تاریخ انتشار: ۲۳:۱۱ - ۲۷ اسفند ۱۳۹۷

شوخی رهبر انقلاب با سن احمد جنتی

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح پنج‌شنبه گذشته با نمایندگان منتخب ملت در مجلس خبرگان رهبری و آیت‌الله جنتی رئیس این مجلس دیدار کردند.
5156921
اقتصاد24 - رهبر معظم انقلاب در جریان این دیدار و در زمانی که موضوع جوانگرایی مطرح شد، با سن آیت‌اللّه جنتی شوخی جالبی کردند. ماجرا از این قرار بود که ایشان در انتهای سخنان خود، فرمودند: «شنیدم بعضی‌ها گفتند فلانی می‌گوید "جوانگرایی یعنی پیرزدایی"، بنده این را رد می‌کنم، مراد من پیرزدایی نیست. جوانگرایی یک معنایی است، باید روی آن فکر کرد، تأمّل کرد؛ یک معنای روشنی از جوانگرایی داریم؛ معنایش پیرزدایی نیست.»

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بعد از این سخنان به شوخی ادامه دادند: «سن بنده از خیلی از شما آقایون بالاتر است و پیرتر هستم البته از آقای جنتی سن بنده خیلی کمتر هست.»

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار