تاریخ انتشار: ۱۰:۳۹ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۰
سازمان جهانی تجارت:

احیای تجارت کالا شتاب گرفت

سازمان جهانی تجارت (WTO) اعلام کرد احیای تجارت جهانی کالا پس از افت شدیدی که سال گذشته تحت تاثیر پاندمی کووید ۱۹ داشت، شتاب گرفته است.

تجارت جهانیاقتصاد۲۴-  سازمان جهانی تجارت اعلام کرد شاخص تجارت کالای این نهاد در ماه مه به ۱۰۹.۷ واحد صعود کرد که بالاتر از ۱۰۳.۹ واحد در فوریه بود و در مقایسه با ۸۸.۱ واحد در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۰ که حجم تجارت جهانی کالا ۱۵.۵ درصد کاهش پیدا کرده بود، بهبود قابل ملاحظه‌ای نشان داد.

طبق اعلام سازمان جهانی تجارت، در یک ماه گذشته همه زیرشاخص‌های این شاخص رشد کرده و ماهیت یکپارچه بودن بهبود تجارت را بارز کرده و شتاب گرفتن روند توسعه تجارت را نشان دادند.

این شاخص با پیش بینی سازمان جهانی تجارت از رشد هشت درصدی حجم تجارت کالا‌ها در سال ۲۰۲۱ پس از افت ۵.۳ درصدی در سال ۲۰۲۰ همخوانی دارد، اما بهبود تجارت به شکل یکسان در همه بخش‌ها دیده نمی‌شود.


بیشتربخوانید:چشم‌انداز اقتصاد ایران و جهان زیر ضرب کرونا


در گزارش سازمان جهانی تجارت آمده است: بزرگترین رشد برای سفارش صادرات، حمل هوایی بار و قطعات الکترونیکی است. محصولات خودرویی و مواد خام کشاورزی و چوب برای ساخت و ساز هم رشد قوی داشتند که منعکس کننده اطمینان مصرف کننده است. حمل کانتینری که صدمه کمتری از پاندمی دیده بود هم رشد قوی داشت.

بر اساس گزارش رویترز، شاخص تجارت کالای سازمان جهانی تجارت مجموعه‌ای از آمار بوده و برای پیش بینی نقاط عطف و ارزیابی روند رشد تجارت جهانی طراحی شده و تنها یک پیش بینی کوتاه مدت خاص را ارائه نمی‌کند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار