تاریخ انتشار: ۲۰:۵۵ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

اشتباه داوری علیه پرسپولیس تایید شد!

سایت باشگاه پرسپولیس نوشت: بر اساس نامه فدارسیون فوتبال به باشگاه پرسپولیس، اشتباه داوری رقم خورده در بازی میان این تیم مقابل فولاد خوزستان تایید شد.

اشتباه داوری علیه پرسپولیس

اقتصاد۲۴ - بر اساس نامه فدارسیون فوتبال به باشگاه پرسپولیس، پس از برگزاری جلسه آنالیز ویدیویی بررسی صحنه‌های مربوط به مسابقه پرسپولیس مقابل فولاد خوزستان، اشتباه داوری رقم خورده در این بازی تایید شد.

در حاشیه دیدار پرسپولیس با فولاد، تیم رقیب صاحب پنالتی شد که در آن صحنه، داور اعتقاد داشت توپ به دست محمدحسین کنعانی‌زادگان برخورد کرده و به همین علت نقطه پنالتی را نشان داد.


بیشتر بخوانید: پروین: پرسپولیس باز هم قهرمان می‌شود


به خواسته هواداران، این موضوع توسط مدیریت باشگاه به صورت جدی مورد پیگیری قرار گرفت و حالا در نامه فدراسیون فوتبال به باشگاه پرسپولیس، به صراحت اعلام شد داور این بازی در اعلام صحنه منجر به پنالتی علیه پرسپولیس اشتباه کرده و مطابق با آیین‌نامه کمیته داوران با او رفتار خواهد شد.

در این فصل چند بار اشتباهات داوری علیه پرسپولیس رقم خورده و فدراسیون فوتبال به صورت مکتوب، به اعتراضات پرسپولیس صحه گذاشته است. باشگاه پرسپولیس ضمن احترام به جامعه داوری فوتبال ایران بار دیگر ابراز امیدواری می‌کند با مدیریت بهتر توسط کمیته داوران، اشتباه داوری در دیدار‌های لیگ به کمترین حد خود برسد.

منبع: خبر آنلاین
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
هیچ
0
0
جمعه ۲۴ بهمن ۱۳۹۹
با همین ناداوری ها یک جام در لیگ پانزدهم از پرسپولیس کبیر گرفتن و درپایان استقلال خوزستان هم امتیاز با پرسپولیس کبیر فقط بخاطر یک تفاضل گل بیشتر قهرمان لیگ پانزدهم شد!دقیقا امسال هم داوران محترم لیگ برتر شروع کردن زیر پوستی حق و ناحق کردن در حق پرسپولیس کبیر!
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار