تاریخ انتشار: ۰۹:۱۸ - ۰۹ تير ۱۴۰۰
در گفتگو با اقتصاد ۲۴ مطرح شد:

فعلا از وام هفت میلیونی بازنشستگان هیچ خبری نیست/ مسئولان تامین اجتماعی مدام امروز و فردا می‌کنند

قرار بود برای سال ۱۴۰۰ وام ضروری بازنشستگی سازمان تامین اجتماعی هفت میلیون تومانی شود، اما با گذشت چهار ماه از شروع سال هنوز خبری نیست.

وام ضروری بازنشستگان

اقتصاد۲۴پانید فاضلیان، قرار بود برای سال ۱۴۰۰ وام ضروری بازنشستگی سازمان تامین اجتماعی هفت میلیون تومانی شود، اما با گذشت چهار ماه از شروع سال هنوز خبری نیست.
به اعتبار حرف‌های قبلی مقامات دولتی مراجعات کارگران بازنشسته به کانون‌های بازنشستگی هرروز ادامه دارد، اما چون سازمان تامین اجتماعی هنوز دستور العمل پرداخت وام‌های ضروری جدید را ابلاغ نکرده است تا به امروز تمامی مراجعات روزانه بازنشستگان بی نتیجه بوده است.
در محل تشک‌های رسمی نه نامی از متقاضیان وام نوشته و نه مدرکی از آن‌ها گرفته می‌شود و اگر از میان مراجعه کنندگان کسی پیدا شود که بخواهد مطلبی راجع به سرنوشت وام هفت میلیون تومانی امسال بپرسد؛ پاسخ روشنی نخواهد شنید.
دور از ذهن نیست که نتیجه این وضعیت بگو مگویی باشد که آخرش به مجادله در فضای مجازی ختم شود که در نتیجه آن بازنشستگان مراجعه کننده، سرگردان و ناامید هم از نهاد‌های صنفی خود اعلام برائت کرده و هم آن‌ها را شریک مسئولان دولتی بدانند که به زحمت یک حرف راست از دهانشان شنیده می‌شود.
اکبر عیوضی، از مسئولان نهاد صنفی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی در این باره به اقتصاد ۲۴ می‌گوید: سازمان تامین اجتماعی در چهار ماه گذشته فقط وعده پرداخت وام هفت میلیون تومانی را داده است و در عمل مدام امروز و فردا کرده است، از نیمه دوم فروردین ماه که تعطیلات عید تمام شد فقط وعده این هفته و آن هفته را داده است؛ کارگران بازنشسته هم که در خبر‌ها از هفت میلیون تومانی شدن وام مطلع شده اند مدام مراجعه می‌کنند و وقتی از پاسخ روشنی نمی‌گیرند نهاد صنفی را به همدستی با دولت متهم می‌کنند.


بیشتر بخوانید: خبر مهم برای بازنشستگان تامین اجتماعی/ سقف وام ضروری بالا رفت


وی ادامه می‌دهد: دولتی‌ها انگار به دادن خبر‌های خوب عادت کرده اند و حاضر نیستند تا مسئولیت کارشان را تا انتها قبول کنند؛ اگر در بوق و کرنا می‌گویید که قرار است وام سال ۱۴۰۰ هفت میلیون تومانی شود و برای آن بودجه تصویب می‌کنند خب پس چرا آنرا عملیاتی نمی‌کنید؟ از بس که دولت در رابطه با بازنشستگان تامنی اجتماعی وعده بلامحل داده است الآن کانون‌های بازنشستگی یا چوب دوسرطلا هستند و یا حکم چوپان دروغگو را پیدا کرده اند.
عیوضی می‌افزاید: مستمری بگیران تامین اجتماعی حق دارند از فرصت قانونی دریافت وام ضروری استفاده کنند؛ مراجعات روزانه آن‌ها به کانون‌های بازنشستگی و جویا شدن وضعیت وام واکنشی طبیعی است به صحبت‌های مسئولانی که مدتهاست خنده کنان خبر هفت میلیون تومانی شدن وام ضروری سال ۱۴۰۰ را داده اند و حالا یا فراموش کرده اند که دستور پرداخت آنرا صادر کنند و تحت تاثیر مصلحت‌های سیاسی ترجیح می‌دانند که موعد پرداخت این وام را مثلا تا بعد از جابجایی دولت و کابینه به تاخیر بیندازند.
این فعال صنفی بازنشستگی ادامه می‌دهد: بالاخره این وام دیر یا زود پرداخت خواهد شد؛ هرچه باشد برای این مسئله اعتبار و بودجه پیش بینی شده است و نمی‌تواند وعده‌ای سرخرمن باشد؛ اما اصرار و تمایل مسئولان کنونی تامین اجتماعی به پرداخت نکردن وام صورت خوشی ندارد، درست است که چند هفته بیشتر از عمر کابینه دوازدهم باقی نمانده، اما بهتر است موضوع پرداخت وام‌ها بیش از این به تاخیر نیفتد، جابجایی دولت بهانه خوبی نیست و نمی‌تواند دلیلی برای معطل نگهداشتن مردم باشد هرچه باشد همین مردم بودند که روز انتخابات پای صندوق‌های رای حاضر شدند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

فیلم/ برق در نشست خبری استاندار گلستان هم قطع شد!

عکس/ تیتر جنجالی یک روزنامه درباره اقدام اخیر جبهه اصلاحات

واکنش کوثری به فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران

اعلام زمان پرداخت معوقات بازنشستگان

فیلم/ ادعای کارشناس تلویزیون: زائران ایرانی به غزه رفتند

عکس/ ژست صمیمانه تنابنده و رامبد جوان در یک مراسم

عکس/ صحنه وحشتناک از سینما رکس سوخته آبادان در ۲۸ مرداد ۱۳۵۷

ماکرون، پوتین را تهدید کرد

شوک بزرگ ایتالیایی‌ها به مهدی طارمی

مراسم قرعه کشی لیگ برتر فوتسال زنان

ترکیب استقلال و تراکتور برای دیدار امشب

فیلم/ حرکات صورت نخست‌وزیر ایتالیا سوژه دیدار ترامپ و سران اروپا

عکس/ ابراز ارادت مجری عشق ابدی به عمو قلقلی

فیلم/ تبریک روز جهانی عکاس توسط رئیس‌جمهور

فیلم/ بقایای شاهکار شهرداری تهران در میدان آزادی

راهنمای خرید شمش طلا برای سرمایه‌گذاری

افزایش قیمت سنگک تا ۵۰ هزار تومان

مایکروسافت کوپایلت چیست و چه مزیت رقابتی دارد؟

دستگیری یک دندانپزشک قلابی در رشت

فیلم/ ادعای عراقچی درباره تضمین امنیت ایران از سوی ارمنستان

گواهی شرم؛ روایت دخترانی که پیش از ازدواج مجبور به گرفتن برگه تأیید دوشیزگی شده‌اند

فیلم/ خودرو گلر تیم داماش آتش گرفت!

اروپا چقدر از انرژی های تجدیدپذیر استفاده می‌کند؟ + اینفوگرافی

معامله ۱۲۲ کیلوگرم شمش نقره در بورس کالا

هشدار شاخص پرتو فرابنفش طی دو روز آینده

عکسی عجیب از حضور اروپایی‌ها در کاخ سفید

عکس/ تعرفه نهایی واردات خودرو اعلام شد

برنامه غذایی کوتاه مدت برای درمان فقر آهن

مذاکره دوباره پرسپولیس با یک لژیونر

فداکاری بزرگ عالیشاه و خدابنده‌لو برای پرسپولیس

تاکید عارف بر استفاده از هوش مصنوعی

فیلم/ روایت تاسف‌بار از تعطیلی بخش‌های بیمارستانی به دلیل کمبود پرستار

ویتامین دی مانع از پیشرفت دیابت می‌شود؟

تعطیلی شنبه امتحانات دانشجویان را لغو کرد

ورود مالک پرسپولیس به ماجرای قرارداد بازیکنان

عکس/ یک لژیونر رسماً به پرسپولیس پیوست

۳۰۰ میلیون مترمکعب کمبود گاز داریم

مشکل بزرگ استقلال پابرجاست

حذف ۱۸ میلیون ایرانی از فهرست یارانه‌بگیران

ماجرای حذف سرباز هخامنشی از لباس پرسپولیس

ادعای تشکیل ارتش ۱۵۰ هزار نفری علیه جولانی

افزایش قیمت طلا و سکه در پایان ماه صفر

عکس/ ژست عجیب منوچهر هادی با کیک تولد فانتزی اش

عکس/ تیپ اروپایی حمیرای سریال شهرزاد و بازیگر زیرخاکی با جلیقه طرحدار

اجاره کارت سوخت ماهی ۱.۵ میلیون تومان ناقابل!

عکس/ توییت پزشکیان درباره سفر به ارمنستان

فیلم/ حمایت پزشکیان از مذاکرات صلح آذربایجان و ارمنستان

نفس بُریده ساخت‌و‌ساز مسکن در ایران/ ریزش سرمایه‌گذاری در بخش مسکن و تعلیق بسیاری از پروژه‌های ملکی

قیمت روغن خوراکی امروز + جدول

قیمت روز لپ تاپ لنوو LENOVO

علی کریمی به استقلال پیوست+ عکس