تاریخ انتشار: ۱۱:۰۳ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۱

آخرین وضعیت ۳ لژیونر مدنظر یحیی برای پرسپولیس

میلاد سرلک هافبک سرخ‌ها احتمالا در پایان فصل از این تیم جدا خواهد شد.

آخرین وضعیت ۳ لژیونر مدنظر یحیی برای پرسپولیس

اقتصاد۲۴- شجاع خلیل‌زاده مدافع ایرانی باشگاه الریان قطر روز گذشته در گفت‌وگویی به این موضوع اشاره کرد که یک فصل دیگر با این باشگاه قرارداد دارد و تصمیم‌گیری در مورد فصل آینده برعهده او نیست. حالا از قطر خبر می‌رسد که مدافع ثابت تیم ملی قرار است در فصل آینده پیراهن باشگاه الاهلی را بر تن کند؛ باشگاهی که محمدحسین کنعانی‌زادگان دیگر مدافع میانی تیم ملی ایران نیز در آنجا توپ می‌زند. اگرچه درباره کنعانی‌زادگان شایعاتی پیرامون جدایی‌اش از الاهلی و بازگشت به پرسپولیس وجود دارد، اما گفته می‌شود این بازیکن هم تمایل به بازگشت به فوتبال ایران ندارد و درصورت پیوستن خلیل‌زاده به الاهلی شاهد شکل‌گیری زوج کاملا ایرانی در خط دفاعی این تیم خواهیم بود.

الریان شجاع را نخواست؟

رسانه‌های قطری به این موضوع اشاره کرده‌اند که خلیل‌زاده با اتمام قراردادش با الریان دیگر در این تیم بازی نخواهد کرد. روز گذشته هم روزنامه الوطن در مورد وضعیت این بازیکن نوشت: «شجاع به‌دلیل مصدومیت و عمل جراحی بازی‌های لیگ قهرمانان آسیا را از دست داد و قرارداد این بازیکن با الریان به اتمام رسیده است.» جدا از الوطن، چند رسانه دیگر در قطر هم به این موضوع اشاره کرده‌اند که خلیل‌زاده بعد از اتمام قرارداد ۲ساله‌اش با الریان از این باشگاه جدا خواهد شد و نکته قابل تامل اینجاست که مدافع ایرانی روز گذشته گفته بود یک فصل دیگر با الریان قرارداد دارد.

حالا این سؤال به‌وجود می‌آید که آیا شجاع با الریان برای فصل بعد قرارداد نداشته یا اینکه ماجرا چیز دیگری است؟ در این زمینه می‌توان اطلاعات رسانه‌های قطری مبنی بر اتمام قرارداد این بازیکن با الریان را درست دانست و از طرفی شاید هم خلیل‌زاده و الریان توافق کرده‌اند تا به رسانه‌ها اینطور اعلام شود که او یک فصل دیگر هم قرارداد داشته، ولی با توافق دوطرفه قرار است الریان را ترک کند. البته این سؤال هم به‌وجود می‌آید که اگر خلیل‌زاده یک فصل دیگر با الریان قرارداد دارد چرا تمدید قرارداد به‌مدت یک فصل دیگر، از سوی باشگاه الریان به‌صورت رسمی اعلام نشد؟ با این تفاسیر می‌توان این نظریه را هم درنظر گرفت که الریان دیگر تمایلی برای ادامه همکاری با خلیل‌زاده نداشت و حالا این بازیکن می‌خواهد پیراهن الاهلی را بر تن کند. روز گذشته هم یکی از همبازی‌های شجاع در تیم ملی خبر داد که شجاع برای فصل بعد با الریان قراردادی نداشته و چند روز پیش هم با الاهلی به توافق رسیده است.


بیشتر بخوانید: فرصت سه روزه برای فرار پرسپولیس از کسر امتیاز!


سرلک هم به قطر می‌رود؟

عبدالعزیز البریده خبرنگار شبکه «الکاس» قطر خبر داده که ۳باشگاه فوتبال این کشور به‌دنبال جذب میلاد سرلک هافبک ملی‌پوش پرسپولیس هستند و حتی از ۲ باشگاه الاهلی و العربی به‌عنوان مشتریان این بازیکن نام برده است. روز گذشته، اما با مدیر برنامه‌های سرلک تماس گرفتیم که پیشنهاد از باشگاه‌های قطری را تأیید کرد، ولی گفت که هنوز سرلک تصمیم قطعی را در مورد فصل بعد نگرفته است. پرسپولیس خواهان تمدید قرارداد این بازیکن است و قرار است در روز‌های آینده سرلک نشستی با مدیران باشگاه داشته باشد تا در مورد فصل بعد تصمیم بگیرد.

سرلک با توجه به پیشنهاد مالی قطری‌ها که با پرسپولیس قابل قیاس نیست، تمایل به رفتن دارد، ولی موضوعی که باعث تردید این بازیکن شده، قرار گرفتن در سال جام جهانی است. برخی از دوستان و همبازی‌های سرلک در تیم ملی و پرسپولیس به این بازیکن گفته‌اند که رفتن به قطر یک ریسک بزرگ است و بهتر است با ماندن در پرسپولیس، فصل آینده لژیونر شود. این موضوع ذهن هافبک سرخپوشان را درگیر کرده است. از طرفی پرسپولیس هم برای حفظ سرلک و راضی کردن او بابت مبلغ قرارداد کار سختی خواهد داشت.

درخواست یحیی گل محمدی از باشگاه

یحیی گل‌محمدی روز سه‌شنبه در گفتگو با خبرنگاران به این موضوع اشاره کرد که هیچ لیستی در مورد بازیکنان مازاد و جذب بازیکن جدید به باشگاه نداده است، ولی صحبت‌های یحیی به این دلیل بود که تیمش در ۶بازی پایانی بابت شایعات نقل و انتقالات وارد حاشیه نشود. گل‌محمدی از مدیران باشگاه خواسته که در وهله اول با مهدی ترابی، سرلک و احسان پهلوان برای تمدید قرارداد مذاکره کنند. یکی از مهم‌ترین خواسته‌های گل‌محمدی از مدیران پرسپولیس بازگرداندن احمد نوراللهی است؛ بازیکنی که در شباب الاهلی موقعیت خوبی ندارد و سرمربی سرخ‌ها هم امیدوار به جذب این بازیکن است. با توجه به جدایی رضا اسدی و احتمال رفتن سرلک، گل‌محمدی در فکر تقویت تیمش در خط هافبک است و اصرار شدیدی روی جذب نوراللهی دارد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت All-in-One اپل امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ام اس آی MSI امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ استقلال در دربی تهران با لباس جدید

عکس/ سفر مسعود پزشکیان به جنوب غرب تهران

اینفوگرافی/ برنده پرسپولیس است یا استقلال؟

عکس/ توپ فینال جام جهانی فوتبال ۱۹۳۰ در موزه فیفا

عکس/ شباهت باورنکردنی سیروان خسروی به مادرش

عکس/ لحظه آزادی اسرای فلسطینی

عکس/ استایل خاص فردین و ناصر ملک مطیعی ۴۳ سال پیش با لباس‌های برند

عکس/ جولان اتوبوس‌های دو طبقه ۵۱ سال پیش در میدان فردوسی تهران

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

درخواست تاجگردون از شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت برای کم شدن بی‌ثباتی اقتصادی

سامانه جدید بارشی در کشور؛ هلال احمر اعلام آماده باش کرد

استیضاح همتی در دستور کار روز یکشنبه مجلس قرار گرفت + جزئیات

مفقود شدن ۶ نفر در بهمن؛ اعزام تیم‌های نجات به محل حادثه

واکنش ایران به فراخوان خلع سلاح پ‌ک‌ک

هشدار مدیریت بحران به تهرانی‌ها؛ شنبه یکشنبه مراقب باشید

برنامه حضور النصر در ایران مشخص شد

برای درمان یبوست چه بخوریم؟

بهترین غذا برای سحری ماه رمضان چیست؟

آیا سرطان دهان کشنده است؟

عکس/ لاله مرزبان و شهاب حسینی در حاشیه یک سریال

رقابت جذاب والیبال برفی دختران در دیزین

آیا وام ودیعه مسکن در سال آینده افزایش می‌یابد؟

پیش‌بینی بازار خودرو در هفته دوم اسفند ۱۴۰۳

بازار فرش ایران در اختیار قاچاقچیان افغانستانی

عکس/ پرتاب ساعت مچی به سوی رامین رضاییان در دربی ۱۰۵

قیمت جدید کالا‌های اساسی اعلام شد+ جدول

عکس/ خشکبار شاهرضا ۶۰ سال پیش در خیابان شاهرضا سابق و انقلاب فعلی

ماجرای سرقت گردبند ۱۰۰میلیونی در پیروزی چه بود؟

اظهارات جدید عارف درباره قطعی برق

تصویری قدیمی از فریدون جیرانی

رکورد فوق العاده گلزن پرسپولیس در دربی

عکس/ آیین نوروز خوانی در گرگان

فیلم/ انفجار بمب حین اقامه نماز جمعه در پاکستان

عکس/ الناز شاکردوست در کنار جانی دپ ۱۰ سال پیش

عکس/ استایل جنجالی هنگامه قاضیانی

اظهارات تازه وزیر خارجه ترکیه علیه ایران

فیلم/ خبر خوش وزیر رفاه برای مددجویان و معلولان

فیلم/ فحاشی رکیک سعید قاسمی در هیئت اهل بیت

طائب: پول فروش نفت به حساب خودمان واریز می‌شود

پیش‌بینی همتی از وضعیت اقتصاد ایران در ماه‌های آینده

حمله قایق‌های جنگی اسرائیل به سواحل غزه

اینفوگرافی/ شلوغ‌ترین مسیر‌های مهاجرتی دنیا کجاست؟

خبر خوش وزیر کار درباره افزایش حقوق کارگران

آیا تاسیان واقعا سریال خوبی است؟

آبله میمونی همچنان در وضعیت اضطرار

اظهارات تازه پزشکیان درباره افزایش اختیارات استانداران

رکورد استقلال در دربی‌ها شکسته شد

عکس/ نمایی دیدنی از حرم امام رضا ۱۳۰ سال پیش و دوره قاجار

افزایش یارانه نان و دارو برای سال ۱۴۰۴

اعلام قیمت جدید زولبیا و بامیه در ماه رمضان

فیلم/ اژه‌ای: کسی که خطا کرده را با کسی که مرتکب فساد شده باید فرق گذاشت

عکس/ ساعت میلیاردی محمدرضا گلزار خبر ساز شد

عکس/ ایران رتبه پنجم جدیدترین رنکینگ لیگ‌ فوتبال آسیا

عکس/ سرویس و نگهداری لامبورگینی چقدر هزینه دارد؟

سقوط قیمت بیت کوین به کمتر از ۸۰ هزار دلار

زلنسکی وارد واشنگتن شد

قیمت رهن و اجاره آپارتمان در جنوب تهران + جدول

قیمت طلای جهانی کاهش یافت

روزگار سخت سیستان؛ بلای ویرانگری که گرد و غبار و خشکسالی بر سر یک استان آورد