تاریخ انتشار: ۰۹:۳۲ - ۲۷ فروردين ۱۳۹۹

درخواست از آموزش و پرورش برای تعیین تکلیف وضعیت تعطیلی مدارس و کنکور

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در وضعیت فعلی دانش آموزان همچنان در شرایط مبهم و نامعلوم آموزشی به سر می برند، خواستار تعیین تکلیف هرچه سریعتر وضعیت مدارس شد.
وضعیت تعطیلی مدارس و کنکور
 
اقتصاد۲۴ -سیده فاطمه حسینی با اشاره به وضعیت تعطیلی مدارس به دلیل شیوع کرونا و آموزش مجازی دانش آموزان گفت: تجربه دوماه اخیر و آموزش دانش آموزان بر پایه فضای مجازی نشان داده که نمی توان آموزش را تنها در این فضا متمرکز کرد و دانش آموزان نیازمند حضور در مدارس و کلاس های درس هستند.

حسینی با تاکید بر اینکه در شرایط فعلی امکان حضور دانش آموزان در مدارس وجود ندارد و تلاش برای تعطیل نشدن آموزش علیرغم تعطیلی مدارس اقدامی قابل تقدیر است، در عین حال گفت: شاید آموزش مجازی در دو ماه اخیر مثبت بوده باشد اما تداوم آن نیازمند بررسی های بیشتر و توجه به تجارب جهانی در این زمینه است.

این عضو فراکسیون زنان مجلس با تاکید بر اینکه دسترسی همه دانش آموزان در سراسر کشور چه به لحاظ سخت افزاری و همچنین نرم افزاری برای بهره گیری از آموزش مجازی میسر نیست، تاکید کرد: دانش آموزان مناطق محروم و عشایری و حتی در بسیاری از کلان شهرها ازجمله تهران این مشکل وجود دارد و صرفا نمی توان بر آموزش مجازی تکیه کرد.

نماینده تهران تاکید کرد: با توجه به آنکه حدود دو ماه تا پایان سال تحصیلی باقی مانده است، وزارت آموزش و پرورش هرچه سریعتر سناریوهای مدنظر برای تعیین تکلیف سال تحصیلی ۹۹-۹۸ را مورد ارزیابی قرار داده و تکلیف نهایی این سال تحصیلی را برای دانش آموزان و خانواده هایشان تعیین و تشریح کند.

حسینی با بیان اینکه در وضعیت فعلی دانش آموزان همچنان در شرایط مبهم و نامعلوم آموزشی به سر می برند، گفت: از یک سو نمی توان تا خرداد ماه منتظر ماند و پس از آن تصمیم گیری کرد و از سوی دیگر نیز نمی توان با صرف آموزش های مجازی در این دوره، سال تحصیلی را به پایان برد.

این نماینده مجلس ضمن انتقاد از صدا و سیما درباره کم کیفیت بودن برنامه های آموزشی تلویزیونی دانش آموزان، تاکید کرد: کمترین انتظار از وزارتخانه آموزش و پرورش در روزهای مانده به پایان سال تحصیلی، تعیین تکلیف وضعیت آموزشی دانش آموزان در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ و همچنین نحوه برگزاری امتحانات و کنکور است.


مافی: ویروس کرونا تیر خلاصی بر شقیقه عصر روشنگری است


یک عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: انسان جدیدی که در دنیای پساکرونا شکل می گیرد به ناخدایی تبدیل می شود که می تواند قوانین جهان را از نو نوشته و جامعه بشری را را ارتقا دهد.

پروانه مافی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به آثار ویروس کرونا بر ابعاد مختلف زندگی بشر، بیان کرد: نگاه جامعه شناسان همانند نگاه پزشکان در حوزه پزشکی است. همان طوری که یک پزشک با شناختی که از بدن انسان دارد بیماری های او را درمان می کند، دانشمندان علوم سیاسی و اجتماعی نیز با شناختی که از پیکر جامعه و نهادهای عمومی دارند باید بیماری ها و مسائل حوزه سیاسی و اجتماعی را درمان کنند.

وی در ادامه اظهار کرد: کرونا امروز به یک بحران مشروعیت سیاسی برای تمام حکومت ها در کل جهان تبدیل شده و کارآمدی سیاسی دولت ها را به چالش کشیده است. بحث دموکراسی که یک نماد عالی برای حکومت ها بود این روزها به صورت انفعال سیاسی شهروندان خود را نشان می دهد. به دنبال فشارهای این ویروس ما شاهد بودیم که برخی از کشورها دچار بحران خودباختگی ملی شدند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: این روزها شاهد هستیم که زمینه های جنگ داخلی و نبرد قومی در کشورهایی که درگیر بحران کرونا شده اند در حال شکل گیری است. در حوزه اداری شاهد هستیم که دورکاری بخش های مختلف در حال ایجاد تمرکز زدایی اداری یا به عبارت دیگر آموزش توزین قدرت است. این آموزش ها در دوران پساکرونا حتما خودش را نشان خواهد داد.

این عضو فراکسیون امید مجلس در ادامه با بیان اینکه سیاستمداران و اندیشمندان باید بر روی این مسائل متمرکز شده و برای آینده کشور تصمیم گیری کنند، خاطرنشان کرد: کرونا بر روی سیاست داخلی دولت ها بسیار تاثیرگذار بوده و حتی ممکن است منجر به تضعیف دولت ها در برخی از کشورها شود که هرج و مرج سیاسی را به دنبال خواهد داشت. این مباحث در حوزه سیاست داخلی در آینده ای نه چندان دور گریبانگیر کشورها خواهد شد و باید برای آن برنامه داشته باشند.

رئیس فراکسیون خانواده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: تضعیف نهاد خانواده و دور کردن افراد از یکدیگر مسائلی است که از قبل وجود داشت و ما شاهد فردگرایی منفی بودیم اما بنظر می رسد این روند در دوران پساکرونا تغییر خواهد کرد و فردگرایی منفی تا اندازه زیادی جای خود را به تثبیت نهاد خانواده خواهد داد.

نماینده مردم تهران در مجلس در ادامه با اشاره به تاثیر کرونا بر روی کسب و کار های کوچک، تصریح کرد: قطعا با تداوم کرونا و ادامه یافتن قرنطینه در کشورهای مختلف، کسب و کارهای خصوصی و کوچک از بین خواهند رفت و چشم مردم به دست دولت ها خواهد بود. کار آفرینان و کارگران هر دو به یک اندازه ضعیف خواهند شد اما کارمندان که حقوقی ثابت دریافت می کنند عزت اجتماعی بیشتری نسبت به گذشته پیدا خواهند کرد چراکه آن ها به بودجه عمومی وصل بوده و می توانند زندگی خود را بهتر اداره کنند در نتیجه از رفاه اجتماعی بیشتری برخوردار خواهند شد. حتی اگر دولت ها بودجه ای را برای حمایت از بخش خصوصی و رونق کسب و کارها در نظر بگیرند با مشکلاتی نظیر نظام رانتی و فربه تر شدن دولت روبرو خواهند شد.

بیشتر بخوانید: خوشحالی زودهنگام کردیم، باید منتظر موج دوم کرونا باشیم؟

مافی در ادامه با اشاره به اینکه در دنیای بعد از کرونا تغییرات زیادی رخ خواهد داد، بیان کرد: این ویروس از یک حوزه شروع شد اما این روزها تمام حوزه ها و ابعاد زندگی بشری را تحت تاثیر قرار داده است. این ویروس توانسته فناوری های هوایی را نیز تحت تاثیر قرار داده و تمامی پروازها را متوقف کند. ما شاهد بودیم این ویروس در سریع ترین زمان از چین تا آمریکا منتشر شد.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه آینده متفاوتی در انتظار بشر در دنیای بعد از کرونا است، گفت: این روزها صداهایی از سیاستمداران مختلف در اقصا نقاط دنیا به گوش می رسد. به عنوان مثال نخست وزیر سابق انگلیس خواستار تاسیس حکومت جهانی شده است. این نکات بسیار ظریف بوده و جای تامل دارد که نشان می دهد آینده متفاوتی در انتظار بشر است. ما شاهد هستیم مباحثی که در حوزه بانک جهانی و صندوق بین المللی پول مطرح بود و بعضا با اعطای وام ملت ها را مدیون خود می دانستند و سلطه گری می کردند، عملا کنار رفته و ابهت آنان در سایه عجز در شرایط بحران از هم پاشیده است.

این عضو هیئت رئیسه کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در ادامه خاطرنشان کرد: ویروس کرونا تیر خلاصی بود که به شقیقه فرهنگ روشنگری اصابت کرد. عصر روشنگری از زمان اختراع ماشین چاپ آغاز شد و بنظر می رسد که امروز پایان این عصر فرا رسیده و پدیده کرونا آغازگر عصری جدید برای بشریت است.

وی در ادامه با اشاره به تاثیر ویروس کرونا بر حوزه آموزش، افزود: قطعا نهاد آموزش در دنیای بعد از کرونا دچار تغییر خواهد شد زمانی که چندین ماه کل دنیا از طریق شبکه های مجازی آموزش می بینند، بشریت این آمادگی را پیدا می کند که دیگر بر سرکلاس های حضوری حاضر نشده و نیازهای آموزشی خود را از طریق فضای مجازی برطرف کند.

این عضو فراکسیون امید مجلس در ادامه بیان کرد: حتی کرونا در حوزه الهیات، دنیای بعد از مرگ و ترس از مرگ نیز اثر گذاشته و تغییراتی در مردم دنیا ایجاد کرده است. شاهد هستیم که مردم دنیا این روزها از مسائل مادی و تظلم کنار کشیده اند. اینکه جهان چند میلیاردی ظرف دوماه به این سرعت در حوزه های مختلف دچار تحول و دگرگونی شود، جای تامل دارد.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت روز روغن خوراکی + جدول

قیمت انواع گوشی موبایل سامسونگ، شیائومی و نوکیا + جدول

قیمت انواع لپ تاپ لنوو + جدول

قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۱ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ایسر امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز سه‌شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز سه‌شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز سه‌شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ لباس اجق وجق بهاره رهنما در دیدار با جاری سابقش

عکس/ زنان اصفهانی ۵۸ سال پیش در حال شستن لباس در زاینده رود

عکس/ تیپ دیده نشده محمدرضا شریفی نیا در ۲۵ سالگی با انگشترای عجیب

عکس/ تاج پرنسسی همسر دوم معین در مراسم عروسیشان

تصاویر تکان دهنده از بازداشت قاتلان دانشجوی دانشگاه تهران

عکس/ چهره بامزه علی دایی ۲۳ سال پیش با لباس سربازی

عکس/ پوستر AFC برای بازی بین استقلال و الریان

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

خواص شگفت انگیز رزماری برای لاغری

هشدار فدراسیون کوهنوردی: از ۲ تا ۸ اسفند کوه نروید

آتش استیضاح زیر پای وزیر اقتصاد

اجساد ‌ ۴ اسیر اسراییلی فردا تحویل داده می‌شود

زلنسکی: ترامپ در دام اطلاعات نادرست گرفتار شده است

یک داور در باشگاه پرسپولیس مدیر شد

فیلم/ فیلمی کم‌تر دیده‌شده از تبدیل سفارت اسرائیل به فلسطین

شوک شبانه به استقلال

نقش بختیاری‌زاده در صعود استقلال

رهبر انقلاب: منتظر اقدام قطر برای بازگرداندن مطالبات ایران هستیم

فیلم/ توضیحات فعال سیاسی آمریکایی در مورد چگونگی شهادت سیدحسن نصرالله

محمد حبیبی آزاد شد

منوچهر والی‌زاده صدای جاودان دوبله ایران کیست؟

عکس/ محمدرضا زنوزی در جلسه با مسعود پزشکیان

بیانیه قطر درباره دیدار امیر این کشور با رهبر انقلاب و رئیس‌جمهور

میزان واردات بنزین امسال به سه میلیارد دلار می‌رسد

فیلم/ واکنش عابدینی به طولانی‌شدن ساخت ماکت ساختمان فدراسیون

عدد سبد معیشت مشخص شد

فیلم/ نشست خبری امیر قطر با پزشکیان

فیلم/ قدردانی وزیر علوم از صاحب سوپرمارکت اطراف دانشگاه شریف

بازگشت کریستیانو رونالدو در آستانه دیدار با استقلال + عکس

اعلام محدودیت ترافیکی جاده‌ای تا چهارم اسفند

علی پروین از خودش رفع اتهام کرد

روزنامه اصولگرا: می‌خواهند با پروژه قتل یک دانشجو، ناآرامی خیابانی را شروع کنند

جویباری: منتظر جواب ماتزاری هستیم

سیدمحمد خاتمی یک پیام صادر کرد

سازمان لیگ برای تعویق دربی همراهی کند

نخستین عکس از دیدار امیر قطر با رهبر انقلاب

قدردانی پزشکیان از تلاش امیر قطر برای برقراری آتش بس در غزه

استراتژی ما، هوشمندسازی فرآیند‌ها و خلق ارزش بر مبنای تحلیل نیاز‌های مشتریان است

ورود برنج ۴۸ هزار تومانی به بازار

همدلی قوا باعث خروج از مشکلات اقتصادی کشور می‌شود/ اقدامات مهم غیرتورمی برای رسیدن به رشد اقتصادی

عزم جدی برای تأمین مالی رشد اقتصادی/ تأمین حدود ۸۰ درصد بودجه دولت از سوی وزارت اقتصاد

لزوم حمایت سازمان پدافند غیرعامل کشور برای مدیریت پیشگیری و توسعه زیرساخت‌های کیش

آمار عجیب از شمار مرگ‌و میر‌های جاده‌ای در ایران

بانک صادرات ایران برترین غرفه اولین نمایشگاه دستاورد‌ها و توانمندی‌های حراست

ادارات این استان تا آخر سال پنج‌شنبه‌ها تعطیل شد

حمایت بانک رفاه کارگران از واحد‌های فعال در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی

پزشکیان: قطر جایگاه ویژه‌ای در ایران دارد

شخصی‌سازی بیمه‌نامه‌ها و توسعه خدمات آنلاین چشم‌انداز آینده بیمه نوین

عملکرد مناسب و قابل دفاع شرکت سرمایه‌گذاری دستاورد دی

پاپ فرانسیس رهبر کلیسای کاتولیک کیست؟ / از نگرش‌های نوین در دنیای معاصر تا ترویج هم‌زیستی میان ادیان

60 هزار فروشنده در پیندو تا نیمه بهمن 1403

قیمت حبوبات افزایش یافت

فیلم/ امیر قطر: ما تاکید کردیم که بهترین راه برای حل نزاع‌هایی که در منطقه وجود دارد گفت‌و‌گو‌های سازنده است

اینفوگرافی/ ترفندهای خانه‌تکانی سریع و آسان برای عید

اروپا و خاورمیانه در برابر دو انتخاب

اولین واکنش بازار به استیضاح همتی در بحبوحه فشار‌های خارجی

سالمندان از چه رفتار‌هایی بدشان می‌آید؟

فیلم/ جزئیات کالابرگ قبل از عید از زبان عضو کمیسیون اجتماعی