تاریخ انتشار: ۱۴:۴۸ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۰

ماهیت ذرات خارجی یافت شده در واکسن مدرنا در ژاپن مشخص شد

ذرات خارجی یافت شده در شیشه‌های واکسن مدرنا در ژاپن، از جنس فولاد ضد زنگ بوده است.

ماهیت ذرات خارجی یافت شده در واکسن مدرنا در ژاپن مشخص شد

اقتصاد ۲۴-به گزارش تلویزیون دولتی ژاپن، مشخص شده است که ذرات خارجی یافت شده در شیشه‌های واکسن مدرنا از جنس فولاد ضد زنگ بوده است.

شرکت مدرنا در این خصوص به وزارت بهداشت ژاپن توضیح داد که ذرات فولاد ضد زنگ در اثر اصطکاک بین قطعات فلزاتی در خط تولید ایجاد شده که علت آن نصب نامناسب بوده است.

اواسط ماه اوت پس از یافت شدن ذرات خارجی در برخی از شیشه‌هایی که به ۹۰۰ مرکز واکسیناسیون در ژاپن ارسال شده بودند، تزریق شیشه‌های باز نشده از سه سری تولیدی واکسن مدرنا، معادل ۱.۶۲ میلیون دز، متوقف شد.

مدرنا و شرکت داروسازی تاکدا، توزیع کننده واکسن مدرنا در ژاپن، اعلام داشتند که احتمال افزایش خطرات پزشکی بر اثر این ذرات خارجی ناچیز است، زیرا این فلز در مفاصل مصنوعی و دستگاه ضربان ساز قلب نیز استفاده می‌شود.

اسپوتنیک

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار