تاریخ انتشار: ۱۱:۳۵ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۰
حمید زارع خبر داد:

اختصاص ٥٠ میلیارد تومان اعتبار به طرح ۵۵۰ هزار هکتاری خوزستان

مدیر کل دفتر نظام‌های بهره برداری سازمان مرکزی تعاون روستایی با اشاره به تحویل آب به صورت حجمی، تغییر الگوی کشت و نظام بهره برداری به عنوان سه مقوله مهم در فاز اول طرح ۵۵۰ هزار هکتاری خوزستان از اختصاص ۵۰ میلیارد تومان اعتبار جهت توانمند سازی و پایداری نظام‌های بهره برداری در استان خبر داد.

اختصاص ٥٠ میلیارد تومان اعتبار به طرح ۵۵۰ هزار هکتاری خوزستان

اقتصاد۲۴- حمید زارع قنات نوی با بیان اینکه ۱۱۰ تعاونی تولید در فاز اول طرح ۵۵۰ هزار هکتاری در استان خوزستان و ایلام مستقر شدند، گفت: از این تعداد ۸۴ تعاونی مربوط به استان خوزستان و ۲۶ تعاونی نیز مربوط به استان ایلام است. هدف کلی استقرار این تعاونی‌ها توانمندسازی آن‌ها در راستای مصرف بهینه آب در بخش کشاورزی، افزایش بهره وری و حفاظت کمی و کیفی از منابع آب کشاورزی در این استان‌ها است.

وی ضمن اشاره به تفاهم نامه مابین سازمان مرکزی تعاون روستایی و جهاد نصر در راستای توانمند سازی و پایدارسازی ۱۱۰ الگوی بهره برداری فاز اول احیا و توسعه ۵۵۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی استان خوزستان و ایلام اضافه کرد: به همین منظور ۵۰ میلیارد تومان اعتبار از سال گذشته به این طرح اختصاص یافته است.


بیشتر بخوانید: کشاورزان به غیر از کشاورزی، راه درآمد دیگری ندارند!


به گفته وی این ۵۰ میلیارد تومان در قالب دو طرح پایداری و توانمندسازی تخصیص داده می‌شود که طرح توانمند سازی دارای ۷پروژه و طرح پایداری نیز دارای ۳ پروژه خواهد بود.

مدیر کل دفتر نظام‌های بهره برداری سازمان مرکزی تعاون روستایی با بیان اینکه تحویل آب به صورت حجمی، تغییر الگوی کشت و نظام بهره برداری سه موضوع مهم در فاز اول طرح ۵۵۰ هزار هکتاری بودند، گفت: فاز اول این طرح در ۲۹۵ هزارهکتار از اراضی کشاورزی دو استان ایلام و خوزستان به بهره برداری رسیده و برای ۱۷هزارو۸۰۰ خانوار در بخش کشاورزی اشتغال ایجاد کرده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار