تومان سود خواهد کرد. دولت برای مقابله با این مساله اقداماتی را همچون پیمایش میزان مصرف تاکسی‌ها و خودرو‌های حمل بار که سهمیه بیشتری دارند انجام داده است، اما بعضا بازهم دیده می‌شود که این کار در برخی از جایگاه‌های سوخت رواج دارد.

گاهی نیز ممکن است متصدی جایگاه پیشنهاد استفاده از مکمل‌های سوخت را بدهد، اما حاضر نباشد حتی قوطی خالی مکمل سوخت را به مشتری نشان دهد یا حتی دیده شده که قوطی‌های خارجی با موادی نامعلوم از قبل پر شده و به مشتری با قیمت بالا فروخته می‌شود و این در حالی است که مسوولان بار‌ها اعلام کرده اند که هیچ‌کدام از خودرو‌های موجود به مکمل‌های بنزینی نیاز ندارند و لازم نیست که افراد از این مواد افزودنی و مکمل‌های بنزین استفاده کنند.

تاکید شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی این است که سوخت توزیعی نیازی به مکمل ندارد، این موضوع مربوط به تمام خودرو‌ها حتی خودرو‌های خارجی می‌شود و عرضه مواد افزودنی و مکمل‌های بنزین در جایگاه‌های سوخت مورد تأیید این شرکت نیست.

حتی استفاده از مکمل‌هایی که استاندارد کافی نیز دارند، توصیه نمی‌شود؛ چراکه بنزین عرضه شده در تمام جایگاه‌های عرضه سوخت کشور مطابق با استاندارد‌های شرکت ملی پالایش و پخش، تولید و توزیع می‌شود.

فاطمه کاهی - سخنگوی شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی – در خصوص اتفاقاتی که در این راستا در جایگاه‌ها می‌افتد، گفت: در بازرسی‌هایی که به صورت دوره‌ای از جایگاه‌های سوخت انجام می‌شود موضوع استفاده از چند کارت سوخت نیز مورد توجه قرار می‌گیرد و اگر موردی مشاهده شود قطعا با آن برخورد خواهد شد.

وی با بیان اینکه افراد نیز می‌توانند این مساله را با سامانه ۰۹۶۲۷ در میان بگذارند، اظهار کرد: اگر در این زمینه افراد دچار مشکل شدند و اپراتور‌ها کارت جایگاه را در اختیار آن‌ها قرار ندادند می‌توانند شکایت خود را به این سامانه اعلام کنند و مطمئن باشند که شکایت آن‌ها قطعا پیگیری خواهد شد.

کاهی با تاکید بر اینکه جایگاه‌ها موظف هستند کارت سوخت جایگاه را در اختیار افرادی که قصد دارند به صورت آزاد بنزین بزنند قرار دهند، گفت: روی عملکرد اپراتور‌ها نیز نظارت ویژه وجود دارد، اما با این حال افراد نیز می‌توانند هرگونه تخلف در پمپ بنزین‌ها را گزارش دهند.

وی در خصوص استفاده از مکمل‌های بنزین نیز گفت: استفاده از این مکمل‌ها برای هیچ خودرویی توصیه نمی‌شود و عرضه مواد افزودنی و مکمل‌های بنزین مورد تأیید شرکت ملی پخش نیست.

منبع: اقتصاد نیوز
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع گوشی موبایل اپل امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ اچ پی HP امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

نامه مدیرعامل شستا به قالیباف درباره اتفاقات روز گذشته مجلس

عربستان ۲۰۲۵؛ از میانجی گری میان ایران و آمریکا تا حل بحران اوکراین/ در عربستان انقلاب نخواهد شد، چون جوانان بن سلمان را دوست دارند/ پادشاهی سعودی مانند کره جنوبی مدرنیزه می‌شود

عکس/ استایل رسمی طناز طباطبایی با لباس دیپلمات و ساعت چند میلیونی

عکس/ رشیدی کوچی کارزار عدم ابلاغ قانون حجاب راه انداخت

عکس/ شب‌های روشن ماه رمضان بازار البلد عربستان

عکس/ شکل و شمایل سبزه میدان تهران ۹۳ سال پیش وقتی خاکی بود

عکس/ ساختمان هواپیمایی هما ۵۳ سال پیش از فراز آسمان

عکس/ استوری عاشقانه بهاره رهنما حسابی سوژه شد

عکس/ تیپ سیاه و سفید رابعه اسکویی با اشک مصنوعی

عکس/ شور و حال بازار ساغریسازان رشت ۱۱۳ سال پیش

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

جزئیات قرعه‌کشی دور حذفی لیگ نخبگان آسیا اعلام شد

الجولانی پیش‌نویس اعلامیه قانون اساسی را امضا کرد

شهرداری تهران: هیچ مجوزی برای تخریب ساختمان سینگر صادر نشده

سهمیه سوخت تغییری نخواهد کرد

عصبانیت شدید نتانیاهو از گزارش سازمان ملل درباره جنایات اسرائیل

اتحادیه اروپا: به برجام متعهد هستیم

درگاه پرداخت ریالی روی وبسایت قمار!

محمدرضا شریفی نیا کیست؟| بازیگر پرحاشیه و تأثیرگذار سینمای ایران

مرگ پرویز در ۷۰ سالگی

مهدی قایدی به شخص مورد علاقه‌اش رسید

صلح اوکراین تازه آغاز ماجراست!

عکس/ ویلا‌های لاکچری ۸۳ سال پیش در بابلسر

اینفوگرافی/ عواملی که سلامت روده‌ها را تهدید می‌کند

فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون

قیمت برنج ایرانی به ۲۰۰ هزار تومان رسید

بهترین افطاری برای ماه رمضان

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس

افزایش ۲۵ درصدی قیمت بلیت قطار در آستانه نوروز

قیمت انواع دستگاه ماینر + جدول

پرسپولیس گرانترین و تراکتور ارزانترین بلیت در ایران

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

فیلم/ عذرخواهی مجری صداوسیما از شهرداری

دلیل افطار کردن با خرما در ماه رمضان چیست؟

چرا بعد از غذا خوردن میل به شیرینی داریم؟

با رقم فساد چای دبش چند هواپیما می‌شد خرید؟

برای پیشگیری از زوال عقل در پیری چه باید کرد؟

فیلم/ تمرین شنای سوئدی امام جماعت با نمازگزاران در مسجد

خوانندگی زنان با کدام قواعد فقهی و قانونی مغایرت دارد؟

عکس/ سلفی حسن روحانی و ابطحی در یک مراسم افطاری

قیمت هر سکه از ۸۰میلیون تومان عبور کرد

میوه شب عید تا ۱۵۰ درصد گران شد

اعلام جزییات و زمان حراج سکه ضرب ۱۴۰۳

طلای جهانی تغییر مسیر داد

عکس/ حمل تابوت رضاخان ۸۰ سال پیش روی توپ جنگی

شرط مهم برای عقبگرد قیمت دلار چیست؟

عکس/ خانواده تهرانی با فولکس قورباغه‌ای ۶۳ سال پیش در جاده چالوس

هیجان قیمت سکه فروکش خواهد کرد؟

عکس/ تیپ و چهرۀ جذاب یانگوم با کت و کیف چرم قرمز میلیون دلاری

عکس/ سید حسن خمینی به دیدار مهدی کروبی رفت

عکس/ نماز جماعت مسعود پزشکیان به همراه کارگران

عکس/ ساختمان‌های عجیب خیابان سپه در کرمانشاه ۸۳ سال پیش

عکس/ فرمان اجرای سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان

عکس/ چهره باورنکردنی نصرالله معین در ۲۰ سالگی بدون عینک

فیلم/ حافظ خوانی و تبریک نوروز سفیر کره جنوبی پای هفت سین

عکس/ استایل عجیب ترلان پروانه با کتونی‌های یغور و مینی بگ زنجیردار

عکس/ تمرین خواهران منصوریان در خانه کشتی

عکس/ حضور پزشکیان در شهرک صنعتی قرچک

عکس/ حال و هوای مردم تهران در اسفند ۲۳ سال پیش

عکسی متفاوت از فرودگاه مهرآباد و خیابان‌های اطراف ۶۴ سال پیش