تاریخ انتشار: ۱۵:۰۵ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۰

سونامی کرونا در المپیک توکیو

شمار مبتلایان به ویروس کرونا میان شرکت کنندگان در المپیک توکیو به ۱۲۳ نفر افزایش یافت.

المپیک توکیو

اقتصاد ۲۴-کمیته برگزاری المپیک توکیو ۲۰۲۰ اعلام کرد که شمار مبتلایان به ویروس کرونا میان ورزشکاران، مسئولان و داوطلبان این بازی‌ها به ۱۲۳ نفر افزایش یافت.

بر این اساس در ۱۷ نفر دیگر که در چارچوب المپیک توکیو ۲۰۲۰ به این کشور آمده‌اند، ویروس کرونا شناسایی شده است.

۱۴ نفر از این افراد پرسنلی هستند که در محدوده مسابقات کار می‌کردند. یک ورزشکار خارجی نیز از جمله مبتلایان به کرونا است.

مبتلایان در یک دوره قرنطینه ۱۴ روزه قرار گرفتند.

گفتنی است بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو که قرار بود ۲۴ ژوئن- ۹ اوت ۲۰۲۰ برگزار شود، به ۲۳ ژوئیه- ۸ اوت ۲۰۲۱ موکول شده است. پیش بینی می‌شود بازی‌های پارالمپیک نیز بین ۲۴ اوت تا ۵ سپتامبر ۲۰۲۱ برگزار شود.

منبع : آناتولی

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار