تاریخ انتشار: ۱۳:۱۲ - ۱۴ تير ۱۴۰۰

سه دلیل قطعی برق از زبان وزیر کشور

عبدالرضا رحمانی فضلی گفت: اگر قرار است خاموشی داشته باشیم، بهتر است برنامه‌ریزی شده و با اطلاع قبلی مردم باشد.

قطعی برق

اقتصاد۲۴- عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در پایان جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی در جمع خبرنگاران گفت: اگر قرار است خاموشی داشته باشیم، بهتر است برنامه‌ریزی شده و با اطلاع قبلی مردم باشد.


ببینید: شرایط اسفناک یکی از چهارراه‌های تهران در هنگام قطعی برق!


رحمانی فضلی تاکید کرد: عواملی مانند خشکسالی، خارج شدن نیروگاه‌های برق آبی و نیروگاه‌هایی که به تعمیر نیاز داشتند از جمله دلایل قطعی برق عنوان شده است.

منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار