علمالهدی: از هر شگردی برای جذب عشق مردم به اهل بیت (ع) استفاده کنید
امام جمعه مشهد خطاب به مداحان خراسان رضوی گفت: از هر شگردی برای جذب عشق مردم به اهل بیت (ع) استفاده کنید.
اقتصاد24- صبح امروز آیتالله سید احمد علمالهدی، امام جمعه مشهد، با مداحان خراسان رضوی در حسینیه دفتر نماینده ولی فقیه در استان دیدار کرد. در این دیدار، مداحانی چون احمد واعظی، علی برادران، سعید قانع و دیگر مداحان به مدیحهسرایی اهل بیت پرداختند.
آیتالله علمالهدی در جمع مداحان خراسان رضوی اظهار کرد: افتخار من، بودن در خدمت شما مداحان است. پیشنهاد بنده به شما مداحان این است که در این روز که ۲۴ ذیحجه، مصادف با نزول آیه مباهله، نزول آیه تطهیر و ولایت است، هرساله مراسمی داشته باشید و آن را مانند عید غدیر، باشکوه برگزار کنید؛ تا بتوانیم حق اهل بیت را در مورد این آیات ادا کنیم، چراکه این سه آیه، سه تابلوی قرآن در مورد ولایت اهل بیت است و هیچ کس حتی علما و محدثین اهل سنت، به جز وهابیها، منکر آن نیست و شک و شبهای در آن ندارد.
وی افزود: سعی کنید به جای کارمند بودن، نوکر اهل بیت(ع) باشید؛ کارمند در برابر کاری که انجام میدهد، حقوق میگیرد اما نوکر همه چیز خود را از ارباب خود دارد. ملاک و معیار پذیرفتهشدن به نوکری اهل بیت(ع)، اخلاص است.
امام جمعه مشهد تصریح کرد: حال که نوکری شما مداحان اهل بیت (ع) نزد ایشان تثبیت شده است، شایسته نیست که به منبع دیگری چشم امید داشته باشید. شما بهترین نوکری را نزد ارباب دارید که نوکر و دلال عشق اهل بیت(ع) هستید و سعی کنید حرف کسانی که میگویند بسته روضه بخوانید را گوش نکرده و از هر شگردی برای جذب عشق مردم به اهل بیت (ع) استفاده کنید.
آیتالله علمالهدی در ادامه به تداوم این جلسات در سالهای آینده ابراز امیدواری کرده و بیان کرد: شالهای عزایی از سوی مقام معظم رهبری به شما عزیزان تقدیم میشود که به نشانه اذن عزای ایشان یعنی حجتِ حجت خدا، به مداحان اهل بیت(ع)، در آستانه محرمالکریم است.
وی در پایان سخنان خود با بیان اینکه سنتی از قبل در ابتدای روضهخوانی مداحان بوده که اکنون کمرنگ شده است، از مداحان خواست تا این سنت را مجدداً به پا دارند و عنوان کرد: مداحان در گذشته دم میگرفتند و این شعر را میخواندند که آن را متعلق به حضرت سکینه در گودال قتلگاه و روز عاشورا میدانند: شیعتی مَهْما شَرِبْتُم ماءِ عَذْبٍ فاذکرونی اَوْ سَمِعْتُم بِغَـــــریبٍ اَوْ شَهیدٍ فَانْدُبُونی.