اقتصاد۲۴- روز گذشته ۱۷ مهرماه ۱۴۰۳ سرانجام و پس از گذشته دو ماه از روی کار آمدن دولت چهاردهم وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مصطفی سالاری را بهعنوان مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی منصوب کرد.
جالب است بدانید سالاری پیشتر و در سال ۹۸ هم عهدهدار این پست بوده است بنابراین برای سازمان تامین اجتماعی نامی شناختهشده است.
سالاری نامی آشنا برای سازمان تامین اجتماعی است. او از چهارم تیر سال ۱۳۹۸ تا ۱۸ شهریور ۱۴۰۰ مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی بوده است و اکنون به جای میرهاشم موسوی مسئولیت هدایت این سازمان را برعهده گرفته است.
براساس قانون، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای این سمت و انتخاب فرد مورد نظر شش ماه مهلت دارد.
مصطفی سالاری کیست؟
مصطفی سالاری متولد ۱۳۵۵ در روستای گلدشت - بخش شبانکاره از توابع شهرستان دشتستان است. او در دولت یازدهم استاندار بوشهر و جوانترین استاندار بود که جایگزین فریدون حسنوند شد.
تحصیلات
سالاری در دانشگاه آزاد بوشهر و در مقطع کارشناسی حقوق خوانده و ادامه تحصیلاتش را در تهران ادامه داده است. او دارای کارشناسی ارشد و دکترای حقوق از دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران دارد و در حال حاضر مدرس مدعو دانشگاه تهران است.
انتخابات ریاستجمهوری
مصطفی سالاری در جریان انتخابات ریاست جمهوری یازدهم مسئول هماهنگکننده ستادهای انتخاباتی در مناطق جنوب کشور بود.
سوابق کاری مصطفی سالاری
مصطفی سالاری در جریان انتخابات ریاست جمهوری یازدهم در سال (۱۳۹۲) مسئول هماهنگکننده ستادهای انتخاباتی در مناطق جنوب کشور بود.
مدیر حقوقی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی از سال ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۴
قائممقام پارس جنوبی از سال ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۷ در دوران مدیرعاملی سید عبدالجلیل رضوی بود
از سال ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۲ در وزارت نفت در تهران مشغول به کار بود.
بیشتر بخوانید: هادی حقشناس استاندار جدید گیلان کیست؟
سالاری در سالهای ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۶ استاندار بوشهر بود.
در تاریخ ۴ تیر ۱۳۹۸ پس از ۸ ماه خالی بودن سمت مدیر عاملی سازمان تأمین اجتماعی با تأیید هیئت امنای سازمان تأمین اجتماعی، مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی شد.
سالاری در دولت روحانی نیز استاندار بوشهر و گیلان بود.
انتصاب دوباره برای پست مدیرعاملی سازمان تامین اجتماعی
همانگونهکه اشاره کردیم روز گذشته سه شنبه ۱۷ مهر احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دولت چهاردهم مصطفی سالاری را به عنوان سرپرست سازمان تامین اجتماعی منصوب کرد تا سالاری پس از سه سال بار دیگر به این پست تکیه زند.
یکی از دستاوردها و شاید مهمترین کارهای سالاری تاکنون متناسبسازی حقوق بازنشستگان است. این کار سبب شد تا پس از وقفهای ۱۵ ساله حقوق بازنشستگان در ۱۳ م اه (در فروردین ۱۴۰۰ نسبت به اسفند ۱۳۹۸) دو و نیم برابر شود.
خبرآنلاین در گزارشی درباره دستاوردهای سالاری در زمان مدیرعاملی سازمان تامین اجتماعی نوشته است که «اجرای طرح تحول دیجیتال که غیرحضوری کردن سی خدمت مهم سازمان برای موجب کاهش هفتاد درصدی مراجعات حضوری بود، توسعه و ارتقای مرکز ارتباط مردمی ۲۴ ساعته سازمان (سامانه ۱۴۲۰) که آثار این اقدامات برای ذینفعان و مراجعین سازمان کاملا محسوس بوده و منجر به چابکسازی ارائه خدمات شده است. یکی از مهمترین اقدامات سالاری در سازمان تامین اجتماعی که به نوعی منجر به تسریع و پیشبرد این طرح در کشور توسط وزارت بهداشت و سایر صندوقهای بیمه گر هم شد، عملیاتی کردن پروژه نسخه الکترونیک و حذف کامل دفترچههای کاغذی برای اولین بار در کشور بود، تکلیف قانونی چند ساله که مدتها بود بر زمین مانده بود و در آن دوره بالاخره اجرایی و عملیاتی شد».
دستاوردها و طرحهای سالاری، اما تنها همین یک مورد نبوده است او همواره بهدنبال طرح درمان رایگان بود و همین را در سازمان تامین اجتماعی هم دنبال کرد. او توانست در دورهای که مدیر این سازمان بود این طرح را که رضایت بسیاری از بیمهشدگان را بهدنبال داشت پیاده کند.
در این طرح خدمات درمانی بستری در بیمارستانهای دولتی برای تمامی شهرستانهای فاقد بیمارستان ملکی و درمان بستری برای افراد بالای ۶۵ سال در بیمارستانهای دولتی سراسر کشور کاملا رایگان شد.
در کارنامه سالاری همچنین اجرای طرح سطح بندی مراکز و خدمات درمانی و طرح شناسایی مدیران آینده و اعتماد به بدنه کارشناسی سازمان به چشم میخورد.