تاریخ انتشار: ۰۶:۳۹ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۹

ویلیام برنز: ارزیابی اطلاعاتی مربوط به ایران را صریح ارائه خواهم داد

ویلیام برنز در صورت تایید سنا، به عنوان هشتمین رئیس سازمان اطلاعات مرکزی، جانشین جینا هسپل می‌شود که به عنوان نخستین زن، در دوران دونالد ترامپ رئیس سی‌آی‌ای شده بود.

ویلیام برنز

اقتصاد۲۴ -  گزینه پیشنهادی رییس جمهوری ایالات متحده برای ریاست آژانس مرکزی اطلاعات، موسوم به سیا، روز چهارشنبه گفت در صورت تایید، متعهد خواهد بود ارزیابی اطلاعاتی مربوط به ایران را صریحا در اختیار مقامات بگذارد.

ویلیام برنز روز چهارشنبه ۶ اسفند در سخنان مقدماتی در ابتدای نشست بررسی صلاحیت خود در کمیته اطلاعات سنا، به سابقه طولانی خود در همکاری با دولت‌های مختلف از هر دو حزب عمده سیاسی دموکرات و جمهوری‌خواه در آمریکا اشاره کرد.


بیشتر بخوانید:جلسه رئیس موساد و پومپئو در یک رستوران ایتالیایی: ماجرا به ایران ارتباط دارد؟


این دیپلمات کهنه‌کار افزود در این مدت آموخته است اطلاعات خوب، که با صداقت ارائه شود، نخستین خط دفاعی آمریکا بوده و کارشناسان اطلاعاتی باید آنچه سیاستمداران لازم است بدانند را به آن‌ها بگویند، حتی اگر نخواهند بشنوند.

وی، که در مذاکرات دیپلماتیکی که به توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ با ایران منتهی شد نقش مهمی ایفا کرده بود، تاکید کرد در صورت تایید برای این سمت ارزیابی‌های اطلاعاتی مربوط به ایران را صریح و بی‌پیرایه ارائه خواهد داد.

ویلیام برنز در صورت تایید سنا، به عنوان هشتمین رئیس سازمان اطلاعات مرکزی، جانشین جینا هسپل می‌شود که به عنوان نخستین زن، در دوران دونالد ترامپ رئیس سی‌آی‌ای شده بود.

منبع: انتخاب
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار