تاریخ انتشار: ۲۳:۱۲ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۰

گورستان‌خواری، پدیده تازه در شهرستان دماوند

ادستان دماوند از رواج پدیده جدید گورستان‌خواری در این شهرستان خبر داد.

گورستان‌خواری در دماوند

اقتصاد۲۴ - محمدتقی تقی‌زاده دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دماوند با انتشار پستی در صفحه شخصی خود اظهار کرد: سرایت چشم و هم‌چشمی‌های پوچ و تجملات بی پایان به قبر‌های چند ده میلیونی و تصرف گورستان عمومی به‌عنوان ملک شخصی نتیجه طمع بی‌پایان و توجه بیش از حد به دنیای دنی و غفلت از خداست.

وی در ادامه گفت: یقیناً سنگ قبر ۳۰۰ میلیون تومانی بهشت کسی را تضمین نمی‌کند، بلکه بر عذاب قبر او می‌افزاید.


بیشتر بخوانید: آخرین خبر از وضعیت بهشت زهرا در سیزده بدر


دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دماوند هشدار داد: به دهیاری‌ها اخطار می‌دهم سریعا نسبت به برچیدن این تصرفات غیرقانونی گورستان‌های عمومی و مظاهر تفاخر و اشرافییت اقدام کنند.

منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار