تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۹

علی کریمی: از اول هم می‌دانستم چه اتفاقی می‌افتد

نامزد ریاست فدراسیون فوتبال گفت: از اول هم می‌دانستم چه اتفاقی در انتخابات رخ می‌دهد، اما برای اینکه بهانه دست کسی ندهم در این مجمع شرکت کردم.

صحبت های علی کریمی درمورد انتخابات

اقتصاد۲۴ - علی کریمی پس از برگزاری دور اول انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال و در شرایطی که ۹ رأی به دست آورد، سالن اجلاس سران را ترک کرد.

وی در زمان خروج از سالن بین خبرنگاران گفت: باید بگویم از اول می‌دانستم چه اتفاقاتی می‌افتد، اما به این دلیل حضور پیدا کردم که فردا نگویند حالا که شرایط برای حضور فوتبالی‌ها در انتخابات فراهم شد و کسی هم نیامد، بهانه به دست کسی ندهم.

وی افزود: از اول هم مشخص بود و ۹ نفری که به من رأی دادند تشکر می‌کنم. برای هاشمی و عزیزی خادم که به دور دوم رسیدند، آرزوی موفقیت می‌کنم. امیدوارم کسی که انتخاب می‌شود، کار‌های اساسی برای فوتبال کشور انجام دهد.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار