تاریخ انتشار: ۱۵:۰۵ - ۲۳ آبان ۱۴۰۰
دبیر کل سابق سازمان معلمان کشور :

مسعود فیاضی مناسب مدیریت مدرسه نیست، چه رسد به وزارت آموزش و پرورش/ یک آشنا پیدا کردند و گفتند او را وزیر کنیم

زندیه معتقد است که وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش هیچگونه سابقه مدیریتی ندارد و انتخاب او ناشی از عدم درک مسئولان از اهمیت وزارت خانه مهم و آموزش و پرورش است.

آموزش و پرورش

اقتصاد ۲۴- در آخرین روز‌های مهلت سه ماهه دولت برای اعلام وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش به مجلس؛ ابراهیم رئیسی، مسعود فیاضی برادر داماد زاکانی شهردار تهران را به عنوان وزیر پیشنهادی این وزارت خانه به مجلس معرفی کرد تا موج انتقادات به انتصابات فامیلی در دولت سیزدهم همچنان ادامه داشته باشد.

انتخاب پیشین ابراهیم رئیسی برای سمت وزارت آموزش و پرورش فردی با نام باغگلی بود، کسی که آنقدر بی تجربه بود که به گفته برخی حتی یک استاندار را هم تابه حال از نزدیک ندیده بود، این انتخاب آنقدر بد بود که مجلس همسو با دولت هم آن را رد کرد.

حالا مسعود فیاضی قرار است برای دریافت رای اعتماد برای تصدی وزارت آموزش و پرورش به مجلس برود، اگر نگاهی به روزمه این فرد بیاندازید، متوجه می‌شوید جدا از اینکه او مدرک مرتبطی با این حوزه ندارد تاکنون هیچ تجربه مدیریتی را نیز در کارنامه خود ندارد و تا پیش از این هم در مجلس به عنوان معاون مطالعات فرهنگی و اجتماعی مرکز پژوهش‌های مجلس مشغول به کار بوده.

وزارت آموزش و پرورش در همه جای دنیا یکی از مهمترین وزارت خانه‌هایی است که همواره افراد متخصص در آن مشغول به کار هستند، زیرا علاوه بر اینکه با درصد بالایی از مردم جامعه ارتباط دارد، توسعه و زیرساخت نیروی انسانی یک کشور نیز از همین وزارت خانه شروع می‌شود. حالا، اما انتخاب‌های رئیسی برای وزارت آموزش و پرورش نشان می‌دهد نه تنها این وزارت خانه اهمیتی برای دولت سیزدهم ندارد بلکه مسئولان برنامه‌ای نیز برای این وزارت خانه ندارند.


بیشتر بخوانید: پاسخ وزیر پیشنهادی دولت رئیسی از نسبت فامیلی با زاکانی تا مدارک تحصیلی‌اش


حیدر زندیه دبیر کل سابق سازمان معلمان کشور، می‌گوید: این انتخاب نشان می‌دهد که این وزارت خانه برای آقایان اهمیتی ندارد، من نمی‌گویم که سایر وزاری انتخاب شده این دولت کفایت لازم را دارند، اما این انتخاب واقعا عجیب بود.

وی با بیان اینکه رئیسی در مظان اتهام برای انتصابات فامیلی و انتخاب نزدیکان احمدی نژاد در دولت سیزدهم قرار دارد، ادامه داد: اگر وزارت خارجه و یا وزارت کشور بود، چون برایشان اهمیت دارد سریعا وزیر را انتخاب می‌کردند، اما همین که می‌گذارند در آخرین روز‌های سه ماه تعیین شده مهلت انتخاب وزیر، وزیر آموزش و پرورش را معرفی می‌کنند نشان می‌دهد که این وزارت خانه و افراد درگیر با آن، برایشان اهمیتی ندارد. البته این موضوع خاص این دولت هم نیست، همواره به این وزارت خانه بی توجهی شده است و متاسفانه این وزارت خانه را به چشم یک مصرف کننده بزرگ می‌بینند نه وزارت خانه‌ای که مهمترین پایه‌های توسعه را در کشور بنا می‌کند.

معرفی بی تجربه‌ترین فرد برای وزارت آموزش و پرورش

زندیه با بیان اینکه اخیرا سرپرست وزارت خانه آموزش و پرورش اعلام کرده است که در دوران کرونا بیش از ۹۰۰ هزار نفر از دانش آموزان ترک تحصیل کرده‌اند، تصریح کرد: این واقعا نکته و موضوع مهمی است. چگونه این همه دانش آموز ترک تحصیل کرده اند و شما به راحتی از کنار آن عبور می‌کنید؟ چگونه با این وجود باز هم وزیر را تا این اندازه دیر به مجلس معرفی می‌کنید. آثار و تبعات این ترک تحصیل‌ها را چندوقت بعد با گسترش جرم و جنایت شاهد خواهیم بود. در این شرایط حساس که باید این مشکل بچه‌ها حل شود و به مدرسه برگردند، نه تنها وزیر را دیر معرفی می‌کنند بلکه بی تجربه‌ترین فرد هم معرفی می‌شود؛ نمی‌توانیم بگوییم، چون تبلت نداریم پس بچه‌ها به مدرسه نمی‌روند و ما هم نمی‌توانیم کاری انجام دهیم. پس وظیفه حاکمیت چیست؟ چگونه از کنار این بلایی که بر سر خانواده‌ها و بچه‌ها آمده است به راحتی عبور می‌کنید.

وی با اشاره به وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، ادامه داد: فیاضی سابقه مدیریت عالی ندارد، این آقا فردا روزی قرار است در مهمترین جلسه یعنی هئیت دولت بنشیند و نظر بدهد، او باید حداقل مدیر کل یک شهرستان بوده باشد که بعد بخواهد یک دفعه به عنوان وزیر شروع به کار کند. یک همچین فردی را حتی مدیر مدرسه هم نمی‌گذاریم چه رسد به وزیر.

زندیه معتقد است که این انتخاب‌ها توهین به مردم است، زیرا وزارت آموزش و پرورش با درصد بالایی از جامعه در ارتباط است، ۱۳ میلیون دانش آموز به همراه خانواده‌های آنان و کارکنان و کارمندان این حوزه، دربرگیرندگی این وزارت خانه با جامعه را نشان می‌دهد. واقعا جدا از اینکه این وزارت خانه برایشان اهمیتی ندارد، درکی هم از آن ندارند. به طور دم دستی فردی را پیدا کردند و گفتند او را وزیر کنیم.

وی با با اشاره به اینکه نگاه توسعه‌ای به این وزارت خانه وجود ندارد، گفت: وزارت آموزش و پرورش دو فقر اساسی و بزرگ دارد. فقر اول بی عدالتی است که متاسفانه شاهد این هستیم که برخی از افراد از امکانات کامل برخوردار هستند، امکانات آموزشی و معلم خصوصی، دو تا فقر داره اساسی، فقر بی عدالتی و یک عده از امنکانات کامل برخوردار هستند، امکانات آموزشی، معلم خصوصی، مدارس خاص، دسته بندی‌های خاص را در اختیار دارند و برخی دیگر هم در حاشیه‌های شهر و شهر‌های حاشیه‌های به معنای واقعی کلمه رها شده اند و از امکانات حداقلی هم برخوردار نیستند و چه کسی به داد این افراد می‌رسد؟

این افراد حتی نمی‌دانند طرح رتبه بندی معلمان یعنی چه؟

زندیه ادامه داد: ما کمبود معلم داریم و با توجه به اینکه امسال بخشی دیگر از معلمان بازنشسته می‌شوند، کمبود معلم بیشتر می‌شود و این کمبود خودش را در مدارس دولتی نشان می‌دهد. همین بازنشسته شدن معلمین که کمبود معلم را به دنبال خواهد داشت، موضوع مهمی برای انتخاب سریع وزیری کارآمد و با کفایت و تجربه نیست؟ این فقر وزارت خانه را نابود می‌کند. دومین فقر هم فقر کیفیت است. وزارت خانه ما به سمت بی کیفیتی می‌رود و متاسفانه کیفیت در آن مرده است. باید این معضلات را بپذیریم و در گام بعدی به سمت حل آن‌ها برویم. یا به طور مثال همین طرح رتبه بندی معلمین! خب زمانی که شما چیزی از آن ندانید طبیعتا به آن فکر هم نمی‌کنید، بسیاری از این افراد حتی نمی‌دانند طرح رتبه بندی معلمان یعنی چه؟

این معلم بازنشسته با بیان اینکه وزیر معرفی شده هیچ گونه سابقه‌ای ندارد، تصریح کرد: من زیاد با مرتبط نبودن مدرک کاری ندارم. چون ممکن است فردی مدرک مرتبط نداشته باشد، ولی مثلا ۲۰ سال در یک حوزه کار کند، طبیعی است که دیگر تجربه این فرد اهمیت دارد نه مدرک او. به طور مثال آقای فانی که وزیر آموزش و پرورش شد با اینکه مدرک مرتبط نداشت هیچ کس چنین بحثی را پیش نکشید، زیرا آقای فانی از ابتدا در مجموعه وزارت خانه بودند و تجربه بالایی داشتند. طبیعی است که اگر مدرک تناسب داشته باشد بهتر است، اما اگر نبود هم مشکلی نیست. مهم تجربه و مدیریت است. زمانی که مثلا یک وزیر نیرو کارش تمام می‌شود هیچ وقت بعد از وزارت به زیر مجموعه‌های خود نمی‌رود که کار کند، اما یک وزیر آموزش و پرورش وقتی دوران وزارتش تمام می‌شود به مدرسه برمی‌گردد، این جایگاه مدرسه و معلمی اهمیت آن را نشان می‌دهد.

منبع: رویداد24
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت انواع دوربین‌های عکاسی + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع گوشی موبایل سامسونگ، شیائومی و نوکیا + جدول

قیمت انواع موتورسیکلت در بازار امروز + جدول

قیمت روز لپ تاپ اپل + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ایسر امروز + جدول

عکس/پست عاشقانه و احساسی لیندا کیانی پربازدید شد

عکس/ گریم متفاوت سارا بهرامی

عکس/فرزندان سعید راد در مراسم تشییع پیکر پدر

بدرقه سعید راد به سوی خانه ابدی

عکسی دیده نشده از نوش آفرین خواننده قدیمی

عکس/ امضا اعتبارنامه مسعود پزشکیان توسط شورای نگهبان

قیمت خودرو‌های سایپا امروز چهارشنبه ۳ مرداد ۱۴۰۳ + جدول

عکس/استایل متفاوت پدر روح‌الله زم در خاکسپاری سعید راد

عکس/ کامنت عاشقانه پژمان بازغی برای دخترش در اینستاگرام

قیمت دلار و یورو امروز چهارشنبه ۳ مرداد ۱۴۰۳ + جدول

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

هرمزگان لرزید

سیدجلال حسینی با پرسپولیس تمدید کرد + عکس

عکس/هدیه لاکچری شوهر سوسانو به مناسبت سالگرد ازدواجشان

نکونام پیگیر حضور یک مربی خارجی در استقلال

فیلم/ کامالا هریس رسما به میدان آمد

عکس/ لباس‌ زیبای کاروان ایران در المپیک ۲۰۲۴ پاریس

فیلم/ درگیری نمایندگان در مجلس ترکیه

فیلم/ سگ کوچکی که باعث تصادفی وحشتناک شد

رهبر انقلاب: جریان جهانی حمایت از فلسطین، ناشی از روح انقلاب اسلامی است

عکس/ استایل پولکی نعیمه نظام‌دوست سوژه شد

فیلم/ تمدید مهلت ثبت سفارش کتاب‌های درسی

عکس/ سعید جلیلی از گوگل میت استفاده کرد!

حال و هوای پاریس در آستانه افتتاحیه المپیک ۲۰۲۴

فیلم/ دریاچه دالامپر سوییس ایران کجاست؟

طلای جهانی وارد فاز نزولی شد + جدول

عکس‌های جدید و زیبا الناز شاکردوست

بیشترین و کمترین بازدهی نماد‌های بورس + اینفوگرافی

عکس/ لباس‌های کاروان ایران در مراسم افتتاحیه و اهدای مدال المپیک

۲ خرید جدید برای پرسپولیس

افزایش شدید مصرف آب در کشور

روند منفی‌ متعادل بورس در مردادماه ادامه دارد؟

دما در این استان به ٤٨ درجه رسید

عکس/ روسری جالب بهنوش بختیاری سوژه شد

عکس/ جشن تولد ۴۴ سالگی هانیه توسلی

آیا دلارزدایی از تجارت امکان‌پذیر است؟

ماجرای انتشار یک صوت علیه سعید جلیلی

تغییر ساعت کاری بانک‌ها چهلمین حراج شمش را به تعویق می‌اندازد؟

عکس/ چهره بدون آرایش الناز ملک بازیگر زخم کاری

صاحب‌خانه زیاده‌خواه گرفتار قانون می‌شود

فیلم/ درون بیرون ۲ پرفروش‌ترین انیمیشن تاریخ سینما شد

مصرف برق رکورد ۷۹ هزار مگاوات را شکست

خرید از علی بابا و واردات دریایی و هوایی از چین

ایران به قبرستان خودرو‌های کارکرده تبدیل می‌شود؟

تیم جدید سردار آزمون مشخص شد

عکس/ ایرج نوذری در کنار دختران زیبایش

تخلیه حباب خودروی خارجی

گفت وگوی ویژه KHAMENEI.IR با مسعود پزشکیان

کنفرانس بیت کوین ۲۰۲۴؛ انتظارات بازار کریپتو چه خواهد بود؟

وضعیت بازار اجاره در نیمه تابستان+ جدول

تکذیب یک ادعای جنجالی درباره علی شمخانی و برجام

رکورد شکنی نرخ تنزیل سهام در ایران

اعلام رتبه‌ جدید پاسپورت‌‌های جهان

عکس/ تغییر چهره نیکی کریمی در سریال سرزمین مادری

آینده صادرات گاز ایران

حضور سرزده مسعود پزشکیان در کمپ تیم ملی کشتی

مجوزی برای افزایش قیمت محصولات ایران‌خودرو نداده‌ایم

قیمت روز لپ تاپ اپل + جدول

این مرد و زن در المپیک پاریس ازدواج کردند +عکس

قیمت دوربین‌های عکاسی + جدول

فیلم/ اژه ای: چرا وثیقه‌ای صادر می‌کنیم که طرف ۱۰ سال هم بماند نمی‌تواند آن را تامین کند؟