تاریخ انتشار: ۱۵:۱۳ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۰

حملات راکتی طالبان به فرودگاه قندهار

نیرو‌های ویژه با ادامه درگیری‌ها وارد هرات شدندو تمام پرواز‌های فرودگاه قندهار لغو شد و طالبان حملات همه جانبه را در افغانستان ادامه می‌دهد.

حملات راکتی طالبان

اقتصاد ۲۴-حملات راکتی به فرودگاه قندهار جنوب افغانستان تمام پرواز‌های این فرودگاه را لغو کرد.

این حملات در حالی رخ داده که طالبان حملات همه‌جانبه خود به سراسر کشور را ادامه می‌دهد. مسعود پشتون، رئیس فرودگاه قندهار به خبرگزاری فرانسه گفته که شنبه شب سه راکت به سمت فرودگاه شلیک شده و دو مورد آن به باند فرودگاه اصابت کرده است.

آقای پشتون گفته است کار تعمیر باند در حال انجام است و انتظار می‌رود پرواز‌ها بعد از ظهر روز یکشنبه از سر گرفته شود.

یورونیوز

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار