تاریخ انتشار: ۱۶:۲۱ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۰

سرقت ۱۰ میلیون یورویی از جواهرفروشی بولگاری در پاریس

پیش از این در جریان تعطیلات تابستان امسال نیز چند مورد سرقت از جواهرفروشی‌های شهر پاریس روی داده بود. از جمله در ۲۷ ژوئیه مردی جواهراتی به ارزش ۲ میلیون یورو از فروشگاه «شومه» ربود. او یک روز پس از انجام این سرقت با همدستش دستگیر و بیشتر جواهرات نیز کشف شد.

سرقت ۱۰ میلیون یورویی از جواهرفروشی بولگاری در پاریس

اقتصاد ۲۴-گروهی از دزدان روز سه‌شنبه به فروشگاه بولگاری در میدان واندوم شهر پاریس حمله کرده و ۱۰ میلیون یورو از جواهرات آن (معادل ۱۲ میلیون دلار) را به سرقت بردند.
پلیس درنهایت توانست پس از یک عملیات تعقیب و گریز دو نفر از مظنونان را بازداشت کند.
این حمله در حوالی ظهر روی داد و ماموران کمی پس از حادثه به محل رسیدند.
دزدان با یک خودروی بی‌ام وی خاکستری و دو موتور توانستند از محل بگریزند، اما سرانجام یکی از آن‌ها پس از آنکه یکی از گلوله‌های پلیس به پایش اصابت کرد، دستگیر شد.

دزد‌ها بعدا خودروی بی‌ام وی را رها کردند و پلیس توانست مظنون دیگر را در حالی که در پارکینگ یک مرکز خرید شلوغ در نزدیکی موزه لوور پنهان شده بود، دستگیر کند.

یک منبع نزدیک به گروه تحقیقات پلیس تایید کرد که سارقان جواهراتی به ارزش ۱۰ میلیون یورو از فروشگاه بولگاری (جواهرسازی معروف ایتالیا که زیرمجموعه لویی ویتون، شرکت فرانسوی کالا‌های لوکس است) را ربوده‌اند.
پیش از این در جریان تعطیلات تابستان امسال نیز چند مورد سرقت از جواهرفروشی‌های شهر پاریس روی داده بود. از جمله در ۲۷ ژوئیه مردی جواهراتی به ارزش ۲ میلیون یورو از فروشگاه «شومه» ربود. او یک روز پس از انجام این سرقت با همدستش دستگیر و بیشتر جواهرات نیز کشف شد.
سه روز پس از آن، دو مرد که ابزار‌های همچون شوک برقی و گاز اشک آور به همراه داشتند به فروشگاه «دین ون» حمله کرده و جواهراتی به ارزش حدود ۴۰۰ هزار یورو را غارت کردند.

یورونیوز

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار