اقتصاد ۲۴ - علی درویشپور شامگاه پنجشنبه در نشست با فعالان اقتصادی جزیره قشم افزود: شکوفایی این جزیره وابسته به ساکنان و فعالان اقتصادی منطقه است و تلاش میشود با ادامه مسیر توسعهای، از روند فعالیتهای سرمایهگذاری پشتیبانی شود.
وی ادامه داد: در چارچوب قانون، وقفهها در روند اداری و غیر آن حذف شده است و این سازمان پیگیر مطالبات قانونی مردم و فعالان اقتصادی از تمامی دستگاهها خواهد بود.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: توسعه دارای وجوه مختلفی است که اصلیترین آن اقتصاد و به تبع آن ایجاد درآمد و اشتغال پایدار است.
وی خاطرنشان کرد: فلسفه شکلگیری مناطق آزاد کشور و یکی از اهداف تشکیل آن نیز ایجاد درآمد پایدار برای بومیان این مناطق است.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
منبع: سازمان منطقه آزاد قشم