اقتصاد ۲۴- مواد لازم برای گرانیتای هندوانه
۴ پیمانه:پوره هندوانه (بدون تخمه)
۳/۴ پیمانه: لبوی سرخ رنگ (چغندر پخته و پوست گرفته)
آب دو عدد: لیموترش تازه
۱/۳ پیمانه: شکر
پوره هندوانه را با شکر، لبوی سرخ رنگ و آب لیموی ترش داخل یک ظرف از جنس فلزی بریزید و در جا یخی یا فریزر قرار دهید تا یخ ببندد.
بعد از یخ زدن مواد، روی آن را با چنگال بتراشید و در ظرف در دار بریزید و مجددا در جایخی یا فریزر قرار دهید. این کار را مدام ادامه دهید و یخ را بتراشید و در ظرف دردار بریزید تا تمام یخ به صورت پوره در بیاید. بعد گرانیتای آماده شده را در لیوانهای مناسب بریزید و با برگ نعنا و با قاشق سرو کنید.
به جای استفاده از شکر میتوانید در هنگام سرو مقداری شهد یا شربت نعنایی داخل گرانیتا بریزید. بخاطرطبع سرد لبو و هندوانه میتوانید از شهد نعنایی با طبیعت گرم استفاده کنید.
برای درست کردن شهد نعنایی به جای گلاب میتوانید از عرق نعنا در آب و شکر استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: باید و نبایدهای شستشوی مواد غذایی
گرانیتای هندوانه جزو نوشیدنی - سایر نوشیدنیها میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و
گرانیتای هندوانه را میتوانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.