تاریخ انتشار: ۱۴:۳۰ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۰

سس بشامل را به راحتی در خانه درست کنید!

در این مطلب روش درست کردن “سس بشامل” را به شما آموزش می‌دهیم که در انواع سوپ ها، گراتن‌ها و لازانیا کاربرد دارد.

منهای اقتصاد

اقتصاد ۲۴- از جمله معروف‌ترین سس‌های فرانسوی که در آشپزی استفاده می‌شود، سس بشامل می‌باشد که این سس مضاف بر اینکه به تنهایی طعم بسیار خوشمزه‌ای را دارد برای تهیه انواع سس‌های دیگر نیز به کار می‌رود.

مواد مورد نیاز برای سس بشامل

شیر: ۱ لیوان
روغن: ۲ قاشق غذاخوری
آرد: ۱ قاشق غذا خوری

دستور تهیه سس بشامل

روغن و آرد را با هم مخلوط کنید طوری که آرد در روغن باز شود. بعد روی حرارت ملایم قرار دهید و به آن شیر را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا سس مثل فرنی غلیظ شود.

درست کردن سس بشامل

در این سس به ازای هر یک قاشق آرد یک لیوان شیر باید مخلوط شود.

نکات تکمیلی در مورد سس بشامل

سس بشامل جزو سس و رب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار