
اقتصاد۲۴ - امروز و تا لحظه تنظیم این خبر شاخص کل بورس با ۶ هزار و ۴۷۲ واحد کاهش به عدد یک میلیون و ۲۹۶ هزار واحد رسید و بار دیگر کانال یک میلیون و ۳۰۰ هزار را از دست داد. شاخص کل هموزن، اما با ۱۰۱ واحد افزایش به عدد ۴۴۲ هزار و ۹۴۱ واحد رسید.
تاکنون نمادهای فملی، فولاد، شستا، شپنا، خودرو، شبندر و وبملت بیشترین اثر منفی را بر شاخص کل بورس گذاشتهاند. نمادهای پتایر، برکت، شستا، شتران، اپال، خزامیا و شپنا از پر تراکنشترین خبرها بودند.
شاخص کل فرابورس نیز با ۹ واحد کاهش به عدد ۱۸ هزار و ۷۱ واحد کاهش پیدا کرد. نمادهای سمگا، میدکو و حسینا بیشترین اثر مثبت و نمادهای ذوب، ومهان، وملل و شگویا بیشترین اثر منفی را بر شاخص کل فرابورس داشتند. زملارد، شاروم، شگویا، کرمان، سمگا، کزغال و رافزا نیز از پر تراکنشترین نمادها تا لحظه تنظیم این خبر بودهاند.