![قیمت خودروهای سایپا + جدول](/files/fa/news/1403/11/28/798924_722.jpg)
اقتصاد ۲۴- ژله یک دسر خوشمزه است که طرز تهیه سادهای دارد و تقریبا همه افراد حداقل برای یک بار تجربه درست کردن ژله را دارند. ژلهها دارای طعمها و روش تهیه و ظاهر متفاوت هستند.
برای اینکه بتوانید ژلهای زیباتر، خوش طعمتر و حرفه ایتر درست کنید باید قلقهای خاص و فوت و فنهای درست کردن ژله را بیاموزید. در این بخش از نمناک به نکات مهم تهیه ژله در خانه اشاره میکنیم.
یک بسته ژله با هر طعمی که میپسندید را انتخاب کنید و یک لیوان آب را در ظرفی ریخته و بگذارید تا جوش بیاید. سپس پودر ژله را داخل آن ریخته و خوب هم بزنید تا کاملا حل شود. اجازه دهید تا حدود یک دقیقه روی حرارت بماند و آن را هم بزنید. بعد نصف لیوان آب سرد را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و درون قالب خود بریزید.
یک قالب که طرح زیادی دارد انتخاب کنید بهتر است قالب شما پلاستیکی و یا سیلیکونی باشد. اما شما میتوانید از همه جنس قالب اعم از پیرکس، شیشه ای، پلاستیکی، فلزی، سیلیکونی، تفلون و ... میتوانید استفاده کنید.
برای اینکه ژله راحتتر از ظرف جدا شود:
قالب را روغن مالی کنید و سپس شکر بپاشید و نیم ساعت داخل فریزر بگذارید و بعد مایع ژله را داخل آن بریزید.
استفاده از آب داغ
هنگامی که دسر کاملا بست، قالب دسر را پانزده تا بیست ثانیه داخل یک ظرف محتوی آب داغ میگذاریم سپس ژله را به ظرف مورد نظر منتقل کنید. اگر ژله کمتر ازاین زمان در آب داغ قرار بگیرد ژله کامل جدا نمیشود و اگر زمان قرار گرفتن ژله در آب زیاد باشد ژله آب خواهد شد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه “شربت سکنجبین” سنتی و سریع
استفاده ازحوله گرم و سشوار
شما میتونید بعد ازبستن ژله ان را همراه قالب در ظرف دمر کنید، حولهای ازقبل گرم شده را دور قالب بپیچید تا قالب جدا شود. چنانچه در آشپزخانه نمناک پیش از این هم کامل توضیح دادیم شما میتونید بعد ازبستن ژله ان را همراه قالب در ظرف دمر کنید و همه جای قالب سشوار بگیرید تا دسر از قالب جدا شود.
روش استفاده از آب گرم اگر قالب ژله تان پیرکس باشد مناسب نیست، زیرا در اثر تغییر ناگهانی دما ظرف پیرکس میشکند. هنگام درست کردن ژله در ظرف پیرکس مقداری آب به دیوارههای ظرف قبل از اینکه مواد ژله را در ظرف بریزید بپاشید. زمان در آوردن ژله از قالب اجازه دهید تا چند دقیقه بیرون از یخچال باشد و سپس قالب را با تکان تکان دادن جدا کنید.
برای اینکه ژله شفاف تری داشته باشیم بعد از حل کردن پودر ژله در آب جوش ظرف را روی بخار آب میگذاریم تا تمام ذرات ژله حل شده و شفاف شود.
برای درست کردن فوری ژله زمانی که ژله را بن ماری کردید، از سه چهارم لیوان یخ به جای یک لیوان آب سرد استفاده کنید. یخها رو داخل ژله داغ ریخته و هم بزنید تا حل شوداما ژله را با یخ داخل یخچال نگذارید. پس از آب شدن یخ ها، ژله رو درون طبقات بالاتر یخچال که خنکتر هست بگذارید تا ژله شما سفت و خوشمزه شده و در نیم ساعت حاضر شود.