تاریخ انتشار: ۱۱:۵۴ - ۳۰ دی ۱۳۹۹
در مقایسه عملکرد امسال با سال ۹۸ محقق شده است

افزایش ۵۰ هزار دستگاهی حمل محصولات ایران‌ خودرو

مدیر عامل شرکت مهندسی خدمات صنعتی ایران خودرو، از افزایش ۵۰ هزار دستگاهی حمل محصولات ایران‌خودرو در مقایسه با مدت مشابه سال قبل خبر داد.

ایسیکواقتصاد۲۴ -حسین محمدی، از افزایش ۵۰ هزار دستگاهی حمل محصولات ایران‌خودرو در مقایسه با مدت مشابه سال قبل خبر داد و گفت: ایسیکو از ابتدای امسال تاکنون حدود ۳۳۶ هزار دستگاه خودروی تولیدی را از مبدا هفت سایت تولیدی گروه صنعتی ایران‌خودرو، با استفاده از ناوگان جاده‌ای و ریلی حمل کرده که این تعداد در مقایسه با بازه زمانی مشابه در سال گذشته، حدود ۵۰ هزار دستگاه افزایش داشته است.


بیشتربخوانید:امکان تامین قطعه با ادامه این وضعیت ممکن نیست


مدیر عامل شرکت مهندسی خدمات صنعتی ایران خودرو (ایسیکو)،افزایش روند تجاری سازی خودروهای کسری‌دار در نیمه دوم امسال را عامل اصلی افزایش میزان حمل خودروها دانست و ادامه داد: میانگین حمل انجام شده نیمه نخست امسال حدود شش هزار و ۲۰۰ دستگاه در هفته بود که با افزایش تعداد خودروهای تجاری‌ شده و سرعت گرفتن فرآیند تامین پلاک و در نهایت افزایش موجودی خودروهای قابل حمل، شرکت ایسیکو نیز اقدامات وسیعی را جهت احیای ناوگان و تجهیز مجدد آن در دستور کار خود قرار داد.

وی با اعلام رسیدن تعداد حمل هفته‌های اخیر به مرز ۱۳ هزار و ۵۰۰ دستگاه در هفته، افزود: در تلاش هستیم تا با همکاری معاونت بازاریابی و فروش ایران خودرو و فراهم کردن شرایط مطلوب، حمل خودرو را به ۱۵ هزار دستگاه در هفته برسانیم.

منبع: ایکوپرس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار