تاریخ انتشار: ۱۶:۳۶ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۰

اعتراض صد‌ها کارمند دولتی به عدم پرداخت حقوق در افغانستان

صد‌ها نفر از کارمندان دولتی افغانستان به دلیل عدم پرداخت حقوق خود در مقابل یک بانک در کابل تظاهرات کردند.

اعتراض صد‌ها کارمند دولتی به عدم پرداخت حقوق در افغانستان

اقتصاد ۲۴-صد‌ها نفر از کارمندان متعلق به وزارت‌خانه‌ها و نهاد‌های مختلف دولتی افغانستان امروز شنبه به سمت شهرنو کابل پایتخت این کشور راه‌پیمایی کردند.
کارمندان دولتی معترض مقابل یک بانک تجمع کردند و به عدم پرداخت حقوق خود واکنش نشان دادند.
معترضان گفتند که آن‌ها نمی‌توانند حقوق خود را برای ۳ تا ۶ ماه دریافت کنند و با وجود اینکه بانک‌ها ۳ روز پیش بازگشایی شده‌اند، اما در برداشت پول با مشکل روبرو شده‌اند.
صف‌های طولانی در مقابل دستگاه‌های خودپرداز در کابل دیده‌می‌شود.

سازمان ملل متحد هشدار داد که ۱۴ میلیون نفر در کشوری که بحران اقتصادی در آن آغاز شده است، با گرسنگی شدید روبرو هستند.
کارشناسان می‌گویند تاثیرات اجتماعی و اقتصادی ناشی از خشکسالی شدید و نوع جدید همه گیری کروناویروس (کووید -۱۹)، کشور خسته از جنگ را به "فاجعه" کشانده است.

آناتولی

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار