تاریخ انتشار: ۱۱:۵۵ - ۰۶ مرداد ۱۴۰۰
  مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان خبرداد:

واردات ۷۳۶ هزار تن گندم از بندر امام به کشور

  مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان از پهلوگیری دو فروند کشتی حامل کالا‌های اساسی به بندر امام خمینی (ره) خبر داد و گفت: با ورود این کشتی‌ها از ابتدای امسال تاکنون، ۷۳۶ هزار تن گندم توسط ۱۱ فروند کشتی وارد بندر امام خمینی (ره) شده است.

واردات گندم

  اقتصاد ۲۴- مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان گفت: با ورود این کشتی‌ها از ابتدای امسال تاکنون، ۷۳۶ هزار تن گندم توسط ۱۱ فروند کشتی وارد بندر امام خمینی (ره) شده است.

امید جهان نژادیان اظهار کرد: دو فروند کشتی اقیانوس پیما که حامل کالای اساسی گندم بود در بندر امام پهلوگیری کرد.

وی افزود: این کشتی‌های اقیانوس پیما، در مجموع حامل ۱۳۶ هزار تن گندم هستند و در حال حاضر محموله این کشتی‌ها در اسکله غلات بندر امام در حال تخلیه است.


بیشتربخوانید:دولت برای تامین ذخایر استراتژیک دست به واردات گندم زد


مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان تصریح کرد: غلات موردنیاز کشور به صورت انحصاری توسط شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران تامین می‌شود و واردات گندم، شکر، روغن خام خوراکی و برنج بر عهده این شرکت است.

جهان‌نژادیان ادامه داد: با ورود این کشتی‌ها از ابتدای امسال تاکنون، ۷۳۶ هزار تن گندم توسط ۱۱ فروند کشتی وارد بندر امام خمینی (ره) شده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار