تاریخ انتشار: ۱۲:۴۹ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۹

کاهش محسوس دما در نیمه شمالی کشور

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با اشاره به بارش باران و برف در کشور طی روز‌های پایانی هفته، گفت: پیش‌بینی می‌کنیم تا روز شنبه (۲۳ اسفند) شاهد کاهش محسوس دما بین ۸ تا ۱۵ درجه در نیمه شمالی کشور باشیم.

وضعیت آب و هوا

اقتصاد ۲۴- صادق ضیاییان گفت: امروز در استان‌های آذربایجان غربی، آدربایجان شرقی، اردبیل، کردستان، کرمانشاه، زنجان، همدان، مرکزی لرستان، ایلام، چهارمحال و بختیاری، شمال و شرق خوزستان، غرب اصفهان، قم و استان‌های ساحلی خزر، قزوین البرز، تهران، سمنان، خراسان شمالی و رضوی بارش باران و در نقاط سردسیر مناطق شمال غرب، ارتفاعات البرز و زاگرس مرکزی بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این سامانه از روز جمعه (۲۲ اسفندماه) تقویت می‌شود، اظهار کرد: به جز استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و جنوب استان‌های کرمان، خراسان جنوبی و فارس، در سایر مناطق کشور بارش و وزش باد شدید رخ خواهد داد که بارش در مناطق سردسیر و ارتفاعات به صورت برف خواهد بود. این سامانه روز شنبه (۲۳ اسفند) در سواحل خزر و شمال شرق کشور سبب بارش برف و باران و وزش باد شدید شده و سپس از کشور خارج می‌شود. به علاوه به سبب وزش باد شدید در روز جمعه (۲۲ اسفند) در استان‌های واقع در نوار شمالی کشور و ارتفاعات البرز و محور‌های مواصلاتی کولاک برف رخ خواهد داد. همچنین از امروز تا شنبه (۲۳ اسفند) کاهش محسوس دما بین ۸ تا ۱۵ درجه در نیمه شمالی کشور رخ می‌دهد.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی، تاکید کرد: امروز در نیمه غربی کشور، جمعه در نیمه شرقی، نواحی مرکزی و جنوبی و روز شنبه در نیمه شرقی کشور وزش باد شدید است که در برخی نقاط با گرد و خاک همراه خواهد بود. طی امروز و فردا (جمعه ۲۲ اسفند) حضور گرد و خاک از سمت آسمان عراق در آسمان استان‌های خوزستان، کرمانشاه و ایلام دور از انتظار نیست. پنجشنبه، جمعه و شنبه دریتی خزر نیز مواج و متلاطم است، همچنین خلیج فارس نیز تا روز شنبه (۲۳ اسفند) مواج است.

وی در پایان درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۲۲ اسفند) ابری، بارش باران و مه رقیق در بعضی ساعات رگبار، رعد و برق و وزش باد با حداقل دمای ۱۱ و حداکثر دمای ۱۳ درجه سانتیگراد و طی روز شنبه (۲۳ اسفند) نیز ابری همراه با مه صبحگاهی و وزش باد شدید با حداقل دمای ۱ و حداکثر دمای ۷درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار