تاریخ انتشار: ۰۹:۱۹ - ۲۵ دی ۱۳۹۷

پروژه حذف فردوسی پور و مخاطبی که از دست می‌رود

این روزها بسیاری از پروژه حذف عادل فردوسی‌پور می‌نویسند و بسیاری دنبال گرفتن ایرادهای برنامه‌های ورزشی روی آنتن شبکه‌ها هستند اما آنچه مغفول مانده این است که آیا مدیران شبکه سه خودشان پیگیر بازتولید رخدادهای شان در حین اتفاق بزرگی در جام ملتهای آسیا در رسانه‌ها یا شبکه های اجتماعی هستند؟
عادل فردوسی پور
اقتصاد24 - مدیران جوان شبکه سه که تمام انرژی شان را صرف تولیداتی چون «دید در شب» کرده اند و بی آنکه احتمالا تا ابد فرصتی به آنها که متهم شده اند_از وزیر امور خارجه تا ده‌ها اسمی که در پربیننده ترین شبکه سیما اسم‌شان آورده شد_داده شود، سرخوش هستند از یک نظرسنجی ۴۰۴ نفره تلفنی. آماری که بر اساسش می‌گویند حالا خورشید، خندوانه و برنده باش بالاتر از ۹۰ قرار گرفته اند. ۹۰ که تقریبا از ابتدای دی ماه در کنداکتور پخش سیما هم نبوده است.

آنچه اما بالاتر از این گفته ها باید برای فروغی و دوستانش بررسی شود، این است که چرا برنامه مهم شان با مجری جوان و با انگیزه‌اش حتی به اندازه جواد خیابانی ضریب نفوذ پیدا نکرده و تکه هایش دست به دست نمی شوند؟

آیا این مشکل تنها ازمیثاقی است؟

میثاقی که خودش سال‌ها شاگرد اول سیستم کاری فردوسی‌پور بود ، چرا حالا نتوانسته در رقابت با برنامه شبکه ورزش که به گفته فروغی زیر شبکه شبکه سوم سیماست ، برنامه‌هایش دست به دست بشود. با اینکه آنها حق پخش بازی های تیم ملی ایران را هم ندارند؟ همین دوشنبه شب شاید آخرین کار جالب برنامه جواد خیابانی پخش شد. برنامه ای که اتفاقا از همین جنگ های سنتی دهه هفتادی همه دور هم خوش هستند، رسانه ملی است و با گریه های جواد خیابانی بیشترین تلاشش را برای احساسی کردن مخاطبان خرج می کند و یا حتی با نمونه هایی از مصاحبه مهدی توتونچی با مهدی مهدوی کیا روی آنتن می رود که سوژه شبکه های اجتماعی هم می شود.

ولی همین برنامه از روزهای نخست با ماجرای حسین کلانی و کراواتش، حرف های جالب کاپیتان کیا از دبی یا گزارش های جذابش مثل این پیگیری سوژه و یافتن دختر و پسر کوچکی که در بازی ایران و یمن یک بار چیپس خوردند و تلویزیون ما ۱۰۰ باری چیپس خوردن شان را نشان داد تا همه نگران سلامتی شان باشیم.

یا گریه های جواد برای ایران و در نقد رفتارهای کی روش و برانکو توانسته وایرال شود و دست به دست شود . اتفاقی که حالا هر روزصبح برنامه حالا خورشید برای شبکه سه انجامش می دهد.

این اتفاق چرا برای ۲۰۱۹ میثاقی نیفتاده؟ بخشی از دلیلش البته بر می گردد به نوع کار محمدحسین در استودیوی تهران. او عادت داده شده در این چندسال به سوژه های عامه پسند و استناد به کلیپ های حماسی پرتعلیق. یعنی با بازیگران سینما سمت ستاره بازی می رود یا متن های خیلی جذاب را که تیمش می نویسند، تبدیل به ویدئوهای قشنگ می کند. این ها اما هیچ کدام موجی راه نمی اندازند. همه آیتم های قشنگ هستند. حتی مسابقه اطلاعات عمومی ملی پوشان که نشان داد آنها هیچ چیزی را بلد نیستند! مردم احتمالا به کم اطلاعی شان خندیدند اما حاصلش باز حس رضایت نبود چون قرار نیست ملی‌پوشانی که امید به قهرمانی شان دارند را در این حال و روز ببینند.

مشکل بزرگتر اما آیتم های ارسالی شان است از دبی. کدام مصاحبه خوب؟ کدام گزارش اجتماعی، فنی یا تحلیلی خوب در این برنامه پخش شده که بخواهد دست به دست هم بچرخد؟ فاجعه این است که ادامه این روند جایگاه و عادت مردم به تماشای برنامه های خوب ورزشی از شبکه ۳ را فراموش می کند. چیزی که بعید است یکی مثل فروغی خواهانش باشد.

این دیگر مسئله بودن یا نبودن فردوسی پور نیست که اصلا قرار نیست همه چیز در رسانه ملی ‌ و بخش ورزش به این مجری ختم شود و قطعا میثاقی لایق ترین فرد برای داشتن برنامه ای چون ۲۰۱۹ است اما آیا برایش یک اتاق فکر برای طراحی سوژه تهیه شده یا او را انداخته اند وسط یک رقابت نابرابر که تیم اعزامی اش به ابوظبی هم هیچ خروجی چشمگیری نمی فرستد!

منبع: خبرآنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ دل سهراب بختیاری زاده با استقلال است

عکس/ تیپ تینیجری فاطمه معتمد‌آریا ۴۴ سال پیش با شلوار پیش بندی و کلاه خاص

عکس/ قابی احساسی از ابی و دخترش ۵۳ سال پیش در یک رستوران

عکس/ جولان اتوبوس‌های دو طبقه ۵۱ سال پیش در میدان فردوسی تهران

عکس/ استایل خاص فردین و ناصر ملک مطیعی ۴۳ سال پیش با لباس‌های برند

عکس/ ژست عاشقانه حمیرا و پرویز یاحقی ۵۳ سال پیش با استایل اروپایی

عکس/ خنده‌های از ته دل بهاره رهنما و دخترش پریا در پشت دیوار

عکس/ استقلال در دربی تهران با لباس جدید

عکس/ چهره شوکه کننده نوید محمدزاده با تیپ اجق وجق در دیدار با بهمن مفید

عکس/ تمام بازیکنان مشترک استقلال و پرسپولیس

عکس/ سفر مسعود پزشکیان به جنوب غرب تهران

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

کشف و انهدام انبار بزرگ سوخت قاچاق در بندرخمیر

نباید با استیضاح وزیر اقتصاد، سیاسی برخورد کرد/ اثرات منفی پول‌های زیاد و بی‌برنامه‌ در دولت گذشته امروز مشخص شده است

بهترین رژیم غذایی برای بهبود سرطان پروستات

روش‌های خانگی بجای بوتاکس؟

دمای تهران زیر صفر شد

خیال استقلال از رونالدو و مانه راحت شد

ترامپ: در صورت صلح، روسیه به اوکراین حمله نخواهد کرد

تعطیلی بخش‌های بستری بیمارستان‌ها در نوروز تعیین و تکلیف شد

ضرورت استفاده از هوش مصنوعی برای کاهش تصادفات

واکنش حماس به عملیات جنوب حیفا

یاغی پرسپولیس: بردن دربی لذت بخش است

بحث پزشکیان با امام جمعه اسلامشهر

صحبت‌های جالب رضاییان پس از دربی؛ قول رامین به هواداران استقلال

عکس/ پوستر AFC پس از دربی؛ Tehran is RED

کارشناس داوری دربی ۱۰۵؛ پنالتی استقلال سوخت؟

فیلم/لحظاتی از شادی و غم بعد از سوت پایان دربی ۱٠۵

فیلم/بوژوویچ: استقلال در دربی سزاوار باخت نبود

فیلم/هوادار ناراحت استقلال روی سکوی‌های ورزشگاه بعد از سوت پایان بازی

عالیشاه: یک فینال را بردیم، ۹ تا باقی مانده است

عکس/خوشحالی عابدزاده از برد پرسپولیس در دربی

علی علیپور به رکورد هاشمی‌نسب رسید

فیلم/گل دوم پرسپولیس به استقلال توسط علی علیپور

کارتال دربی تهران را هم برد؛ پرسپولیس دبل کرد و به کورس برگشت!

اوجالان رئیس پ‌ک‌ک: این گروه باید خود را منحل کند

حسینی باید اخراج می‌شد!

کری‌خوانی اسکوچیچ پس از تساوی

اعتراض سریع استقلال به پنالتی دربی: آفساید به نظر می‌رسید!

فیلم/ گل اول پرسپولیس

عالیشاه پنالتی‌زن پرسپولیس را عوض کرد

برد یک نیمه‌ای پرسپولیس در دربی؛ استقلال باز هم پنالتی داد

تصویر جالب از پرتماشاگرترین دربی پایتخت

پزشکیان: از قطعی برق و گاز عذرخواهی می‌کنم

فیروز کریمی: پیشنهاد استقلال را رد کردم

عکس/ رامین رضاییان به سمت نیمکت پرسپولیس رفت

نوشته جالب هوادار پرسپولیس برای سروش رفیعی

پوتین: اولین ارتباطات ما با دولت آمریکا، امید‌هایی را منعکس می‌کند

واکنش کفاشیان به ائتلاف با عابدینی علیه تاج

مرگ مشکوک بازیگر معروف و همسرش

رشد چشمگیر مجتمع تبریز بیمه معلم در رشته‌های اموال، اشخاص و عمر

واحد پول چه کشورهایی پوند است؟

سرمایه‌گذاری مولد؛ سود فردی، رشد جمعی

ماجرای مرگ تلخ ۱۹ ورزشکار ایرانی به خاطر گازگرفتگی

آیا تغذیه سالم در بارداری بر هوش نوزاد اثر دارد؟

جاذبه‌های گردشگری پارک طالقانی تهران

قیمت گوشت امروز چهارشنبه ۸ اسفند اعلام شد

آشنایی با خواص شگفت‌انگیز کنجد برای سلامتی

ساعت کاری اصناف در ماه رمضان و شب عید کاهش نمی‌یابد

عمر مفید باتری ماشین؛ از کجا بفهمیم وقت تعویض باتری رسیده است؟

اختلال خواب چیست و چگونه درمان می‌شود؟

اینفوگرافی/ قدرتمندترین پاسپورت‌ها در سال ۲۰۲۵