تاریخ انتشار: ۱۵:۱۳ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۰

روش درست کردن خیارشور فوری در منزل

در طرز تهیه خیارشور خانگی فوری ابتدا خیار و سبزی‌ها را بشویید و بگذارید آب آن‌ها خشک شود. با یک خلال دندان خیار‌ها را سوراخ کرده و از پوک شدن “خیارشور” جلوگیری کنید.

اقتصاد ۲۴- مواد لازمی که برای درست کردن خیار شور خانگی نیاز داریم:

خیار ریز و تازه ۲ کیلو
سبزی شامل (ترخون، شوید، مرزه و جعفری) ۲۵۰ گرم
سیر ۱ بوته بزرگ
فلفل تند ۵ یا ۶ عدد
تخم گشنیز ۱ قاشق مرباخوری
نخود خام چند عدد برای ترد شدن خیار‌ها
نمک ۱ پیمانه
آب ۱۴ پیمانه
سرکه ۱ پیمانه

روش درست کردن خیارشور فوری

ابتدا باید خیار‌ها و سبزی‌ها را کاملا تمیز بشوییم و خشک کنیم تا آب آن گرفته شود. احتیاجی هم به خرد کردن سبزی‌ها نیست. با فرو کردن یک عدد خلال دندان در خیار‌ها یک روزنه در آن ایجاد کنید تا با این روش از پوک شدن خیار شور جلوگیری شود و خیار‌ها زودتر شور شده و آماده مصرف شوند.

سپس در یک قابلمه آب را به جوش بیاورید و نمک و سرکه را هم به آن اضافه کنید. باید دقت کنید که مقدار آب و نمک به اندازه باشد. خیار‌ها را به ترتیب در یک شیشه تمیز و خشک بریزید و در لابه لای آن‌ها حبه‌های سیر پوست کنده شده و فلفل تند، چند عدد نخود و مقداری تخم گشنیز بریزید تا شیشه‌ها پر شوند و در آخر روی خیار‌ها را با سبزی‌ها بپوشانید.


بیشتر بخوانید:آب‌دوغ‌خیار؛ راه فراری از گرمای این روز‌ها


در آخر هم آب جوشیده شده با نمک و سرکه را روی خیار‌ها و داخل شیشه بریزید و محکم در آن را ببندید.

بعد از خنک شدن آب داخل شیشه‌ی خیار شور، آن را در جای خنک نگهداری کنید تا رنگ خیار شور تغییر نکند و سبز و ترد بماند و بتوانید خیلی زود آن را مصرف کنید.

نکات تکمیلی در مورد خیارشور

خیارشور جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴ ساعت میباشد.
خیارشور را می‌توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱۰ نفر مناسب میباشد.

ارسال نظر