پناهیان: اندیشمند فرانسوی گفت بیبند و باری فرانسه طراحی صهیونیستهاست
سخنران پیش از خطبههای نمازجمعه با بیان اینکه جاهایی مثل وزارت فرهگ و ارشاد باید غذاهای مسموم فرهنگی را کنترل کنند، تصریح کرد: اگر حکومتی بگوید کنترل نمیکند عین است که بگوید من دزدیها را کنترل نمیکنم.
اقتصاد24 - حجّتالاسلام علیرضا پناهیان کارشناس مسائل دینی، طی سخنانی با موضوع نقش حکومت در رشد معنوی جامعه، پیش از خطبههای نمازجمعه امروز(۲۰ اردیبهشت تهران) گفت: اینکه یک حکومت، مأموریتی برای رشد معنوی جامعه دارد یا نه، طبعیتاً پاسخ آن مثبت است چون حاکمیت نمیتواند نسبت به معنویت جامعه خنثی باشند.
وی ادامه داد: وقتی یک حکومت به رشد معنویت نیاندیشد و تدبیر نکند برای آن، طبیعتاً برای کاستن معنویت در جامعه تدبیر کرده است، چون بازار تقابل بر سر معنویت بازاری است که نیاز به قدرت و حکومت دارد و اگر جهت قدرت در جامعه به گونهای نباشد که عدالت و انصاف به نفع حق را پیاده کند، ظلم غلبه.
پناهیان با بیان اینکه حکومت در همه زمینهها از جمله اقتصادی، تغذیه و بهداشت و... موظف هستند به نفع خیر و حق، قوانینی را تدبیر کند، اظهار داشت: اگر دولتی بگوید با معنویت کاری ندارد عین این است که بگوید با اقتصاد و رفاه مردم و تعلیم و تربیت کاری ندارم. در این صورت باید گفت اصلاً برای چه سر کار است.
وی تصریح کرد: دولتها همانقدر که موظف هستند زیرساختهای جامعه را فراهم کنند تا برقراری عدالت در زمینههای مختلف شکل گیرد و مردم بتواند آزادانه زندگی و انتخاب کنند. در امر معنویت هم این زیرساختها باید فراهم شود.
کارشناس مسائل دینی با بیان اینکه هیچ حکومت دینی با اجبار معنویت را در جامعه ایجاد کند گفت: در مقابل تا دینداری یک دولت ضعیف میشود فرصتهایی داده میشود به کسانی که با فریب شروع به کاستن معنویت در جامعه میکنند.
وی ادامه داد: خیلیها در جهان به اسم آزادی و حقوق بشر با تدابیر صهیونیستی تدبیر میکنند برای اینکه معنویت را در جوامع انسانی کاهش دهند؛ چرا که تسلط صهیونیستها تنها در اثر کاستن معنویت پدید میآید. بلایی که بر سر جوامع مسیحی آوردند بر سر جوامع اسلامی هم میخواهند بیاورند.
پناهیان با بیان اینکه در کشور ما تعداد فراوانی از شبکههای ماهوارهای را گسیل داشتهاند تا معنویت را بکاهند، خاطرنشان کرد: همین نقشهها را در کشورهای مسیحی اجرا کردهاند و نتایج شوم آن پیداست. سال گذشته در فرانسه یکی از بزرگترین تظاهرات طول تاریخ برگزار شد و حرفشان این بود که ما نیاز به حقوق خودمان در موضوع خانواده داریم و ما حق داریم پدر و مادر خودمان را بشناسیم. یعنی کار را در قوانین به جایی رسانهاند که مردم این کشور میگوید ما حق داریم بدانیم پدرمان چه کسی است. ساختارهای جامعه اجازه نمیدهد طرف بداند پدر و مادرش کیست.
وی افزود: اندیشمند فرانسوی کتاب هفتصد جلدی را به من داد و گفت وضع امروز فرانسه از لحاظ بیبند و باری کاملاً طراحی شده دست صهیونستهاست و مردم فرانسه این را نمیخواستند و بر اساس یک تفکر و فرهنگک به دست نیامده. این فقط اسنادی است که ثابت میکند وضع فرهنگی امروز فرانسه طراحی شده دست صهیونستهاست.
پناهیان با بیان اینکه دولتها نمیتوانند نسبت به رشد فرهنگی معنوی جامعه بیتفاوت باشند تصریح کرد: اگر اینطور باشد این مساوی با همدستی با ظالمان است. کما اینکه در امور دیگر نمیتوانند بیتفاوت باشند. مگر دولت میتواند در قبال دزدها بیتفاوت باشد؟!در برابر دزدهای معنویت هم همینطور است و حکومت نمیتواند در برابر آنها بیعکسالعمل باشد.
وی ادامه داد: در جامعه ما دولت اسلامی از نظر فرهنگی هنوز به رشد کافی نرسیده که همانگونه که جلوی تولید غذای فاسد را میگیرد، جلوی محصول مسوم فکری- فرهنگی را هم بگیرد. گاهی مشاهده میکنیم فیلم سینمایی فاسد تولید میشود و فرزندان ما از آن استفاده میکنند. پدر و مادر نمیتواند ۲۴ ساعته فرزندان خود را چک کنند که از چه غذای فرهنگی استفاده میکنند؛ این وظیفه حکومت است که جلوی تولید چنین محصولاتی را بگیرد. جاهایی مثل وزارت فرهگ و ارشاد باید این غذاهای مسموم را کنترل کند. اگر حکومتی بگوید کنترل نمیکند عین است که بگوید من دزدیها را کنترل نمیکنم.