تاریخ انتشار: ۰۹:۱۰ - ۰۹ مهر ۱۴۰۰
اسماعیلی:

قیمت جدیدترین اظهارات وزیر ارشاد درباره مسکن خبرنگاران

وزیر ارشاد دومین دیدار خود با هنرمندان عرصه تجسمی را برگزار و در این دیدار از مسکن خبرنگاران هم صحبت کرد.

قیمت مسکناقتصاد۲۴- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دومین دیدار با جمعی از هنرمندان هنر‌های تجسمی گفت: تاکنون بستر‌های لازم برای شکوفایی اقتصاد فرهنگ و هنر کشور فراهم نشده و این حوزه یکی از اولویت‌ها و برنامه‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به شمار می‌آید تا بتوانیم آن را هم در داخل و هم در خارج از کشور توسعه دهیم.

محمدمهدی اسماعیلی در ابتدای این دیدار گفت: خوشحالم فرصت دوباره‌ای فراهم شد تا در خدمت بخش دیگری از اساتید حوزه هنر‌های تجسمی باشم.

وی با اشاره به دیدار هفته گذشته خود با جمع دیگری از اهالی هنر‌های تجسمی افزود: راه ارتباطی من با اساتید فرهنگی و هنری منوط به این جلسات نیست و به زودی خط ارتباطی مستقیم هنرمندان با خود را ایجاد خواهم کرد که آن‌ها پیام خود را مستقیم به من ارسال کنند.

اسماعیلی تصریح کرد: برگزاری چنین جلساتی را به عنوان جلسات نمایشی نمی‌دانم، چون هم وقت شما عزیزان محترم است و هم خود برنامه‌هایی دارم که باید در جهت اعتلای فرهنگ و هنر کشور پیش ببرم، ولی در جایگاه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مایل بودم که این جلسات تشکیل شود و بیشتر شنونده نکات هنرمندان باشم.

اسماعیلی ادامه داد: نگاه ما به اهالی فرهنگ، هنر و رسانه ارتباط رو در رو و بدون واسطه است و تلاش می‌کنیم تا حد مقدور آن را پیش ببریم. معتقدیم توقعات اهالی فرهنگ، هنر و رسانه ناشدنی نیست. ما در فصل نامساعد اقتصادی در کنار هم قرار گرفته ایم، ولی با همه این مشکلات، کشور و دولت رویکردش این است تا حد امکان به جامعه فرهنگی و هنری کشور کمک کند.

این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: به همه همکارانم در این وزارتخانه تاکید کرده ام برای همه پیشنهاد‌هایی که در زمینه فرهنگی و هنری دریافت می‌شود، پاسخ مناسب تهیه کنند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: موضوع اقتصاد هنر برای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قابل اهمیت است و معتقدیم باید جایگاه شخصیتی تراز هنر کشور حفظ شود.

اسماعیلی در عین حال تاکید کرد: حمایت از هنرمندان به معنای حمایت از تولید و خرید آثار آن‌ها و همچنین ایجاد فضایی برای عرضه آثار است. تاکنون بستر‌های لازم برای شکوفایی اقتصاد فرهنگ و هنر کشور فراهم نشده و این حوزه یکی از اولویت‌ها و برنامه‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به شمار می‌آید تا بتوانیم آن را هم در داخل و هم در خارج از کشور توسعه دهیم.

باید حضور فعالانه جریان فرهنگی و هنری در خارج از کشور را توسعه دهیم

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: به همه همکارانم در وزارتخانه تاکید کرده ام باید به سمت فضای جدیدی در خدمت به اهالی فرهنگ، هنر و رسانه حرکت کنیم تا بتوانیم حضور فعالانه جریان فرهنگی و هنری در خارج از کشور را توسعه دهیم.

اسماعیلی گفت: استعداد‌های بسیاری در حوزه فرهنگی و هنری در سراسر کشور وجود دارد. فرهنگ و هنر ایرانی مایه مباهات و افتخار و الهام‌بخش است، زیرا با زبان هنر می‌توانیم داشته‌های عظیم فرهنگی و هنری خود را به دنیا عرضه کنیم.

وی با اشاره به هنر خوشنویسی به عنوان یکی از هنر‌های حوزه تجسمی گفت: به هنر خوشنویسی کشور و اساتید آن افتخار می‌کنیم. هنر می‌تواند مهمترین زمینه گسترش تعاملات و ارتباطات فرهنگی در حوزه بین‌الملل باشد. حوزه تمدنی ایران ما تا شبه قاره هند گسترش یافته و هر کجا می‌رویم تمدن ایرانی می‌درخشد و این درخشش را به طور قطع اهالی فرهنگ و هنر برای کشورمان ایجاد کرده‌اند.

اسماعیلی در عین حال تصریح کرد: هیچ تعارضی میان گسترش فرهنگ و هنر ایرانی با آموزه‌های اسلامی وجود ندارد، بلکه این دو با یکدیگر ترکیب شده‌اند.

وی تاکید کرد: بنا داریم بستر فرهنگ و هنر را هم در داخل و هم در خارج از کشور برای اقتصاد فرهنگ و معرفی فرهنگ و هنر ایرانی فراهم کنیم، زیرا ظرفیت‌های ما در این زمینه بسیار است و در تعاملات خود با حوزه دانشگاهی هم بنا داریم از ظرفیت‌های اساتید این حوزه بهره ببریم.

اسماعیلی ادامه داد: بنا داریم تفاهم‌نامه‌های روشنی با دانشگاه‌ها در زمینه هنری داشته باشیم و کار‌های حمایتی از دانشجویان نخبه مورد توجه است. شورای هنر ظرفیت بزرگی است که در این زمینه می‌توانیم از آن کمک بگیریم.

رقابتی با هیچ دستگاه فرهنگی و هنری نداریم

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به فعالیت برخی از دستگاه‌های فرهنگی و هنری کشور ادامه داد: ما رقابت با این دستگاه‌ها نداریم و همه آن‌ها را همکار و همراه خود می‌دانیم که از آن جمله می‌توان به صدا و سیما، سازمان تبلیغات اسلامی، حوزه هنری و ... اشاره کرد؛ بنابراین ما به جز همکاری نگاه دیگری به آن‌ها نداریم و باید نیرو‌های خود را در کنار هم قرار دهیم تا بتوانیم بیشتر به هنرمندان کمک کنیم.

وی با اشاره به اولین دیدار خود با هنرمندان در حوزه هنر‌های تجسمی گفت: اولویت برای دیدار با هنرمندان بیشتر با حوزه‌هایی بود که کمتر دیده شده اند و هنر‌های تجسمی از آن جمله به شمار می‌رود و تلاشمان این است که از آن‌ها حمایت و وظیفه تسهیل گری خود را انجام دهیم.

اسماعیلی ادامه داد: با تمام مضیقه‌هایی که وجود دارد، دولت با نگاه توسعه‌ای به حوزه فرهنگ هنر و رسانه توجه می‌کند تا بتوانیم شاهد شکوفایی بیشتر عرصه فرهنگ، هنر و رسانه در کشور باشیم.

اسماعیلی در پایان گفت: هیچ انتصاب سیاسی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وجود ندارد و همه منصوبان از جنس اهالی فرهنگ، هنر و رسانه در بخش‌های مرتبط خود هستند. سیاست قطعی ما این است که کار در اختیار هنرمندان از جنس هر فعالیت در حوزه فرهنگ، هنر و رسانه باشد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه این دیدار درباره حمایت از هنرمندان آسیب‌دیده از مشکلات کرونا گفت: شأن هنرمندان بالاتر از این است که بخواهیم مباحث را به کمک‌های جزیی تقلیل بدهیم؛ به عنوان دولت وظیفه داریم همانند سایر اقشار جامعه که در مدت شیوع کرونا دچار افت فعالیت عمومی شدند تلاش کنیم بخشی از این مسائل و مشکلات جبران شود.

وی ادامه داد: به همین خاطر دولت، برنامه حمایتی را در دستور کار خود قرار داده است که با عنایت ویژه رئیس جمهور، خارج از روال متداول از سوی سازمان برنامه و بودجه در حال اجرایی شدن است.

اسماعیلی تاکید کرد: تلاشمان این است که حمایت در این زمینه صورت بگیرد، به ویژه حمایت از فعالان عرصه فرهنگ و هنر در استان‌ها که بسیاری از مراکز فرهنگی و هنری در آن جا تعطیل و دچار مشکلات مضاعفی شده اند.

وی ادامه داد: امیدواریم با واکسیناسیون سراسری فعالیت‌های فرهنگی هنری به تدریج به حالت عادی برگردد. تلاش می‌کنیم با همه حوزه‌های هنری جلساتی را برگزار کنیم و حرف هایشان را از زبان خودشان بشنویم تا بتوانیم بخشی از کار‌هایی که قابلیت اجرایی شدن دارد انجام بدهیم و نشاط را به جامعه هنری بازگردانیم.

جدیدترین اظهارات اسماعیلی درباره مسکن خبرنگاران

وی درباره خبرنگاران جامانده از فهرست مسکن خبرنگاران گفت: در این زمینه جلسه‌ای را در دفتر کاری خود به منظور حل مساله برگزار کردیم. ما هر کاری را در حوزه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام می‌دهیم برای اهالی فرهنگ هنر و رسانه است و همه همکاران رسانه‌ای ما شاید به دلایلی وابستگی‌هایی به سازمان‌های دیگر داشته باشند، ولی ما هیچ تبعیضی را در زمینه واگذاری مسکن به خبرنگاران قائل نیستیم؛ چه آن‌هایی که در ذیل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فعالیت می‌کنند چه کسانی که خارج از وزارتخانه و تحت حمایت نهاد‌های دیگر فعالیت می‌کنند؛ بنابراین تاکید داشتیم هیچ صاحب حقی در این زمینه از قلم نیفتد.

باید زمینه معرفی آثار هنرمندان در عرصه بین‌الملل فراهم شود

در ابتدای این دیدار محمود شالویی مدیرکل حوزه وزارتی و سرپرست معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به تاثیرات مهم حراجی‌های بزرگ فروش آثار هنرمندان مانند اکسپو‌ها و ... تاکید کرد: باید زمینه‌های معرفی و فروش آثار ارزشمند و فاخر هنرمندان در عرصه بین المللی فراهم شود.

وی با اشاره به سابقه همکاری خود در پست مدیریت هنر‌های تجسمی در دوره‌های گذشته، اظهار کرد: خوشبختانه دولتی مردمی سرکار آمده که سرشار از تلاش و کوشش، همت و خستگی ناپذیری است.

وی همچنین به سابقه همکاری خود با دکتر اسماعیلی در استان اصفهان اشاره کرد و گفت: در آن دوران باتلاش و همت دکتر اسماعیلی کار‌ها و اقدامات خوبی انجام گرفت و با توجه به روحیه جهادی که از وی سراغ دارم می‌توان منتظر اقدامات و گام‌های رو به جلو در هنر‌های تجسمی باشیم و در ادامه با کار و فعالیت مضاعف، جریان فرهنگی به اوج خودش برسد.

سرپرست معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه به برگزاری حراجی‌های بین المللی گفت: باید زمینه‌های معرفی و فروش آثار هنرمندان در عرصه بین الملل را هرچه سریع‌تر فراهم کنیم.

شالویی در ادامه با اشاره به موضوع تخصیص دو دهم درصد بودجه دستگاه‌های مختلف کشور به خرید آثار هنری پیشنهاد کرد تا در جشنواره ها، همایش ها، مسابقات و... به برگزیدگان این رویداد‌ها آثار هنری و صنایع دستی هنرمندان هدیه شود، زیرا این امر علاوه بر کمک به درآمد و معیشت هنرمندان به اقتصاد هنر نیز کمک خواهد کرد.

در بخشی از این دیدار برخی از هنرمندان حاضر به ارائه نظرات و پیشنهاد‌های خود در زمینه هنر‌های تجسمی در حوزه‌های مختلف پرداختند.

عباس جمال‌پور از هنرمندان حوزه نگارگری گفت: بزرگترین دلتنگی و نگرانی انسان در زندگی سه چیز است؛ اول آنکه وقتی که خود را نمی‌تواند بشناسد دوم وقتی که نمی‌تواند ارتباط برقرار کند و سوم زمانی است که نمی‌تواند سهیم شود، ولی همه این‌ها در هنر با قدرت زیاد وجود دارد و این از امتیازات هنر به شمار می‌آید.

وی افزود: هنر تقویت کننده حافظه و تمرکز فکری است. هنر رهایی از تنش است. ابراز ناگفتنی‌ها است. اولین پیام هنر صلح درونی است که باعث سازش و افکار و تمایلات هنرمندان می‌شود. دومین پیام هنر، صلح اجتماعی است که موجب همبستگی اجتماعی می‌شود. هنر تنها دیدن و شنیدن نیست بلکه شدن است.

سپس تا‌ها بهبهانی هنرمند حوزه نقاشی و مجسمه‌سازی گفت: آقای اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در انتخاب آقای محمود شالویی به عنوان سرپرست معاونت امور هنری این وزارتخانه حسن سلیقه داشته اند و امیدوارم در آینده شاهد اتفاقات خوب در راستای رشد و تعالی هنر باشیم.

در ادامه جلیل رسولی استاد خوشنویسی گفت: خوشنویسی هنری است که آرامش درونی دارد و اهل سر و صدا نیست. مسئله خط باید پیگیری شود، زیرا کشور ترکیه در تلاش است تا شناسنامه خوشنویسی را به نام خود صادر کند این در حالی است که خاستگاه هنر خوشنویسی در کشور ایران است؛ بنابراین این موضوع باید مورد توجه قرار بگیرد، زیرا ایران پدر خوشنویسی است و شناسنامه اش باید به نام ایران صادر شود.

رسولی ادامه داد: ضروری است در کشور ایران موزه خوشنویسی معاصر راه اندازی شود، زیرا هنر خوشنویسی یک هنر ملی است که توجه به آن از ضروریات است.

همچنین یدالله خوانساری استاد خط شکسته نستعلیق گفت: دنیای هنر دنیای گسترده‌ای است که ژرف‌ترین گفتگو‌های انسان‌های صاحبدل را در خود دارد.

وی افزود: هنرمندان مانند منشور چند وجهی هستند که هر وجه آن سرشار از بالندگی است. لازم است به همه هنر‌های تجسمی توجه بیشتری شود و از اعمال مدیریت سلیقه‌ای در این حوزه به دور باشیم و امیدوارم با مدیریت جدید در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پیشنهاد‌ها و توصیه‌های ارائه شده عملی شود.

در بخش دیگری از این دیدار مژده طباطبایی مدیر گالری مژده گفت: اقتصاد هنر دارای اهمیت بسیاری است و نگار خانه دار‌ها در شرایط فعلی که دچار مشکلات تحریم و کرونا هستیم، دارای مشکلات بیشتری شده اند. احتیاج است با مدیریت خاص مقداری از مسائل شان به شکل بهتری حل شود. خوشحال هستیم که وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از افراد سختکوش هستند و بنا را گذاشته اند که مشکلات را به صورت ریشه‌ای حل کنند.

وی افزود: یکی از مشکلاتی که وجود دارد تعامل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با سایر ارگان‌ها و موسسات است که به درستی انجام نشده و از جمله مشکلات حوزه نگارخانه‌ها در حوزه حمل و نقل گمرک است که امیدوارم این مشکل حل شود. مسئله دیگر اختصاص ارز دولتی به نگارخانه‌ها برای برگزاری جشنواره‌های بین المللی است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

کاوه تیموری از اساتید خوشنویس کشورمان هم گفت: خوشنویسی خط مقدم هویت فرهنگی ما است و در واقع هنر دوم بعد از شعر به عنوان مردمی‌ترین هنر است و باید بیش از پیش به آن توجه داشته باشیم.

وی افزود: ما به وسیله خوشنویسی واگرایی‌های فرهنگی را به همگرایی و وحدت ملی می‌توانیم تبدیل کنیم.

این هنرمند خوشنویس کشورمان گفت: تدوین سند خوشنویسی با توجه به کارکرد‌های تازه به عنوان یک خلاء به شمار می‌آید که باید به آن توجه داشت.

در بخش دیگری از این دیدار امرالله فرهادی طراح و گرافیست کشورمان گفت: مشکلات بسیاری در حوزه هنر‌های تجسمی وجود دارد که بسیاری از آن‌ها را همکارانم در این جلسه عنوان کردند. امیدوارم اقدامات خوبی از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و آقای شالویی صورت بگیرد.

در ادامه سیدعباس میرهاشمی از اساتید هنر عکاسی گفت: امیدوارم در دوره جدید فعالیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شادابی به حوزه هنر برگردد و سریع‌ترین و ارزان‌ترین راه آن شاداب کردن جامعه است.

وی افزود: یکی از پیامد‌های این دیدار‌ها قرار گرفتن جا پا‌های محکم‌تری برای هنرمندان است. اگر این جا پا‌ها ایجاد شود خیلی از مشکلات هنرمندان به ویژه هنرمندان حوزه تجسمی حل خواهد شد.

حسن سلطانی نقاش و رئیس دانشگاه هنر در این دیدار گفت: به دلیل ظرفیت‌هایی که در دانشگاه هنر وجود دارد اعلام آمادگی خود برای همکاری با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را دارم، چون با همدلی و همکاری در عرصه هنر می‌توانیم موفق عمل کنیم.

وی با اشاره به اهمیت اقتصاد هنر گفت: اقتصاد هنر و برگزاری اکسپو‌ها دارای اهمیت بسیاری است و سه عرصه آثار هنری را می‌توانیم در زمینه تجسمی مورد توجه قرار دهیم. یکی آثار فاخری که هنرمندان آن در قید حیات نیستند. دوم کسانی که در قید حیات هستند و سوم هنرمندان جوان که باید مورد توجه قرار بگیرند؛ بنابراین ما در دانشگاه هنر آمادگی داریم در عرصه تلاش برای کارآفرینی فارغ التحصیلان هنر‌های تجسمی همکاری داشته باشیم، زیرا هنرمندان و آثار آن‌ها باید دیده شود.

در بخش دیگری از این دیدار فلسفی استاد خوشنویسی کشورمان گفت: در حوزه هنر خوشنویسی مسائل و مشکلات بسیاری وجود دارد که از نظر هنرمندان این عرصه قابل اهمیت است. هنر خوشنویسی هنری است که برای ایران اعتبار کسب می‌کند.

وی افزود: هنر خوشنویسی نیاز به یک پژوهشکده خوشنویسی دارد. فعالیت‌های بین‌المللی خوشنویسی ما به عنوان پر استاد‌ترین کشور در تاریخ خوشنویسی است در حالی که کمترین فعالیت بین المللی را دارد و باید به این موضوع توجه شود.

فلسفی ادامه داد: برگزاری جشنواره‌ها در نقاط مرزی کشور به وحدت ملی با محوریت خوشنویسی کمک شایانی خواهد کرد.

منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

فیلم/ عظیمی: تمام کسانی که پشت سر صدیقی نماز خواندند نمازشان باطل است

قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دوربین‌های عکاسی + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول

استایل جذاب مریم مومن در استوری جدیدش + عکس

بالاخره مدرک رائفی‌پور منتشر شد

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت خودرو‌های بنز در بازار ایران امروز + جدول

رونمایی از شغل دوم ابوالفضل پورعرب

قیمت انواع گوشی موبایل سامسونگ، شیائومی و نوکیا + جدول

عکس/سمیرا حسن پور هر روز جوان‌تر

قیمت انواع موتورسیکلت در بازار امروز + جدول

قیمت دلار و یورو امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول

قیمت روز لپ تاپ اپل + جدول

جواب رد پارسا پیروزفر به خواستگاری هانده!

بهترین تفرجگاه‌های فیروزکوه در فصل بهار

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

بازار داغ هیپنوتیزم در شبکه‌های مجازی

عکس/ پیشنهاد عجیب واگذاری زمین به مهاجران افغان!

افت تحصیلی شدید دانش آموزان در دولت رئیسی

واتساپ را بروز رسانی کنید

آیا تتر جایگزین دلار می‌شود؟

فیلم/ برف بهاری چوپان سمیرمی را غافلگیر کرد

عکس/ رونمایی از پیراهن اول لیورپول

پشت پرده برکناری شبانه خطیر از مدیرعاملی استقلال

استوری یک استقلالی پس از برکناری خطیر + عکس

فیلم/ کنایه سنگین مجری صداوسیما به دولت رئیسی

پس از پراید وانت نوبت به بی‌ام‌و وانت رسید+ عکس

تیپ عجیب و غریب دیوید بکام+ عکس

فیلم/ دیدار عاشقانه الناز حبیبی و جواد عزتی در مشهد

تحریم‌های جدید ایران علیه آمریکا

علت عدم حضور بهرام افشاری در پایتخت ۷ فاش شد

تغییر تاریخ واریز یارانه نقدی اردیبهشت ماه

فیلم/ افشاگری یک اقتصاددان درباره مولدسازی و فروش اموال

خودروی برقی مصرف سوخت کشور را بالا می برد

شکایت پرسپولیس از سپاهان به دلیل اهانت

مالک جدید پرسپولیس چقدر درآمد دارد؟

خودرو خاص دو میلیاردی در تهران

عکس/منطقه توریستی شفت، قبل و بعد آتش سوزی

صدور سند مالکیت املاک با وجود بدهی به دولت

اینفوگرافی/ این تصویر هر جوانی را از ازدواج پشیمان می‌کند

تکلیف جاماندگان سهام عدالت مشخص شد

تصویری غم‌انگیز از سقوط ارزش پول ایران!

نکات کلیدی در انتخاب صندوق‌های طلا

مدل‌های جدید رنو بازار را می‌گیرد؟

نگهداری این خودروها جرم است

زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد

آخرین قیمت خودرو +جدول

شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از یک دلال پتروشیمی

به این دلیل چیپس نخورید

فیلم/ سورپرایز عادل فردوسی‌پور در پشت صحنه فوتبال ۳۶۰

منتظر کاهش بیشتر قیمت‌ها در بازار طلا باشیم؟

فیلم/ سوتی بزرگ مجری خانم روی آنتن زنده صداوسیما

نرخ رسمی ۲۴ ارز افزایش یافت

عکس/ چهره جدید بهنوش بختیاری و امین حیایی در اتاق گریم

قیمت اجاره مسکن در جنوب تهران + جدول

فیلم/آتش‌سوزی هولناک ۱۰۰ خانه در امامزاده ابراهیم شفت

جدیدترین قیمت آپارتمان‌های غرب تهران + جدول

روسیه در فروش نفت به هند از عربستان جلو زد

مشکل کشور فعلا سهمیه‌بندی بنزین نیست

ساز ناکوک آمریکا برای تهران و ریاض؛ آیا رابطه ایران و عربستان بر لبه پرتگاه است؟

رانت شیرین ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان

اعلام نرخ جدید عوارض آزادراه‌های کشور+ جدول

سنگ تمام الهام علی‌اف برای ضدیت با تهران؛ تلاش باکو برای مصادره املاک دولتی ایران در این منطقه

جزئیات جدید از تقسیم استان تهران به چند استان؛ کدام شهر‌ها مرکز می‌شوند؟

کلید رشد آینده خودرو‌های برقی در کجاست؟

پرونده باز است؛ شورای نگهبان دلایل ردصلاحیت رییس‌جمهور سابق را اعلام کرد