تاریخ انتشار: ۱۱:۱۸ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۹

بهترین راه برای نجات گوشی هوشمند خیس ‌شده

در این مقاله، بهترین راه برای نجات گوشی هوشمند خیس‌شده را آموزش خواهیم داد.

بهترین راه برای نجات گوشیاقتصاد۲۴ -راه‌های زیادی برای خیس‌شدن گوشی هوشمند وجود دارد؛ از ریختن لیوان آب گرفته تا افتادن درون استخر، همگی باعث می‌شوند دستگاه عزیز شما خیس شود و در خطر سوختن قرار بگیرد. شاید برای شما نیز چنین اتفاقی رخ داده باشد؛ اما نتوانسته باشید به‌سرعت گوشی هوشمندتان را نجات دهید.

به‌گزارش خبرگزاری Wired، خوشبختانه در بعضی از گوشی‌های هوشمند جدید از ویژگی ضدآب استفاده می‌شود؛ مثل گوشی‌های هوشمند آیفون و سامسونگ گلکسی و گوگل پیکسل. میزان مقاومت تلفن دربرابر آب در مقیاس IP (محافظت دربرابر ورود) اندازه‌گیری می‌شود. اگر دستگاه شما با اعدادی مانند IP۶۷ یا IP۶۸ در این بخش طبقه‌بندی شده باشد، می‌توانید به مقاومت آن دربرابر آب اعتماد کنید؛ اما اگر رتبه کمتری دارد یا اصلا چنین معیاری برایش در نظر گرفته نشده است، پس از خیس‌شدن گوشی باید خود را برای بدترین وضعیت ممکن آماده کنید.

هنگامی‌که گوشی هوشمند تصمیم می‌گیرد تنی به آب بزند، ممکن است به‌سرعت دست به کار شوید و سعی کنید از روش‌های مختلف برای رسیدن کمترین آسیب به آن استفاده کنید. در این موقعیت، بعضی‌ها شروع می‌کنند دکمه‌های دستگاه را بی‌دلیل فشار‌دادن یا از درگاه شارژر درون آن می‌دمند. بعضی نیز به‌سرعت سراغ سشوار می‌روند تا بتوانند با گرمای آن هرچه سریع‌تر آب‌های وارد‌شده به گوشی هوشمند را خشک کنند. درست است که تمام این کار‌ها برای آسیب‌رسیدن کمتر به دستگاه انجام می‌شود؛ اما باید گفت که این رویه‌ای اشتباه است. درادامه، روشی را آموزش می‌دهیم که می‌توانید با آن تلفن هوشمند خیس‌شده خود را از خراب‌شدن نجات دهید.

فرض کنید دستگاهتان به داخل آب افتاده و اکنون زمانش رسیده است که هرچه سریع‌تر واکنش نشان دهید. مطمئنا اولین قدم این است که گوشی هوشمند خود را از آب یا محیط خیس دور کنید؛ در‌نتیجه، اگر به درون استخر افتاده یا هنوز در نوشابه‌ی ریخته‌شده غوطه‌ور است، سریعا آن را به محلی خشک منتقل کنید. پس از آن به‌یاد بسپارید که نباید هیچ‌کدام از دکمه‌های دستگاه را فشار دهید یا سعی کنید اپلیکیشنی را اجرا کنید.

در این مرحله، فقط باید گوشی هوشمند خود را بدون انجام هیچ کار دیگری خاموش و سپس باتری آن را خارج کنید. با انجام این کار احتمال اتصالی‌کردن دستگاه را کاهش دهید و تقریبا به صفر می‌رسانید. اکثر تلفن‌های هوشمند جدید از باتری‌های داخلی استفاده می‌کنند؛ ازاین‌رو، نمی‌توان آن‌ها را جدا کرد؛ اما برخی از مدل‌های قدیمی یا حتی جدید مانند Nokia ۱.۳ که تعمیرشدنی هستند، به شما امکان می‌دهند باتری را بیرون بیاورید.

تلفن خیس خود را مقابل سشوار یا در اجاق گاز قرار ندهید؛ چراکه گرما ممکن است به لوازم الکترونیکی ظریف داخل آن آسیب برساند. کاری که باید انجام دهید، این است که قاب دستگاه را جدا و با حوله‌ی تمیز آن را پاک کنید. بسیار مراقب باشید تا حین انجام این کار قطره آبی به‌صورت اتفاقی به داخل پورت‌های مختلف و اسلات سیم‌کارت و جک هدفون وارد نشود.

اگر در شکاف یا تورفتگی‌های دستگاه خود آثاری از به‌دام‌افتادن قطرات آب مشاهده می‌کنید، با استفاده از هوای فشرده با دقت آن‌ها را از پاک کنید. اگر دستگاهی برای تولید هوای فشرده ندارید، می‌توانید از دهان خود نیز استفاده کنید تا مقداری از آب‌های موجود در بخش‌های یادشده از بین بروند. اگر می‌خواهید خودتان این کار را انجام دهید، توجه کنید که به‌اشتباه آب دهانتان را نیز هنگام فوت‌کردن به دستگاه منتقل نکنید؛ زیرا ممکن است وضعیت از قبل نیز بدتر شود. همچنین، دقت کنید که فشار باد باعث نشود آب بیشتر به درون دستگاه نفوذ کند.

سپس، چند گزینه مختلف وجود دارد. اگر در اینترنت جست‌وجو یا با یکی از دوستانتان مشورت کنید، احتمالا به توصیه‌ای معمول می‌رسید: دستگاه خود را درون کیسه برنج قرار دهید. این روش می‌تواند بعضی مواقع مؤثر باشد؛ اما مسئله این است که می‌تواند مشکلاتی نیز برای گوشی‌تان ایجاد کند. درست است که برنج خاصیت جذب‌کردن دارد؛ اما نمی‌تواند تمام رطوبت پنهان‌شده در اعماق تلفن هوشمندتان را جمع‌آوری کند؛ بنابراین، فقط به‌عنوان راه‌حلی جزئی و گذرا عمل می‌کند. همچنین، برنج وقتی آب را جذب می‌کند، نرم و چسبناک می‌شود؛ در‌نتیجه می‌تواند در درز و شکاف‌های دستگاه وارد شود و آن را دچار مشکل کند. برای اینکه با این مشکلات روبه‌رو نشوید، دستگاه خود را پیش‌از‌انداختن در کیسه برنج، درون حوله کاغذی بپیچید.

همیشه می‌توانید گوشی هوشمند خیس‌شده‌ی خود را به افراد حرفه‌ای واگذار کنید تا با استفاده از تجهیزات خاصشان آن را احیا کنند. البته این گزینه‌ی ارزانی نیست؛ اما برای بازگردانی گوشی هوشمندی که تمام اطلاعاتتان را در خود جای داده است، مجبورید مبلغ مدنظرشان را بپردازید.

بهتر است از قبل برای چنین اتفاقی آماده باشید؛ زیرا ممکن است برای هر کسی پیش بیاید. هوشمندانه‌ترین گزینه این است که به مواد خشک‌کننده مصنوعی دسترسی داشته باشید. اغلب می‌توان آن‌ها را در بسته‌های کوچک و جعبه‌های کفش و دیگر وسایلی پیدا کرد که نباید مرطوب شوند. این بسته‌ها معمولا حاوی دانه‌های کمی از ژل سیلیکا هستند که رطوبت اطراف را جذب می‌کنند. آن‌ها سریع‌تر و کارآمدتر از برنج هستند و به دستگاه شما نمی‌چسبند.

از هم‌اکنون جمع‌کردن این بسته‌های کوچک خشک‌کننده را شروع کنید؛ زیرا شاید بتوانند روزی دستگاهتان را از خرابی حتمی نجات دهند. همه‌ی آن‌ها را در یک ظرف پلاستیکی یا شیشه‌ای بریزید و مطمئن شوید که راه ورود هوا وجود ندارد. اکنون شما به جعبه کمک‌های اولیه برای مواقع حساس دسترسی دارید که احتمالا گوشی هوشمندتان را پس از خیس‌شدن نجات می‌دهد. اگر روزی این اتفاق برایتان رخ داد، پس از انجام‌دادن مراحل اولیه، گوشی را داخل این ظرف بیندازید و در آن را ببندید و ۲۴ تا ۴۸ ساعت صبر کنید. دلیل اینکه بر بسته‌بودن کامل در ظرف اصرار می‌کنیم، این است که بدون جذب رطوبت هوای اطراف، تنها آب‌های موجود در دستگاهتان خشک شوند.


بیشتر بخوانید:شیائومی استور؛ رویکردی تخصصی به محصولات شیائومی


البته بعضی از شرکت‌ها در حال فروش نمونه‌های مشابه هستند که می‌توانند در این مواقع به‌کمک شما بیایند. شرکت Nanoflow X محصولی تولید کرده است که می‌تواند مانند ظرفی عمل کند که شما با استفاده از بسته‌های کوچک خشک‌کننده مصنوعی ساخته‌اید. این کالا فقط ۱۵ دلار قیمت دارد. مهم‌ترین موضوع این است که بتوانید در کوتاه‌ترین زمان ممکن دستگاه هوشمندتان را خشک کنید تا صدمه‌ای به بورد‌های داخلی و دیگر اجزایش وارد نشود.

با رعایت این نکات و ساخت ظرف مخصوص خشک‌کردن گوشی‌های هوشمند خیس، احتمال از‌بین‌نرفتن دستگاهتان پس از خیس‌شدن افزایش می‌یابد. درنتیجه، هرچه سریع‌تر این کار‌ها را انجام دهید تا زمان وقوع این اتفاق آماده باشید. البته اگر بازهم از خراب‌شدن دستگاهتان می‌ترسید، شاید زمانش رسیده است که گوشی هوشمند ضدآب بخرید تا دیگر جایی برای نگرانی وجود نداشته باشد.

منبع: زومیت
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت خودرو‌های جک و لیفان شرکت کرمان موتور امروز + جدول

قیمت ماهی امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت خودرو‌های مدیران خودرو امروز

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

قیمت قند و شکر امروز

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت تبلت سرفیس و سامسونگ امروز + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ + جدول

تصویری عجیب از سالن برگزاری همایش عفاف و حجاب

عکس/ بازداشت ۳ ازبک در امارات به اتهام قتل خاخام اسرائیلی

عکس/ افشای قرارداد بازیکنان پرسپولیس

عکس/ پوستر پرسپولیس برای بازی با الریان قطر

عکس/ رزمایش مشترک ایران و باکو

عکس/ وعده ایلان ماسک درباره اتصال تمامی گوشی‌ها به اینترنت ماهواره‌ای

عکس/ بهترین مواد غذایی برای مبتلایان فشاری خون بالا

عکس/ استوری بامزه سردار آزمون از دخترش

عکس/ مهدی قایدی و سردار آزمون تماشاگر ویژه بازی استقلال

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

بازار طلا و سکه در سردرگمی

۶ منطقه پایتخت در معرض خطر فرونشست زمین

عکس/ تغییر عجیب «سوگند» سریال لحظه گرگ و میش بعد ۶ سال

واردات تاثیری بر قیمت گوشت قرمز در بازار نداشت

در حال حاضر خاموشی‌ها اعمال نمی‌شود

قیمت روغن خوراکی امروز + جدول

امید عالیشاه کاپیتان پرسپولیس ضربه مغزی شد؟

ماجرای ضرب و شتم یک شهروند در راسک چه بود؟

قیمت روز لپ تاپ لنوو LENOVO

قیمت مزدا ۳، بسترن و کاپرا گروه بهمن + جدول

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

هیاهوی پلتفرم‌ها برای بلک فرایدی و جیب خالی مردم/ تخفیفات کذایی جمعه سیاه به اوج خود رسید/ مراقب اجناس بنجل باشید!

وضعیت آلودگی هوای تهران در ۶ آذر۱۴۰۳

عکس/ الیکا عبدالرزاقی با لباس کردی در جشنواره

اینفوگرافی/ مخالفان و موافقان فیلترینگ را بشناسید

وضعیت هواشناسی امروز

جهش بورس با پابند

پیش بینی بورس امروز سه شنبه ۶ آذر ۱۴۰۳

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

صفحه اول روزنامه‌های ورزشی امروز

صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی امروز

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

معجزه‌ای برای پیش‌گیری از پیری

اینفوگرافی/ چرا شام را باید پیش از ساعت ۹ شب بخوریم؟

اثرات غذا‌های چرب را با این خوراکی‌ها از بین ببرید

اگر هر روز آب پرتقال بخورید، چه می‌شود؟

فیلم/ گاریدو: همه فکر کردیم بازی را بردیم

عالیشاه راهی بیمارستان شد

حسینی: متاسفانه گل را حفظ نمی‌کنیم و بی‌هوا حمله می‌کنیم

عکس/ تصویری از فرح، محمدرضا پهلوی و فرزندانش در سال ۱۳۵۲

عکس/ تماشاگر ویژه بازی استقلال - پاختاکور چه کسی بود؟

علت بازگشت دلار به کانال ۶۸ هزار تومان چیست؟/ صدور قطعنامه علیه ایران به افزایش ریسک، نگرانی و انتظارات تورمی منجر شد

آمار فنی AFC برای دیدار پرسپولیس و الریان

فیلم/ خلاصه دیدار الریان ۱ - ۱ پرسپولیس

طلسم پرسپولیس در قطر هم نشکست

موسیمانه: ناامیدکننده بود که پیروز نشدیم

فیلم/ حسین تهی در گفت‌و‌گو با علی ضیا: روز عاشورا به دنیا آمدم و به همین دلیل نامم حسین است

عکس/ تازه‌ترین تصویر از سفیر ایران در لبنان

تعداد عجیب رانندگان تاکسی‌های اینترنتی در ایران

شمارش معکوس برای خداحافظی با کارت‌های بانک

آمار فنی AFC از بازی استقلال - پاختاکور

عکس/ تغییر چهره جذاب همسر اول جومونگ بعد از ۱۸ سال

فیلم/ درگیری لفظی درباره تنظیم بازار گوشت قرمز بر روی آنتن صداوسیما