تاریخ انتشار: ۱۰:۱۰ - ۰۶ مرداد ۱۴۰۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

ادعای ترکیه درباره دیوارکشی: مرز وان با ایران با ساخت دیوار و امکانات فن آوری امن‌تر می‌شود (به همراه تصاویر)

استاندار وان گفته است که ظرف یک سال ۷۶ برج بلوکی ساخته شد و نصب ۲۸ برج دیگر ادامه دارد. ۴۴ پاسگاه داریم و در نقاط لازم نیز پشتیبانی صورت خواهد گرفت.

اقتصاد ۲۴-محمد امین بیلمز، استاندار وان به همراه سرتیپ یوکسل یغیت فرمانده ژاندارمری و عطانور آیدین رئیس پلیس استان از دیوار‌های مدولار در حال ساخت در شهرستان چالدران وان بازدید کرد.

وی ضمن اشاره به اینکه دیوار مذکور در طول مرز با ایران احداث خواهد شد، گفت: انتظار می‌رود تا پایان سال ۶۴ کیلومتر از این دیوار نصب شود. ساخت دیوار در سراسر مرز ۲۹۵ کیلومتری‌مان ظرف سال‌های آینده ادامه خواهد داشت.

بیلمز در ادامه افزود: ساخت دیوار در مرز استان‌های ایغدیر و آغری به سرعت پایان یافت و اکنون در وان و حکاری روند احداث در حال انجام است. مهاجران در هوای مه‌آلود و در نقاطی که از دید خارج است به روستا‌های ایران به روستا‌های این مناطق می‌آیند، یگان‌ها بر این مناطق نظارت دارند. در بستر رودخانه‌ها تا حد امکان خندق حفر و سیم خاردار کشیده شده است.


وی تصریح کرد: پیش از این مرزهای‌مان با ایران از طریق برج‌های دیده‌بانی و پاسگاه‌ها محافظت صورت می‌گرفت و تنها سیستم فیزیکی‌مان سیم خاردار بود. اما از سال ۲۰۱۹ اقدامات جدی انجام شده و به مرور شاهد نتایج آن نیز هستیم. نیروهای‌مان تقویت شده و نیرو‌های کمکی نیز اعزام خواهند شد.

استاندار وان همچنین تاکید کرد: ظرف یک سال ۷۶ برج بلوکی ساخته شد و نصب ۲۸ برج دیگر ادامه دارد. ۴۴ پاسگاه داریم و در نقاط لازم نیز پشتیبانی صورت خواهد گرفت.

یگان‌های اضافی اعزام شدند

بیلمز از اعزام یگان‌های اضافی برای اطمینان از بالاترین سطح امنیت مرزی خبر داده و گفت: در پی افزایش فشار مهاجرت، فرماندهی مرزی کشور ۲ گروهان اکتشافی و ۲ گروهان تکاوری را با خودرو‌های زرهی به منطقه اعزام کرد. وزارت کشور نیز به‌منظور پشتیبانی از یگان‌های مستقر در خطر مرزی، ۳۵ تیم عملیات ویژه را با ۵۰ خودرو زرهی از سایر استان‌ها به این منطقه اعزام کرد.

وی تصریح کرد: ۵۰۰ نفر از آن‌ها در شهر چالدران و ۲۵۰ تن دیگر نیز در منطقه سرای در مرز استان وان با ایران مستقر شدند. علاوه بر این، جهت پشتیبانی از نیرو‌های ژاندارمری که پشت خط مرزی گشت‌زنی می‌کنند، از استان‌های الازیغ، بینگول، موش و قارص ۳ گروهان و ۱ گردان اعزام شدند. آن‌ها هم حدود ۴۰۰ نفر هستند و با خودرو‌های زرهی وارد منطقه شدند. وظیفه تامین امنیت خط دوم بر عهده این نیرو‌ها است.

بیلمز همچنین افزود: به خط دوم ۲۰۰ پاسبان نیز اعزام شدند. آن‌ها هم همراه با سربازان و نیرو‌های ژاندارمری فعالیت می‌کنند.

۳۰۰ نفر به اتهام قاچاق انسان بازداشت شدند

استاندار وان همچنین با تاکید بر اینکه امنیت مرز ترکیه با ایران به طور شبانه‌روزی توسط پایگاه‌های نظامی، پاسگاه‌ها و گشت‌های نیرو‌های امنیتی در منطقه تامین می‌شود گفت از پهپاد‌ها نیز در این امر استفاده می‌شود.

بیلمز با بیان اینکه سال گذشته از ورود حدود ۱۰۵ هزار مهاجر غیرقانونی از خط مرزی ممانعت شده یا دستگیرشان کرده‌اند، اظهار داشت: امسال تا کنون از ورود بیش از ۵۵ هزار مهاجر غیرقانونی ممانعت شده یا دستگیرشان کردیم. در واقع تعداد مهاجران غیرقانونی که امسال قصد ورود به ترکیه را داشته‌اند، نسبت به سال گذشته افزایش نیافته، ولی حساسیت مردمی بالا رفته است.

وی ادامه داد: تنها در سال ۲۰۲۱ درباره ۷۸۳ نفر به ظن سازماندهی قاچاق انسان مراحل قانونی طی شد و حدود ۳۰۰ نفر از آن‌ها بازداشت شده‌اند.

منبع: آناتولی

نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۰:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۷
چه بهتر ما هم از شما خوشمون نمیاد ایران هم پیشرفت میکنه به امید خدا فقط ای کاش جوون ها بمونن سختیها را تحمل کنن مهاجرت نکنن تا ایرانی خیلی بهتر از الان را به آیندگان تحویل بدیم با مهاجرت شاید بتونی گلیم خودتو از آب بکشی ولی این کار خیانتی بزرگ به نسل و فرزندان آینده ایران است
ارسال نظر