تاریخ انتشار: ۱۵:۲۷ - ۲۴ اسفند ۱۳۹۷

دومین شوک به پرسپولیس برای بازی با سپیدرود

«ماریو بودیمیر» مهاجم کروات تیم فوتبال پرسپولیس دیدار با سپیدرود رشت را به دلیل مصدومیت از دست داد تا در کنار بیرانوند غایب بزرگ این تیم در بازی فردا باشد.
پرسپولیس السد
اقتصاد24 - ماریو بودیمیر به دلیل مصدومیت بازی با سپیدرود رشت را از دست داد.

مهاجم بلند قامت پرسپولیس که در پنجره نقل و انتقالاتی زمستان به پرسپولیس پیوست به دلیل آسیب دیدگی به رشت نمی‌رود تا تمرینات اختصاصی خود را در تهران دنبال کند.

این در حالی است که علیرضا بیرانوند دروازه بان ملی پوش پرسپولیس نیز قبلاً اعلام شده بود به دلیل درد از ناحیه پا به رشت نمی‌رود تا پرسپولیس در آستانه این بازی با بحران روبرو شود.

تیم فوتبال پرسپولیس ساعت ۱۶:۳۰ فردا شنبه در رشت به مصاف سپیدرود می‌رود.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار