تاریخ انتشار: ۱۲:۰۹ - ۰۲ فروردين ۱۳۹۸

درگیری مسلحانه خانوادگی در مشهد

فرمانده انتظامی استان از شهادت دو مأمور پلیس در مشهد خبر داد.
قتل
اقتصاد24 - سردار محمدکاظم تقوی با اعلام این خبر، اظهار کرد: صبح امروز در پی گزارش اختلاف خانوادگی در مشهد مأموران کلانتری سناباد در محل حاضر شدند.

وی ادامه داد: به محض رسیدن مأموران انتظامی به محل، با شدت‌ گرفتن اختلاف و تنش، مرد جوان مسلح دیوانه‌وار به سمت همسرش و دو مأمور پلیس تیراندازی کرد که در نتیجه دو نیروی پلیس به فیض عظیم شهادت نائل آمدند و همسر این فرد نیز جان خود را از دست داد و فرد مسلح نیز در ادامه با شلیک تیر به زندگی خود پایان داد.

فرمانده انتظامی خراسان رضوی با بیان این‌ که پلیس در راه برقراری نظم و امنیت عمومی از هیچ تلاش و کوششی دریغ نمی‌کند و تا پای جان خود ایستاده است، تصریح کرد: تحقیقات در این باره ادامه دارد.

وی اضافه کرد: مراسم وداع و تشییع پیکر پاک و مطهر این دو شهید، فردا جمعه دوم فروردین‌ ماه از مهدیه مشهد به سمت حرم مطهر رضوی انجام خواهد شد.
منببع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار