تاریخ انتشار: ۱۳:۴۵ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۰

طرز تهیه “گرانیتای هندوانه” نوشیدنی خنک و خوشمزه

طرز تهیه “گرانیتای هندوانه” و یا همان یخ در بهشت هندوانه که گزینه بسیار خوبی برای شب یلدا نیز میباشد.

منهای اقتصاد

اقتصاد ۲۴- مواد لازم برای گرانیتای هندوانه

۴ پیمانه:پوره هندوانه (بدون تخمه)
۳/۴ پیمانه: لبوی سرخ رنگ (چغندر پخته و پوست گرفته)
آب دو عدد: لیموترش تازه
۱/۳ پیمانه: شکر

طرز تهیه گرانیتای هندوانه:

پوره هندوانه را با شکر، لبوی سرخ رنگ و آب لیموی ترش داخل یک ظرف از جنس فلزی بریزید و در جا یخی یا فریزر قرار دهید تا یخ ببندد.

بعد از یخ زدن مواد، روی آن را با چنگال بتراشید و در ظرف در دار بریزید و مجددا در جایخی یا فریزر قرار دهید. این کار را مدام ادامه دهید و یخ را بتراشید و در ظرف دردار بریزید تا تمام یخ به صورت پوره در بیاید. بعد گرانیتای آماده شده را در لیوان‌های مناسب بریزید و با برگ نعنا و با قاشق سرو کنید.

نکته ها:

به جای استفاده از شکر میتوانید در هنگام سرو مقداری شهد یا شربت نعنایی داخل گرانیتا بریزید. بخاطرطبع سرد لبو و هندوانه میتوانید از شهد نعنایی با طبیعت گرم استفاده کنید.
برای درست کردن شهد نعنایی به جای گلاب میتوانید از عرق نعنا در آب و شکر استفاده کنید.


بیشتر بخوانید: باید و نباید‌های شستشوی مواد غذایی


نکات تکمیلی در مورد گرانیتای هندوانه

گرانیتای هندوانه جزو نوشیدنی - سایر نوشیدنی‌ها میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و
گرانیتای هندوانه را می‌توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار