تاریخ انتشار: ۱۱:۲۳ - ۲۷ اسفند ۱۳۹۷

قیمت جهانی طلا امروز ۱۳۹۷/۱۲/۲۷

در حالی که بازارهای بورس شاهد رشد شاخص ها بوده و در آستانه نشست این هفته فدرال رزرو ارزش دلار تقویت شده است، قیمت طلا امروز شاهد کاهش بود.
طلا
اقتصاد24 - در حالی که بازارهای بورس شاهد رشد شاخص ها بوده و در آستانه نشست این هفته فدرال رزرو ارزش دلار تقویت شده است، قیمت طلا امروز شاهد کاهش بود.

بر اساس این گزارش، قیمت هر اونس طلا امروز با حدود 0.2 درصد کاهش به 1299 دلار و 15 سنت رسید. قیمت طلای آمریکا هم امروز با 0.3 درصد کاهش به 1299 دلار و 10 سنت رسید.

قیمت فلز پالادیوم هم که در جلسه قبل به رقم بی سابقه 1567 دلار و 50 سنت رسیده بود امروز با 0.8 درصد کاهش به 1547 دلار رسید.

شاخص قیمت دلار در برابر سبد ارزهای معتبر جهانی پس از کاهش 0.2 درصدی در جلسه قبل امروز به رقم 96.593 رسید.

احساس عدم قطعیت در مورد چشم انداز اقتصاد و تجارت جهانی و همچنین کند شدن رشد اقتصاد آمریکا سرمایه گذاران را نگران کرده است. میزان تولیدات کارخانه ای آمریکا در ماه فوریه برای دومین ماه متوالی کاهش داشت و فعالیت کارخانه ای در ایالت نیویورک به پایین ترین رقم 2 سال گذشته رسید.

نخست وزیر چین گفته، دولت این کشور سیاست های محرک اقتصادی بیشتری را به اجرا خواهد گذاشت که می تواند به تقویت رشد اقتصادی در سال جاری کنک کند.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا روز جمعه اولین فرمان وتوی دوران ریاست جمهوری خود را صادر کرد و مانع از اجرایی شدن مصوبه کنگره شد که به اعلام حالت فوق العاده توسط وی در مورد دیوار مرزی بین آمریکا و مکزیک خاتمه می داد.
منبع: تسنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار