اقتصاد ۲۴- در طول دوره سرماخوردگی، مصرف بعضی غذاها مفید است و برخی هم مضر؛ بنابراین همان قدر که باید از مواد غذایی مناسب استفاده کنیم، باید به فکر پرهیز از غذاهای مضر هم باشیم.
همان طور که گفته شد مصرف میوهها برای بهبود سرماخوردگی بسیار مفید است، اما در این میان، خربزه و انگور را نباید مصرف کنید.
با توجه به این که این میوهها هم حاوی هیستامین هستند و هم آزادکننده هیستامین در بدن، بهتر است در طول دوره بیماری مصرف نشوند، چون هیستامین سرماخوردگی را تشدید میکند و حتی اگر ویروسی در بدن وجود داشته باشد، هیستامین میتواند آن را فعال کند. البته آزادسازی هیستامین به سیستم بدن افراد بستگی دارد و در میان آنها، متفاوت است، اما در کل بهتر است در دوره بیماری، این میوهها مورد استفاده قرار نگیرند.
بیشتر بخوانید: حقایقی درباره نمک که تا به حال به گوشتان نخورده
در این دوران باید از مصرف غذاهای سرخ کردنی اجتناب کرده، اگر دچار سرفه و سوزش گلو هستید، از غذاهای تند و تیز و ترش هم پرهیز کنید.
بر خلاف تصور ما که فکر میکنیم هر کسی که سرما میخورد باید او را مجبور کنیم یک کیسه پرتقال ترش بخورد تا حالش خوب شود، افرادی که به سرماخوردگی مبتلا هستند نباید از پرتقال ترش استفاده کنند! چون استفاده از این نوع پرتقال باعث تشدید علائم سرماخوردگی میشود.