تاریخ انتشار: ۱۶:۵۲ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۰
گذر از فرانسه به بریتانیا

رکورد عبور روزانه پناهجویان از کانال مانش شکست

رکورد روز شنبه به طور چشمگیری از رکورد روزانه ۴۸۲ نفر که چند هفته پیش و به مدد از آب و هوای مطلوب تابستانی ثبت شده بود، فراتر رفته است.

رکورد عبور روزانه پناهجویان از کانال مانش شکست

اقتصاد ۲۴-وزارت کشور بریتانیا تأیید کرد که حداقل ۸۲۸ پناهجو روز شنبه از فرانسه به بریتانیا وارد شدند. با این رکورد جدید، مجموع پناهجویانی که در سال جاری میلادی خطر عبور از کانال مانش را به جان خریدند به بیش از ۱۲ هزار نفر رسید.

بر اساس این گزارش، بسیاری از پناهجویان که نجات یافته یا رهگیری شده‌اند با قایق‌های کوچک از این گذرگاه آبی خطرناک عبور کرده‌اند.

وزارت کشور بریتانیا همچنین تأیید کرد که فرانسه ۱۰ مهاجر را که درحال عبور از این گذرگاه آبی خطرناک بوده‌اند رهگیری و از رسیدن ۱۹۳ پناهجوی دیگر به بریتانیا جلوگیری کرده است.

رکورد روز شنبه به طور چشمگیری از رکورد روزانه ۴۸۲ نفر که چند هفته پیش و به مدد از آب و هوای مطلوب تابستانی ثبت شده بود، فراتر رفته است.

به گفته یکی از مسئولان بریتانیایی، از زمان دو برابر شدن نیرو‌های پلیس در سواحل فرانسه از بیش از ۱۰ هزار اقدام برای عبور از کانال مانش جلوگیری شده است. او همچنین گفت که بهبود مدیریت مرز‌ها منجر به دستگیری ۳۰۰ نفر و ۶۵ مورد پیگرد قانونی شده است.

مرز هوشمند

بریتانیا و فرانسه پس از دیدار و گفتگوی وزاری کشورشان در ماه ژوئیه بر تمایل خود برای تقویت نیرو‌های پلیس در امتداد سواحل فرانسه و استقرار فناوری‌های نظارتی برای ایمن سازی مرز‌ها تاکید کردند.
بر اساس این توافق، بریتانیا پذیرفت ده‌ها میلیون پوند به فرانسه کمک کند تا از این طریق جلوی جریان مهاجرت غیرقانونی به این کشور را بگیرد. دو کشور همچنین به ایجاد «مرز هوشمند» در امتداد خط ساحلی تأکید کرده بودند.
با این حال ایمن سازی مرز دو کشور مانع عبور پناهجویان نشده است. آن‌ها به امید رسیدن به بریتانیا روز‌ها در سواحل فرانسه منتظر می‌مانند.

نمایندگان پارلمان بریتانیا در حال بحث و گفتگو در مورد لایحه جدید پناهندگی هستند که بر اساس آن سیاست پناهندگی در این کشور سخت‌تر می‌شود.

استقبال از ۵ هزار پناهجوی افغان

بوریس جانسون، نخست وزیر بریتانیا پس از تصرف کابل توسط طالبان در روز یکشنبه ۱۵ اوت اعلام کرد که کشورش ۲۰ هزار پناهجوی افغان را در یک پروسه «طولانی مدت» پذیرش می‌کند.

مدافعان حقوق پناهجویان منتقد این تصمیم آقای جانسون هستند، زیرا به گفته آنان تنها ۵ هزار پناهجو در سال اول پذیرش می‌شوند و ۱۵ هزار پناهجوی دیگر همچنان در معرض خطر باقی می‌مانند.

یورونیوز

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

پایان رابطه‌ عاشقانه‌ زوجی که همه دوستشان داشتند

هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد

ظریف می تواند رئیس مجلس شود!

فتیله بمب بزرگ پرسپولیس در ترکیه روشن شد

برنده توپ طلای فوتبال ایران معرفی شد

پاسخ فوری ایران به قطعنامه جنجالی اروپا و آمریکا

فوری / انتظار می‌رود قطعنامه عدم پایبندی ایران طی چند ساعت آینده صادر شود

ترامپ: اعتمادم به دستیابی به توافق با ایران کمتر شده است

عراقچی: خطای راهبردی تروئیکای اروپایی، ایران را وادار به واکنش قاطع خواهد کرد

ادعای هگست علیه ایران

ایران دومین کشور بلاگر جهان

فیلم/شمسایی: تتلو نماز می‌خواند

فیلم/ عرضه خودرو در بورس کالا منع قانونی ندارد

فیلم/ اولین اطلاعات از اسناد و رازهای اتمی اسرائیل

اتهام‌پراکنی تروئیکای اروپایی علیه ایران در شورای حکام

روزی که بازیگر زن ایتالیایی تهران را به هم ریخت!

نجفی: تروئیکای اروپایی در موقعیتی نیست که بتواند مکانیسم ماشه را فعال کند

جنگنده نسل ششم GCAP در برابر F-۴۷ قرار گرفت

سپیده قلیان از زندان آزاد شد

شروع طوفانی پیرپسر در گیشه!

تغییر چهره حیرت‌انگیز اسکارلت جوهانسون در فیلم جدیدش

عکس زیرخاکی دختر مظفرالدین شاه به همراه پرستار فرانسوی اش!

استقلال با حسین‌نژاد به توافق رسید

ترامپ: با چین به توافق رسیدیم

کهنسال‌ترین درخت ایران ثبت ملی شد

حضور متفاوت بیمه‌دات‌کام در فاینکس ۱۴۰۴؛ از غرفه‌داری سنتی تا گفتمان‌سازی نوآورانه

ماجرای وحشتناک یک همسرکشی در کرج

نوشیدنی‌های مفید برای دفع سنگ کلیه

عکس/ چند ایرانی نه کار دارند و نه دنبال کارند؟

قیمت انواع لپ تاپ ایسر + جدول

قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و نوکیا + جدول

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

اینفوگرافی/ ۱۵ عضو شورای امنیت کدام کشور‌ها هستند؟

تضعیف ایران با صادرات گاز آمریکا به ترکیه

هافبک تیم ملی به استقلال پیوست

اینفوگرافی/ قوانین سختگیرانه کشور‌های مختلف برای سگ‌گردانی

سلامت روان قاتل الهه حسین‌نژاد تایید شد

عکس/ گریم سنگین و خواب عمیقِ پانته‌آ پناهی‌ها سوژه شد

وضعیت بحرانی آب در سد کارده مشهد

عکس/ استایل ساحلی پیمان معادی در خارج از کشور

عکس/ پشت‌صحنه جذاب و دیدنی سریال تاسیان

بحران تأمین مالی صنایع کوچک و متوسط در ایران؛ چالش‌ها، پیامدها و راهکارها

عکس/ استایل خاص مهدی قایدی در جزیره سیشل

ابراز نگرانی اتحادیه اروپا درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران

عکس/ مازیار لرستانی ۷ سال پیش در آخرین فیلمش در کنار علی انصاریان

عکس/ چهره بازیگر نقش رُز در فیلم تایتانیک ۲۴ سال پیش مراسم اسکار

عکس/ محمدرضا پهلوی در کنار برادرانش ۹۵ سال پیش در ستاد ارتش

عکس/ سرلشکر باقری با لباس نظامی۴۴ سال پیش در خانه پدری

خرید انواع ابزار قاب بندی دیوار از آرکا دکور