اقتصاد ۲۴ - سرهنگ علیمحمد رجبی با اشاره به انتشار آگهیهای معامله بازار مسکن گفت: با توجه به وضعیت بازار مسکن، ممکن است مجرمان فضای مجازی نیز دست به سوءاستفاده از این وضعیت بزنند و با درج آگهیهای خرید یا اجاره با قیمت کمتر از آن منطقه اقدام به کلاهبرداری از شهروندان کنند.
رجبی ادامه داد: سودجویان سایبری اقدام به درج آگهی اجاره یا فروش دروغین املاک در سایتهای واسطهگر اینترنتی کرده و سپس قیمتهای وسوسه انگیز و زیرقیمت را برای آن اعلام میکنند. همین موضوع سبب جلب توجه کاربران و تماس با این افراد میشود، اما در ادامه مجرمان از کاربر میخواهند که با توجه به تماسهای مکرر شهروندان دیگر، مبلغی را به عنوان بیعانه پرداخت کنند تا با فرد دیگری معامله نشود.
بیشتر بخوانید: هشدار پلیس درباره کلاهبرداری با عنوان عرضه تجهیزات و اکانت اینترنت ماهواره ای
رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتای ناجا با بیان اینکه همین روند ممکن است برای چندین نفر از تماس گیرندگان تکرار شود، گفت: هشدار به پلیس به شهروندان این است که به هیچ عنوان تا قبل از رویت خانه و صرفا از طریق تماس تلفنی مبلغی را تحت عنوان بیعانه واریز نکنند چرا که ممکن است در دام کلاهبرداران افتاده و در نهایت فقط پول خود را از دست بدهند.
رجبی با بیان اینکه پلیس فتا با رصد فضای مجازی با چنین مواردی برخورد خواهد کرد، گفت: از شهروندان نیز میخواهیم که در صورت مواجهه با چنین مواردی موضوع را به پلیس فتا اطلاع دهند.